Gelblastershop.dk Reviews 17

TrustScore 4.5 out of 5

4.5

1. Toy Store

Written by the company

Gelblastershop.dk er en dansk virksomhed, der var med fra starten da gelblastere kom til danmark. Derfor er vores viden stor, og vi kan udvælge de rigtige varer. Vi går langt for at lave den bedste beskrivelse af prudukter, billeder, og performance, video er tilføjet på næsten alle produkter. Vi har en kundeservice, der er til at få fat i både på telefon og mail, alle hverdage 8-17 Vi hjælper også B2B kunder, med at udvælge produkter. og har fokus på polterabend, og firma events vi har udlejet til, camping pladser, og feriecentre. Har vi sendt en ordre til dig, så hold dig ikke tilbage med en anmeldese.

4.5

2-star
1-star

Helt fantastisk service!

Helt fantastisk service!
Vi bestilte i morges en gelblaster glock, som i øvrigt er vildt fed. En halv time efter vi havde afgivet vores ordre, fik vi en sms om at ejeren Freddy skulle forbi et sted ikke ret langt fra os. Så han kunne sagtens aflevere den i dag. Så skulle sønnike ikke vente hele påsken på den. ( det er skærtorsdag i morgen)
Som sagt så gjort. Han har lige været forbi. Og min dreng er så glad. Det er jo service ud over det sædvanlige. Tusinde tak Freddy. Og god påske 🐣

1 April 2026
Rated 5 out of 5 stars

Super oplevelse at handle hos Gelblastershop

Super oplevelse at handle hos Gelblastershop. De leverede hurtigt og har gode priser. Man kan mærke, at de virkelig gerne vil hjælpe en og finde den løsning der passer til dig. Det gør hele forskellen! Alt i alt en super positiv oplevelse, og det er bestemt ikke sidste gang, vi handler der. Stor anbefaling herfra!

24 March 2026
Rated 5 out of 5 stars

Absolute den bedste sted at handle

Absolute den bedste sted at handle, hvis man ønsker den bedste service, hurtig respons, gode priser og ikke mindst den hurtige levering. Vi har handlet der flere gange og det bliver vi ved med.

22 January 2026

Fantastisk service

Fantastisk service
Min søn kunne desværre ikke på nuværende tidspunkt modtage den gelblaster han ønskede sig, Freddy fra shoppen, fandt andre alternativer og måske ifølge min søn, meget bedre og aldrig har jeg set min søn så glad, da den efter kort tid ankom. Vi handler gerne meget mere i shoppen, den er en stor anbefaling herfra.

26 July 2025
Rated 5 out of 5 stars

Super tilfreds med Gelblastershop!

Super tilfreds med Gelblastershop!

Har handlet flere gange hos Gelblastershop, og det har været en rigtig god oplevelse hver gang. Priserne er rigtig gode, kvaliteten af produkterne er helt i orden, og leveringen er lynhurtig. Deres lager virker også stort – de har altid haft det, jeg skulle bruge. Kan helt klart anbefales!

4 July 2025

Fantastisk service 😁

Det var nemt at handle, og varen kom hurtigt. Desværre viste det sig at pistolen var defekt, men kundeservice reagerede lynhurtigt (selv her i juletiden) og sørgede for at få sendt en ny afsted. Den er modtaget nu kort efter, og den fungerer upåklageligt. Stor anbefaling herfra 😁

28 December 2024

Virkelig god kundeservice

Har aldrig oplevet så god en kundeservice før. Bestemt ikke sidste gang jeg handler her, og nu har jeg en rigtig glad søn som glæder sig helt enormt til at modtage sin maske 😀😀😀
Kæmpe kæmpe ros til ejer 😀😀😀

28 August 2024

Reply from Gelblastershop.dk

Jeg er glad for at kunne hjælpe...

Hvid P90

Jeg havde en rigtig god oplevelse med at handle hos GelBlasterShop.dk Udvalget på hjemmesiden er solidt, og jeg fandt det jeg ledte efter uden problemer. Bestillingen på hjemmesiden var nem og intuitiv. Jeg bestilte den i mandags, og den blev allerede leveret her til formiddag. Den lever op til mine forventninger, og kvaliteten virker super fornuftig. Kundeservicen var venlig og hjælpsom, da jeg havde et par spørgsmål. Alt i alt en tilfredsstillende oplevelse, og jeg kunne sagtens finde på at handle her igen

28 August 2024
Rated 1 out of 5 stars

Spild af tid og penge

Spild af tid og penge! Kvalitet og pris hænger ingenlunde sammen. Vi har været igennem 2 produkter. Det første var defekt efter få dage. Det næste var defekt fra levering.
Dyre produkter af ringe kvalitet.

30 July 2024

Hej,

Jeg vil gerne vide, om du nogensinde har handlet hos os. Jeg kan ikke finde dig i vores system, så jeg vil gerne bede dig om at sende mig en e-mail på info@gelblastershop.dk, så jeg kan undersøge, om der er et problem.

Tak for din tid.

Med venlig hilsen Freddy Gelblastershop.dk

Jeg købte en AK47 pro

Jeg købte en AK47 pro. Virkelig fin skyder. Men efter kort tid ville den dog ikke skyde mere.
Her blev jeg glad for at jeg valgte en dansk hjemmeside.
De tilbød velvilligt og positivt at tage skyderen retur og se på den. Det viste sig at der var en defekt i skyderen som hverken sælger eller mig som bruger havde indflydelse på. Ingen undskyldninger om forkert/ hård brug men super service. Vi fandt sammen en god løsning hvilket gør at de får 5 stjerner.
Kan kun anbefale dem. Super service og positiv oplevelse.

22 March 2024

M4A1

Købte en M4A1 pro, hos gelblastershop sidste uge, pakken kom efter 2 dage, og til en skarp pris. Er rigtig tilfreds, den skyder virkelig godt. Og der lå extra kugler med i gave.
Det havde været fedt hvis man kunne købe extra magasin med, og man kunne få hårde kugler i flere farver. 💪💪

11 March 2024
Rated 5 out of 5 stars

Super dedikeret person der går op i…

Super dedikeret person der går op i hastighed på skud og om kvaliteten af diverse 👍 og service er i top kan klart anbefale denne side😘

9 January 2024

Reply from Gelblastershop.dk

Hej Lars tak for de pæne ord, glad for du kunne bruge de extra informationer..

Rated 5 out of 5 stars

Super god oplevelse alle tre drenge var…

Super god oplevelse alle tre drenge var super glade for deres gelblasters 🤩 mange timers underholdning for drengene 🤩 kan varmt anbefales herfra
Super god service hurtig levering nemt at samle og nemt at komme igang med mange timers leg 🤩🤩 Drengene er meget tilfredst 👍🏻😎

25 July 2023
Rated 5 out of 5 stars

Det har været en super god oplevelse at…

Det har været en super god oplevelse at handle ved Gelblastershop.dk Jeg oplevede nemlig noget så sjældent som god kundeservice. Ved intet om gelblaster men skulle handle til min nevø. Her var der hurtige svar på alle mine spørgsmål og endda anbefalinger til hvad jeg evt skulle gå efter. Hjemmesiden er overskuelig og nem. Handlen var nem og det gik hurtig med levering, produktet levede op til alle nevøens forventninger. Alt spiller. Varmt anbefales herfra, og vi handler bestemt her igen

12 July 2023
Rated 5 out of 5 stars

Vi købte 3 skydere, alt fungerer upåklageligt, virkelig fin service. Efter køb havde vi et opklarende spørgsmål, hvor vi hurtig fik et svar retur! Klart en anbefaling!

19 July 2023

Take a closer look