www.gameshop-twente.nl Reviews 847

TrustScore 4 out of 5

4.2

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Eerste keer dat ik bij hen iets bestelde en super tevreden! Bestelde vijf PS2-games. Ondanks dat ze oud waren, waren ze in bijna perfecte staat; propere/onbeschadigde discs, manuals inbegrepen en de... See more

Rated 1 out of 5 stars

Verkopen 2e hands kapotte games. Winkel verkoopt beschadigde spellen voor Playstation 4. Wanneer hier over contact wordt opgenomen wordt er aangegeven dat het ik even "langs moet komen" nadat er al... See more

Company replied

Rated 5 out of 5 stars

Gameshop Twente was zo'n beetje het enige bedrijf waarbij ik nog een geïmporteerd fysiek exemplaar van een bepaald spel kon verkrijgen. Een dag na bestelling lag het product al in de brievenbus! Na he... See more

Rated 5 out of 5 stars

Had een Ps plus 12 maanden code gekocht...bleek een andere code te zijn , mailtje gestuurd en direct reactie terug 18:10 dus 10 min. Na sluitingstijd! Dat ze het na zouden kijken , volgende ochtend vi... See more

Company details

1. Video Game Store
  2. Collectibles Store
  3. Electronics Repair Shop
  4. Game Store
  5. Used Game Store

Information provided by various external sources

Gameshop Twente is al sinds 2001 een begrip in Twente. Het begon in Hengelo in een klein pandje, maar inmiddels heeft Gameshop Twente in Enschede een prachtige winkel. Hier kunt u altijd terecht met uw vragen over games en releases, reparaties, het polijsten van cd's en ons stokpaardje: inruil van uw oude games. Zo kunt u uw oude games die u niet meer gebruikt bij ons inleveren en u ontvangt direct een tegoedbon om wat anders uit te zoeken. We zijn onafhankelijk, in tegenstelling tot Mediamarkt, speelgoedzaken en grote elektronica webshops. Dat biedt voordelen voor u. Zo kunnen wij heel gericht inkopen voor mooie prijzen. We proberen altijd zoveel mogelijk stuntaanbiedingen te doen. Zo bent u er altijd zeker van de beste deals te krijgen, de nieuwste games in huis te hebben, en natuurlijk de beste service te ontvangen! Volg onze pagina voor acties, prijsvragen, release informatie én leuke items!

Contact info

4-star
3-star
2-star
1-star

Hasn’t replied to negative reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All languages

Rated 3 out of 5 stars

Bitfunx PS2 naar HDMI converter

De prijs voor de PS2/HDMI converter was prima leveren was ook prima niks op aan te merken maar helaas is de beschrijving van de bitfunx wat mooier dan het in werkelijk werkt want er komt toch vertraagd beeld uit waneer je PS2 spellen op je smart tv speelt die ik juist wil gebruiken ervoor omdat het beeld veel mooier is dan op mijn hd tv alleen is het spel dan ineens niet meer vloeiend te spelen waar de beschrijving dit wel aangeeft maar je merkt duidelijk dat het om minimaal een hele seconde per x aantal frames gaat wat het spel heel anders laat aanvoelen.
Tevens zou het fijn zijn als in de details of specs ook word beschreven dat de hdmi converter last heeft van distortion zowel op hd als smart TV'S.

( Na aanleiding van de reactie moet ik even zeggen dat het klopt dat de normale hd tvs deze adapter beter ondersteunen inderdaad zoals het was op de PS2 maar voor het mooiere beeld wou ik graag mijn smart tv gebruiken maar deze pakt automatisch alleen het 576i( interlaced) van de ps over en geen hd .
hiervoor moet ik zelf de software aanpassen op mijn memory card of een free mcboot memory card bestellen dat is de enige manier voor 480p of HD beeld de bitfunx adapter zelf doet dit niet. Tevens ondersteunen 90 procent van de games geen 480p tenzij je een Amerikaanse versie(NTSC) heb of dus een memory card met free mcboot deze forceert de games naar hd beeld. Tevens maakt een game modus het alleen maar erger als je die gaat gebruiken bij een 567i systeem het word wel daadwerkelijk stukken mooier alleen het spel word stroperig qua vloeiend lopen wat het tempo veranderd van de game nog meer dan het al deed. Zelfs mijn tv geeft aan geen alm of vll modus of game modus te gebruiken dit zorgt allemaal voor extra vertraging aan je bitfunx adapter tenzij je de dure versie met schakelaars hebt van bitfunx maar die kosten een stukje meer maar die kan je beeld kwaliteit instellen met een schakelaar dat heeft deze helemaal niet .)

