Anlægsgartner Gottlieb A/S Reviews 4

2.7

1. Landscaper
  2. Gutter Cleaning Service

Written by the company

Anlægsgartner Gottlieb A/S løser alle typer anlægs- og entrepriseopgaver, herunder specialopgaver og tilbyder individuelt tilpassede serviceaftaler til: Virksomheder, offentlige institutioner, kommuner, boligforeninger og private kunder. Uanset størrelsen eller omfanget af opgaven, så står vores dygtige fagfolk klar til at levere topservice og kvalitet til tiden indenfor det aftalte budget. Autoriseret kloakmester: Vi udfører alle kloakopgaver og yder fuld kloakservice til virksomheder, institutioner og foreninger. Vi har stor erfaring med både renovering, anlæg af nye kloakker, dræn og nedsivning. Anlægsgartner Gottlieb A/S er autoriseret kloakmester og medlem af Danske Kloakmestre.

2.7

Poor

TrustScore 2.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

Hasn’t replied to negative reviews

Rated 1 out of 5 stars

Nul kommunikation og pålidelighed

Jeg har prøvet, at få en anlægsgartner ud til en opgave uden succes.
Efter min forespørgsel gik der over en uge uden svar, efter hvilket jeg ringede og fik at vide, at nogen kommer til at kontakte mig i løbet af dagen.
Det skete heller ikke. Jeg ringede igen næste dag og så kom der hul igennem og vi aftalte, at hun kommer en dag ca 2-3 uge senere. Fino. 2 dage før får jeg en besked om, at hun så alligevel ikke kan og finder en ny dag. Det er nu 11 dage siden og selv efter flere opfølgninger fra min side hørte jeg aldrig tilbage.
Jeg er færdig med Gottlieb og finder en anden gartner til min have.

10 October 2025
Rated 2 out of 5 stars

Fik plantet naturhegn med forskellige…

Fik plantet naturhegn med forskellige plantetyper, hvoraf alle thuja'er (15% af hækken) efterfølgende døde indenfor det næste halve år, men alle andre planter har det fantastisk. Vi tager kontakt men får at vide at de ikke kan tage ansvar, da de ikke har været involveret i pasningen af planterne. Det var vi for det første ikke informeret om var en mulighed/service, men blot at vi skulle vande dem godt i starten (hvilket vi naturligvis gjorde).

1 August 2025
Rated 1 out of 5 stars

Et langt mareridt!

Ingen styr på deres folk, der kommer og går som vinden blæser, og som i øvrigt langt fra er særlig dygtige - måtte lave en hel del om flere gange ... Ikke styr på love og reglementer. Entreprenøren ualmindeligt uhøflig, uvenlig, decideret fjendsk og kan/vil ikke se fejl, selv om de er åbenlyse. Lyver! Amatører i opgaven, amatører i kundekommunikation.

17 July 2024
Anlægsgartner Gottlieb A/S logo

Reply from Anlægsgartner Gottlieb A/S

Kære [anmelder],
Vi er meget kede af at høre om din oplevelse, vi tager din feedback meget alvorligt.
For at kunne forstå og rette op på de udfordringer, du har oplevet, vil vi meget gerne have mulighed for at undersøge sagen nærmere. Hvis du har mulighed for at kontakte os direkte på mail@gartnergottlieb.dk att.: Camilla Breck, så vil vi gøre vores bedste for at finde en løsning, der kan bringe os et skridt tættere på din tilfredshed.
Tak for at tage dig tid til at dele din oplevelse – det giver os mulighed for at blive bedre.
Anlægsgartner Gottlieb A/S

Take a closer look