Lige hvad den enkelte forbruger har brug for. Blev "snydt" for et ur hos en butik ClassicJewerely i Århus hvor de sagde at de ikke ville returnere mine penge eller erstatte uret med et andet. Sk... See more
See what reviewers are saying
Forbrug.dk kundeservice. Jeg har fået særdeles brugbar, venlig og tålmodig hjælp, i telefonen. Jeg blev lyttet til og følte mig forstået. 🌷
Chatten virkede rimeligt. Den var til god hjælp, selvom de var meget tøvende med at svare på noget, og der var 5-20 minutters ventetid mellem hvert eneste svar fra dem.
Information provided by various external sources
Forbrugerstyrelsen er en styrelse under Økonomi- og Erhvervsministeriet. Forbrugerstyrelsen arbejder for gode forbrugerforhold, og for at gøre det lettere at være forbruger i Danmark. Forbrugerstyrelsen sekretariatsbetjener Forbrugerombudsmanden og Forbrug
Jeg vil gerne give en stor ros til…
Jeg vil gerne give en stor ros til Forbrug.dk for deres professionelle og imødekommende håndtering af min klage om en frisørsalon.
Fra første kontakt oplever jeg en meget lyttende og forstående tilgang. Det gør en stor forskel at føle mig taget seriøst og mødt med respekt gennem hele henvendelsen. Vejledningen er klar, tydelig og hjælpsom, og jeg har hele tiden en god fornemmelse af, hvad næste skridt er.
Jeg er især glad for den måde, de formår at kombinere faglighed med en menneskelig tilgang. Det skaber tryghed i en situation, som ellers kan være frustrerende.
Jeg ser frem til, at sagen bliver sat i gang, og føler mig i gode hænder hos Forbrug.dk.
Forbrug.dk kundeservice
POSTNORD NEJ TAK
POSTNORD NEJ TAK. Jeg skulle modtage en pakke fra PostNord igår og var i kontakt med kundeservice som blev ved med at fortælle mig, at min pakke var på vej den ville ankomme imellem 08 og 21 . Klokken nærmer sig de 20 og jeg har fortsat intet modtaget og inde på min App er der ingen ændringer eller opdateringer. Efter 21 står jeg stadig uden pakke. Kontakter derfor kundeservice igen idag og samme besked får jeg med min pakke vil komme, nu bare imellem 07 og 21. Jeg sidder med en rigtig flad fornemmelse og ville aldrig anbefale denne virksomhed. De er useriøse og utilfredsstillende. ØV
Virkelig en dårlig kundeservice på…
Virkelig en dårlig kundeservice på telefon. Ingen hjælp oplevede jeg at få, fik af vide jeg skal læse mig frem til et svar og at de har mange afdelinger.
Så med andre ord oplever jeg “held og lykke med at finde dit svar”
Jeg tænker ikke der er mange der ringer og laver telefonfis, så hjælp nu de borgere der ringer for at høre om der er en sag i et givet tidspunkt i stedet for den lange åbningstid, til ingen nytte.
Power.dk er til grin.
Power.dk er til grin.
Jeg har ventet 5 timer på en ordrebekræftelse, og hængt i ventesløjfe 4 x 11 minutter.
Jeg ved stadig ikke om jeg modtager et nyt komfur i næste uge, men i givet fald bliver det afvist.
Konkurrenterne er skarpere.
Vildledning af forbrugere starter her, ...
Var i går på forbrug.dk hjemmeside vedrørende banker. Var umiddelbart godt tilfreds da det på hjemmesiden fremgik at jeg kunne ringe til deres hotline man. - fre. 12.00 - 14.00.
Det forsøgte jeg så i dag, og fik oplyst at her i ferieperioden var hotlinen kun åben onsdage 10.00 - 13.00, hvilket ikke fremgår af oplysningerne på hjemmesiden under aktuelle emne. Ej heller i form af link til supplerende oplysninger.
At forbrugerombudsmanden vildleder i stedet for at oplyse forbrugerne, overrasker vel næppe mere når man ser på styret i DK.
Statsministeren groft vildleder borgere og Folketing, og øvrige embedsværk incl. politichef udøver grov uagtsomhed og lovbrud – og forbrugerombudsmanden følger tilsyneladende bare trop med vildledning af borgere, stik imod målsætningen.
Danmark er i sandhed i en sørgelig forfatning, styret af uhæderlige personer.
Forbruger institutionen burde skamme sig, men har vel ingen moral eller empati.
Ingen service hos Forbrugerstyrelsen
Ingen service hos Forbrugerstyrelsen. Betryggende.