25 January 2026

Goedemiddag Roy,

Excuus voor de teleurstellende ervaring maar nog wel bedankt voor uw review. Ik heb u hopelijk goed nieuws te melden.
We hebben onze productpaginas aangepast met tips om oudere spelcomputers op modernere TV's zo goed mogelijk te laten functioneren.
Indien u het product wilt retourneren, dan mag dat alsnog.
Bij deze wat we hebben gevonden:
Kenmerken
• Ondersteunt alle PS1, PS ONE, PS2 Fat en PS2 Slim consoles
• Ingebouwde RGB/YPbPr-schakelaar — geen zwart scherm meer
• HDMI-output op 1080p
• Ondersteunt PS2-videomodi: 480i, 480p en PAL 576i
• Plug-and-play: geen installatie nodig
• Meegeleverd: HDMI-kabel en Micro-USB voedingskabel

Tv-compatibiliteit & inputvertraging
De Bitfunx converter werkt met de meeste moderne tv's, monitoren en projectors met HDMI-ingang. Houd daarbij rekening met het volgende:

HD-tv's en monitoren
Op een standaard HD-tv of monitor werkt de converter over het algemeen goed met minimale vertraging. Dit is de aanbevolen setup voor het spelen van games.

Smart-tv's — lees dit voordat je koopt
Smart-tv's verwerken het binnenkomende beeld via ingebouwde beeldprocessors (zoals ruisonderdrukking, motion smoothing en upscaling). Dit kan leiden tot merkbare inputvertraging (lag), wat games minder responsief laat aanvoelen.

Veel smart-tv's bieden een oplossing in de vorm van Game Mode. Wij raden aan dit altijd in te schakelen wanneer je games speelt via de Bitfunx converter op een smart-tv:

▶ Tip: Activeer de 'Game Mode' of 'Game' beeldinstelling op je smart-tv. Dit schakelt de meeste beeldverwerking uit en verlaagt de inputvertraging aanzienlijk.
Let op: de beschikbaarheid en werking van Game Mode verschilt per merk en model tv. Raadpleeg de handleiding van je tv voor de exacte instelling.

Beeldkwaliteit & distortion
In de meeste gevallen levert de Bitfunx converter een scherp en stabiel beeld. Toch kunnen sommige gebruikers, afhankelijk van hun tv en de gebruikte HDMI-kabel, lichte beeldvervorming (distortion) ervaren. Dit geldt zowel op HD- als smart-tv's.

Om de beste beeldkwaliteit te garanderen:
• Gebruik een goede HDMI-kabel (meegeleverd of een hoogwaardige vervanging)
• Controleer de RGB/YPbPr-schakelaar op de converter: zet deze op RGB voor PS1, en voor PS2 op YPbPr indien je Component-uitvoer hebt ingesteld in het PS2-menu
• Verwijder eventuele HDMI-verlengkabels of tussenliggende switches

Snelle installatiegids
• Verwijder de oude PS2 AV-kabel en sluit de Bitfunx converter aan op de AV-poort van je PS2
• Sluit de HDMI-kabel aan tussen de converter en een vrije HDMI-ingang op je tv
• Zet de schakelaar op de converter op 'RGB'
• Zet je PS2 en tv aan en selecteer de juiste HDMI-ingang
• Voor betere beeldkwaliteit: ga naar het PS2-instellingenmenu → Component Video Out → Y Cb/Pb Cr/Pr, en zet de converter-schakelaar op 'YPbPr'
• Speel je op een smart-tv? Schakel Game Mode in via de tv-instellingen voor de laagste inputvertraging

Met vriendelijke groeten,
Marcel Koppenberg

Rated 4 out of 5 stars

Prima

Ik had een Hatsune Miku figure hier besteld, omdat hij hier veel goedkoper was dan andere online webshops uit Europa en Japan. Ik was eerst een beetje skeptisch of het misschien een scam was door de veel lagere prijs, maar na wat recensies gelezen te hebben heb ik toch de gok gewaagd.

