Hej Millan,
Och tack för att du tar sig tid att lämna dina synpunkter kring upplevelsen av din kontakt med Godisboxen. Även om det så klart hade varit roligare om de varit positiva.
Som du säger, så har vi ju haft mejlkontakt kring leveransen om din box, men den konversationen är ju mellan oss, så den lämnar jag utanför detta svar. Dock kan jag ju säga generellt, att vi ger inga svar "tyvärr, sådana är våra villkor", utan vi försöker ju alltid lösa ev. fel som inträffat på bästa sätt. Dock är det ju så, att man inte kan strunta i våra villkor, precis som vid vilket köp som helst. Därav var det en liten del i det svar du fick vid kontakten med oss.
Och just när det gäller leveransen så kan ju förseningar ske, eftersom vi inte själva kan dela ut den i brevlådan utan här måste vi förlita oss på Postnord och deras brevbärare. Och det handlar inte om att skylla ifrån sig, utan det är ju faktiskt så det är. Därför är vi också supertydliga både på sajten och i orderbekräftelse med att vi omöjligt kan garantera en exakt dag för utdelning, då något såklart kan gå fel i deras hantering som försenar utdelningen eller i undantagsfall aviseras. I ditt fall blev den då 2 dagar försenad, då det inte är någon utdelning på helgen. Vill man ha 100% garanti, då är det ju en budtjänst man behöver använda.
Detta gör vi ju för att man som kund själv ska kunna känna att det är OK villkor som man kan gå med på. I annat fall så kan man ju bara, innan boxen blivit skickad, höra av sig till oss, så makulerat vi beställningen.
Och samtidigt kan du ju se via försändelse-id:et, att boxen lämnades in till Postnord, som alltid, på rätt dag för att den skulle kunna delas ut på ditt önskade datum, så det är verkligt beklagligt att den inte kom fram då.
Men vi hoppas såklart ändå att boxen blev uppskattad!
Ha det gott!
/Emelie Godisboxen