See what reviewers are saying

Company replied

Rated 4 out of 5 stars

Super betjening. Desværre kunne jeg ikke bruge den kjole jeg havde bestilt og sendte den retur med anmodning om pengene retur. Der gik desværre lidt over 14 dage uden respons så jeg ringede til dem... See more

Company replied

Company details

1. Women's Clothing Store
  2. Fashion Accessories Store

Written by the company

Fruens Hus er en tøjbutik med tilhørende webshop, hvor man blandt andet kan finde lækkert designertøj, accessories og smykker til kvinder. Vi finder og udvælger løbende nye og spændende varer i og udenfor Danmark. Alle vores styles er håndplukkede, hvilket giver vores kunder rig mulighed for at sammensætte en helt unik garderobe. Fruens Hus ligger i Assens som er en gammel, søfartsby, grundlagt i 1200 tallet. Et travlt liv gennem århundreder præger stadig gademiljøet og husene i den gamle by, som er hyggelig, og med en god atmosfære i et skønt bymiljø. Fruens Hus har til huse på byens hovedgade, Østergade 54. Der er et rigt butiksmiljø med mange specialforretninger, cafer og restauranter. I den stilfulde butik og online tøjbutik, finder du et spændende udvalg af eksklusive designs fra kendte tøjmærker til kvinder fra danske og internationale designer som vi forhandler. Vi har et stort og lækkert udvalg af tøj til kvinder. Se for eksempel vores udvalg fra: Fransa, Masai, b.young, Soulmate, Saint tropez, Dranella, Red Button og Love Sophy. Du kan bl.a. også shoppe lækre sæber og hudpleje fra Munkholm. Reklamationer er meget sjælende i Fruens Hus, men vores holdning til sådanne er, at vi vil altid forsøge og gøre alt for at hjælpe og støtte vores kunder. Som erhvervsælger på nettet har vi i følge loven pligt til at give kunden 14 dages fortrydelsesret og du kan derfor bytte din vare eller få pengene retur - også på udsalgs- og tilbudsvarer. Du har endvidere 2 års garanti på varen. Hos Fruens Hus betaler du ikke ekstra i gebyr, da erhvervsdrivende er omfattet af reglerne i købeloven. Og som en ekstra sikkerhed for dig, så er vi også e-mærket, hvor du er forsikret op til 10.000,00 kr. pr. handel - se mere på www emærket.dk Fragten er altid gratis, samt fri retur i hele Danmark, på alt Modetøj og Accessories der er købt via linket: www.fruenshus.dk. Vi sender med postnord og GLS. Vi lægger de nye varer ind her på webshoppen, samme dag som de kommer hjem, så hold øje. Så velkommen til Fruens Hus` webshop. Vi håber, at du vil kunne lide hvad du ser, og husk, at du altid er velkommen, hvis du har spørgsmål. De bedste hilsner Fruens Hus Indehaver - Helle Susanne Vang Nielsen PS! Husk at tilmelde dig vores nyhedsbrev, så du er først til at modtage nyheder og de gode tilbud når vi holder Black friday eller tøj udsalg online til kvinder. Bliv venner med @Fruenshus og Instagram, og deltag i løbende konkurrencer om gavekort og lækkert modetøj fra kendte tøjmærker til kvinder. Åbningstider i butik: Mandag til torsdag: 10:00 – 17:30 Fredag: 10:00 – 18:00 Lørdag: 10:00 – 13:00 www.fruenshus.dk: Døgnet rundt – hele året.

4.6

3-star
2-star
1-star

Rated 5 out of 5 stars

Jeg har handlet flere kjoler hos fruens…

Jeg har handlet flere kjoler hos fruens hus i Assens, og den sidste jeg købte som jeg skal bruge til min søns barnedåb, fik jeg tilbudt at de forstærkede de lykker som skulle holde båndet da de ikke var så stærke, jeg kunne komme tilbage hvis jeg ikke selv fik det gjort, så ville det ordne det, jeg har bare oplevet positive ting, og bliver altid taget imod med et smil, utrolig forstående betjening. Og de lytter til ens ønsker.

Har kun meget positive ting at sige om den lille fine butik.

Kan stærkt anbefales 🙂

14 February 2026

Reply from Fruens Hus

Tusinde TAK for den flotte anmeldelse og dine søde og positive ord 🙏🥰Det betyder utrolig meget for os - af hjertet tak🙏♥️Det er altid en stor fornøjelse at se dig i Fruens Hus Denise 😃🥰

Rated 4 out of 5 stars

Super betjening

Super betjening.
Desværre kunne jeg ikke bruge den kjole jeg havde bestilt og sendte den retur med anmodning om pengene retur. Der gik desværre lidt over 14 dage uden respons så jeg ringede til dem. Så gik det stærkt og pengene kom retur med en undskyldning.

26 September 2024

Hej Vibeke,
Tusinde tak for din anmeldelse den er vi glade for. Og ja, vi havde lavet fejl i returneringen, hvilket vi beklager, men vi fik styr på det 👍
Hilsen Helle Susanne
Fruens Hus.