De figure is zeker legit. Wel vond ik dat de figure voor de prijs wel wat beter ingepakt mocht worden, het zat eigenlijk in een doos met wat matige plastic coushioning erin. Gelukkig is er niks kapot gegaan tijdens de verzending.

Daarnaast had ik ook helemaal geen e-mail gekregen dat het verzonden was, totdat ik een mail kreeg van DHL dat er een pakket bezorgd wordt van Handelsonderneming Koppenberg. Na het te hebben opgezocht, kwam ik er dus achter dat dit Gameshop Twente is. Beetje raar om je kopers niet een e-mail te sturen dat het verzonden is... Verder wel een prima bedrijf.

27 January 2026

Fantastisch!!!!

Ik heb een spel besteld,
Het is mijn betrouwbaarste game winkel die er bestaat!
Het was heel goed en voorzichtig ingepakt!

14 January 2026

Uitstekende service

Het verzenden van de game had wat vertraging.
Er is alles aan gedaan om toch de game op tijd te mogen ontvangen.
Fijne communicatie.
Hierdoor wil ik graag klant blijven
Complimenten voor Mirthe

10 December 2025

Mooie aankoop

Verzenden had iets sneller gekund maar voor de rest een goede eerste ervaring.

Realistische prijzen en een goede winkel

25 October 2025
Rated 1 out of 5 stars

Voor 15:00 besteld, zelfde dag verzonden..???

Op werkdagen vóór 15:00 besteld, vandaag verzonden! Maar niet heus. Op 18 september voor 14:21 een game op voorraad besteld, maar tot heden (21 september) nog niks gehoord of mogen ontvangen. Zet niet iets op jullie site als jullie het niet waarmaken. Dit staat natuurlijk op jullie site om klanten over te halen om bij jullie te kopen. Maar goed, dit is direct de laatste keer dat ik bij jullie iets bestel. Ik hou totaal niet van webshop's die deze wijze van manipulatie hanteren. Het is eerst de klant dan het geld en niet andersom, het geld moet namelijk komen van je klanten, en zonder klanten geen geld.

Update:
(zodra een pre-order wordt besteld tezamen met een ander product dat deze gezamenlijk worden verstuurd)

Vinden jullie dit zelf niet onacceptabel..? Met deze regel zal ik jullie zelfs min 5 sterren geven, en zijn jullie nog geen 1 ster waard. Er kunnen wel weken tot maanden of zelfs langer tussen games zitten. Dit is echt onacceptabel. En wat nu als een game in die tussen prijs zakt van €70 naar €30, betalen jullie jullie klanten dat verschil ook terug...? Wat nu als 1 v/d games een cadeautje is voor een verjaardag, moet ik dat tegen mijn zoontje zeggen: Sorry lieverd, maar je cadeautje komt pas over 3 maanden. En zo zijn er nog veel meer reden te bedenken dat jullie manier van verzending onacceptabel is.

21 September 2025

Top!!!!

Top!!!!!!!

26 August 2025

Hoi Jordi,

Bedankt voor je positieve review, daar worden we blij van!

Hopelijk tot snel.

Rated 4 out of 5 stars

Niet op voorraad, wel goede service

Mijn product was toch niet meer op voorraad, wat de ster aftrek gaf, maar de service die daarop volgde was helemaal top!

25 August 2025

Beste Max,

Bedankt voor je mooie review.

Wat vervelend om te horen dat je product niet meer op voorraad was!
We proberen onze voorraad altijd goed bij te houden, maar met duizenden titels en accessoires blijft het soms lastig.
Door deze review weten we dus dat we daar nog scherper op moeten zijn, en dit zullen we dan ook toepassen.

Hopelijk tot snel!

Beste Ruud,

Wat fijn om te lezen, dit tovert een lach op onze gezichten!

Hopelijk tot snel.

Goede service, snelle levering

Na bestelling snelle levering. Helaas ontbrak er iets uit de bestelling, dit is direct opnieuw verzonden en kwam een dag later alsnog aan.

Bedankt voor de service!

25 August 2025

Beste,

Bedankt voor je review.
Wat fijn dat het toch opgelost is met je bestelling!
We zullen hier heel scherp op blijven om zo je toekomstige ervaringen nog beter te laten verlopen.

Hopelijk tot snel!

Beste RJ,

Wat fijn om zo'n positieve review te zien!
Hopelijk heb je veel plezier van je games.

Tot snel!

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look