Forbrugerstyrelsen, forbrug.dk
Jeg har lige haft ringet til forbrugerstyrelsen med en forespørgsel, (jeg har købt varer igennem cdon.dk, varerne er afsendt og modtaget, pengene burde være trukket, nu har jeg modtaget et girokort fra Qliro.com, hvilket er mærkeligt), men jeg fik besked om at muligheden var nedlagt, så nu skal jeg lede rundt på forbrug.dk og det hjælper altså ikke EN SKID. Umiddelbart kan jeg ikke finde og der står ikke noget om den situation jeg er i, så derfor ville en mundtlig forespørgsel være glimrende. Det her er altså ikke gennemtænkt, forbrug.dk
upartisk min bare
Verisure begår aftalebrud!
Efter at have deltaget i en konkurrence udstedt af verisure blev jeg ringet op af en ansat derinde fra kørt blev jeg orienteret om at jeg dog ikke havde vundet hoved gevinsten men ved en ekstra trækning vandt jeg 3000.- kr.
Jeg forklarede verisure manden at indenfor 6 mdr. Skulle jeg have renoveret huset hvilket betød at gulve blev brækket op samt vægge skulle flyttes. Hvilket gjorde det omsonst at sætte et alarm anlæg op som skulle pilles ned igen. Der blev lavet en aftale om at de 3000.- kr kunne stå i bero indtil ombygningen var færdig dog Max 1 år
Efter nogen tid fik jeg en opringning igen dog af en anden ansat der forklarede at da min søn som imellem tiden også havde fået et alarm anlæg havde anbefalet mig
Da verisure nu denne gang kørte en kampagne om billigere alarm fik jeg en længere samtale om min tilgode havende derinde samt at ombygningen var gået i gang nu
Denne gang fik jeg lovning på et gratis alarm anlæg samt opsætning og installering til et månedligt abonnement på 275.- kr månedligt men så var de 3000.- kr indfattet i beløbet.
Da jeg synes det lød som en god deal bad jeg sælgeren om at sende sit mobil nr samt en bekræftelse på min e-mail da jeg pt havde mange beløb i hovedet grundet ombygningen.
Jeg har endnu ikke modtaget nogen bekræftelses mail fra verisure dog har afdelingen som aftaler tid om opsætning af alarmen ringet nogle gange men jeg ser ingen grund til at snakke med dem når jeg endnu ikke har modtaget nogen bekræftelses mail fra Verisure
Jeg mener at verisure begår vildledende konkurrence brud og dårlig etisk moral overfor sine kunder samt at det læner sig op ad bedrageri
Da jeg har en stor kundekreds har jeg siden denne oplevelse frarådet dem at bruge verisure som udbyder da de er upålidelige
Shop usa. Den dårligste oplevelse
Shop usa. Den dårligste service og behandling, jeg nogensinde har oplevet, modtog skadet pakke og fik at vide at det kunne tage op til 60 dage at behandle en reklemation s sag. Her 4 måneder da jeg henvendte mig for at høre fik jeg afvisning. Hende Søs de har til at behandle klage sager minder mest om en bidsk Rottweiler.
Snydt af G4S
Jeg har opsagt mit abbonement hos G4S.
Jeg fik G4S i sommers, hurtig installation osv. Jeg henviste to kunder, så det udløste et halvt års gratis abb.
Jeg blev uventet skilt i august, derfor opsage jeg aftalen, da jeg skal flytte. Aftalen var, at de skulle afhente alt udstyr 22. dec, men den 22. okt vågner jeg lidt før 8, hvor der står en vagt i døren. Han afmonterer alt og opdager på sin ordre, at det først var 22. dec som jeg sagde. G4S vil have deres opsigelses gebyr, men jeg mener, at jeg blev snydt for to måneders alarmdækning - omend den var gratis.
Det er utrolig dårlig stil, og jeg er reelt blevet snydt for to måneders dækning. Mht. vagten, så var svaret fra kundeservice "Du har givet tilladelse til at vi må gå ind", det var dog ved alarm... en noget ligeglad mail afsender.
Det er i mine øjne rigtig dårlig stil at snyde sine medmennesker, men det er G4S ligeglade med. På en måde lukkede jeg de kriminelle ind, da de installerede udstyret... Jeg vil, når jeg flytter vælge Verisure, de har også bedre kameraer (G4S kameraerne er meget grynede, når man tjekker via mobil.)
Måtte have rådgivning/vejledning da vi …
Måtte have rådgivning/vejledning da vi og andre er blevet taget ved næsen af Stjernelys.dk som snyder med deres priser på vare ved at lave falske tilbud der ved levering viser sig at være af billig og dårlig kvalitet..