Rated 5 out of 5 stars

Super hurtig levering! Jeg bestilte varen mandag aften og modtog den onsdag.

5 December 2023

Hej Mette,
Tusinde tak for din anmeldelse af os.
Den er vi rigtig glad for❤️

God dag til dig.
Hilsen Helle Susanne
Fruens Hus.

Dejlig kundeservice

Købte T-shirts hos Fruens Hus. Der var vedlagt en personlig hilsen og ekstremt god service at både porto OG retur er betalt, hvis det alligevel ikke er det helt rigtige køb. Bestemt en webshop jeg vil kigge indenfor hos igen.

18 June 2019

så fin indpakning

Pakken kom næsten inden den var bestilt.

11 March 2016

Hej Rita,

Dejligt at hører du er tilfreds, og vi glæder os til at sende den næste varer til dig - hurtigt :)

Mvh Helle Fruens Hus.

Super god butik 😊

Fantastisk god og hurtig ekspedition...pakket sødt og smukt ind, men personlig hilsen😊 fåes ikke bedre😊👍 giver mine bedste anbefalinger til Fruens Hus 😊👍

10 March 2016

Hej Jytte,

Mange tak for din flotte anmeldelse af os - skønt :)
Vi glæder os til at se dig en anden gang, på fruenshus.dk

Mvh Helle Fruens Hus

Køb af kjole

Allerede samme dag, som jeg bestilte en kjole, blev varen afsendt, og jeg modtog pakken dagen efter.
Kjolen var flot pakket ind - uden at jeg havde bedt om det. En rigtig fin service!

4 March 2016

Hej Birthe,

1000 tak for din anmeldelse :)
Håber vi ser dig på fruenshus.dk en anden gang :)

Super hurtig ekspedition

Nemt og enkelt. Dejlig kjole.

20 February 2016

Hej Hanne,

Tak for din anmeldelse :)
Vi håber at se dig på fruenshus.dk en anden gang :)

Mvh. Helle - Fruens Hus.

Fantastisk

Det var første gang jeg handlede hos jer, og det bliver ikke sidste. Jeg bestilte varerne eftermiddag kl 15 og fik dem næste formiddag, det er næsten hurtigere end hvis jeg var kørt selv 👍.

20 February 2016

Hej Christina,

Tak for din anmeldelse. Dejligt at hører du er tilfreds, og vi glæder os til at handle med dig en anden gang :)

hurtig levering, god service

superfin service - kan anbefales

3 February 2016

Hej Susanne,

Mange tak for din anmeldelse af os :)
Vi er rigtig glade for du er tilfreds, og håber at se dig på fruenshus.dk en anden gang

super service

Har handet hos Fruenshus, nethandel, super service, gratis fragt og varen bare i orden.

1 February 2016

Hej Lissi,

Mange tak for din anmeldelse af os - dejligt at vide du er tilfreds med handlen :)

Mvh Helle - Fruenshus.dk

Rated 5 out of 5 stars

Upåklagelig handel. Varen blev leveret hurtigt

17 January 2016

Hej Kirsten,

Dejligt med din gode anmeldelse af os - 1000 tak for den :)

Vi glæder os til at se dig en anden gang på fruenshus.dk

Fantastisk service

Fantastisk service , hurtig levering og altid et sødt lille kort med en personlig hilsen 👍🏻😃

8 January 2016

Hej Susanne,

Mange tak for din anmeldelse af Fruens Hus - den er vi super glade for :)

På gensyn i Fruens Hus

Mvh Helle - Fruens Hus

Rated 5 out of 5 stars

Kan varmt anbefale Fruenhus de er søde at tale med og varen kommer hurtig ved net handel.

21 December 2015

Hej Yvonne,

Mange tak for din flotte anmeldelse af os - vi glæder os til at se dig igen på www.fruenshus.dk

Rated 5 out of 5 stars

Fik pakken i postkasse, dagen efter bestilling

21 December 2015

Hej Maj-Britt,

Tak for din anmeldelse, den er vi rigtig glade for.
Håber vi ser dig en anden gang på www.fruenshus.dk ? :)

Mvh Helle - Fruens Hus

Rated 5 out of 5 stars

Super service fra en sød forretningsindehaver

3 December 2015

Hej Lene,

Mange tak for dine søde ord :) Vi glæder os til at vise dig den nye UNIKA kjole - snart :)

Mvh Helle / Fruens Hus

Rated 5 out of 5 stars

Hurtig levering og ingen problemer. Jeg bestilte tirsdag aften og pakken var der torsdag.

29 November 2015

Hej Sussi,

Tak for din anmeldelse :) Godt at hører du er tilfreds - vi glæder os til at se dig igen, på www.fruenshus.dk :)

Nemt

Hurtig levering 👍

24 November 2015

Hej Anna,

Tak for din anmeldelse, vi er glade for du synes godt om vores service/levering.
Vi glæder os til at handle se dig igen :)

effektiv

Hurtig ekspedition.

16 November 2015

Hej Dorte,

Tak for din anmedelse af os - den er vi rigtig glade for. Og vi gælder os til at handle med dig igen.

Take a closer look