Jeg kan desværre ikke anbefale…
Jeg kan desværre ikke anbefale internatet til andre, da de ikke efterlever deres egne regler for adoptioner. Jeg havde henvendt mig flere gange på en kat der ikke var gammel nok til adoption endnu og fik at vide, at det jeg kunne gøre var at holde øje med deres hjemmeside, men den er der ikke nogle dyr på, så kunne jeg holde øje på deres fb side og se hvornår den blev lagt op for adoption - for som de sagde: så adoptere de ikke ud til den første den bedtse, der vil blive holdt samtaler.... Ak Ak, da jeg så igen kontakter dem for at høre om den er klar til adoption har de adopteret den væk UDEN at ligge den op på deres hjemmeside eller fb side og UDEN at afholde samtaler.Altså de har adopteret den væk til den første den bedste som de sagde de ikke gjorde!!! Jeg spurgte om den så var gammel nok nu - INTET svar... Rigtig dårlig oplevelse!!! Tænker ikke det er for dyrenes bedste..... Vil give den 0 stjerner,men det kan man jo ikke.
SVAR : Der er på INTET tidspunkt blevet sagt jeg skulle komme derud eftersom du blot sagde det som jeg allerede har skrevet samt du henviste mig til at holde øje med jeres side som aldrig kom op at køre, at du skriver i har været opkørte har du så sandelig gjort opmærksom på flere gange men du er ikke for opkørt til at snakke med forskellige medier.... Jeg har så heller ikke troet jeg havde første priotet til katten, men forventede så sandelig at komme til en snak efter jeg kunne se den på jeres hjemmeside som du jo sagde gentagne gange det var det eneste jeg kunne gøre, men ak igen sådan skulle det ikke gå - da du åbenbart ikke efterlever dine egne regler - det sgu sørgeligt!!!

Reply from Fuglebjerg Katteinternat og pension