TaK Forbrug.dk👍
Restaurant Ballen Badehotel
Restaurant Ballen Badehotel. Reserveret bord hvor restauranten bestemte tidspunktet for vores ankomst. Og modtog navn og mobil no. over mobil. Ved vores ankomst lørdag aften fik vi at vide at der måtte være sket en fejl, for de kunne ikke finde os i deres booking system, De tilbød os istedet et bord i i deres store lokaler til morgenmad. Tomme borde og ingen fornemmelse af badehotellets hygge. Der blev dækket op. Veganer maden smagte af intet, og midt i osteanretningen kom der et lys på bordet. Personalet meget uerfaren ingen præsentation af maden eller vinen. Som kompensation blev der stillet os kaffe i sigte men da denne skulle bestilles fik vi oplyst at kaffemaskinen var ude af drift, men vi kunne få en god te istedet. Dette en trist afslutning på en ellers fantastisk forlænget weekend på Samsø.
Skuffet over Bosch og deres manglende service
Købte i 2016 en Bosch Indigorobotplæneklipper. Med i prisen var besøg af installatør, der lagde tråd og fik maskinen op at køre. Den kørte fint to sæsoner. Sidste år havde vi den sendt til service to gange - den kunne stadig ikke køre. Bad om at få en installatør ud - det kunne vi ikke få. Dvs den har nu stået stille to sæsoner og ingen service er der. Troede der var en sikkerhed, når vi valgte et lidt dyrere produkt v Bosch, men er blevet godt skuffede. Jeg vil ikke anbefale dette produkt, når der er så dårlig service.
Glem dem,
Glem dem,
Du vil blive til grin af at kontakte dem i alle tilfælde.
Den telefoniske Hotline service nedlagt
Den telefoniske Hotline service er nedlagt!!
Det var ellers en fin service, så man kunne checke regler mv. uden, at man absolut skulle starte en formel og måske unødvendig klage.
Haft lang sag kørende omkring en…
Haft lang sag kørende omkring en mobiltelefon der ikke virker. Den skulle tjekkes af brugerklagenævnets ekspert. Efter et stykke tid er afgørelsen, at telefonen intet fejler, hvilket jeg er dybt forundret over. Da telefonen bliver sendt retur til mig, fra tjek, kan jeg tydeligt se at telefonen slet ikke har været pakket ud! Og derfor slet ikke er blevet tjekket!
Jeg er slet ikke i tvivl, da selve papiret stammer fra min kæreste arbejdsplads, og selve den måde jeg har pakket den ind på! Jeg er rasende og synes det er dybt kritisabelt at det finder sted.
Langsom "kvælning"
Den "lille mand"
offer i systemet
Af Jørgen Mejrup
Svendborg
"Systemet" er den sikre vinder, når den almindelige borger kommer i klemme i P-afgiftssystemt.
Selv om han oplader sin røst i protest mod kontrolafgiften, får han sjældent ret.
"Systemet" er så viseligt indrettet, at hans sag er dødsdømt på forhånd.
Det viser parkeringstvisterne fra den berygtede private P-plads i Korsgade, hvor en emsig P-kontrollør har formået at tvinge parkanterne knæ med støtte fra sin arbejdsgiver Q-Park.
Klagerne afvises lige så hurtigt, som de kommer ind og det ordenssystem, der er bygger op til hjælp for borgerne virker ikke (selv om det lover noget andet).
Politikerne har smidt ansvaret over på et såkaldt klagenævn, der finansieres af den private P-branche. Nævnet er en narresut, fordi det ikke også har fået magt til at gennemtvinge deres afgørelser. Den kan kun domstolene.
Forbrugerklagenævnet er afskåret fra at hjælpe, fordi P-afgiftens værdi ligger under bundgrænsen.
Forbrugerombudsmanden afviser, fordi institutionen er ved at blive kvalt i klagesager, og derfor "må prioritere."
Politiet vil heller ikke rodes ind, fordi Q-Park ikke begår noget (beviseligt) kriminelt.
Justitsvæsenet ser igennem fingre med, at retssystemet i strid med Højestrets banebrydende afgørelse fra 2010 - det såkaldte paradimeskifte - behandler P-afgiftssager under civilretten, selv om P-overtrædelser nu rettelig hører ind under strafferetten.
- Kan det da ikke være ligegyldigt, kunne man så spørge?
Svaret er nej, fordi en civilretslig behandling, aldrig med troværdighed kan give den anklagede den beskyttelse, som retsplejelovens såkaldte uskyldsformodning kræver opfyldt i kriminalsager.
Konklusion: Den såkaldte "lille mand" kvæles i "systemet."
Chatten virkede rimeligt