FN Kloak ApS Reviews 14

1.9

1. Gutter Cleaning Service
  2. Concrete Contractor

Written by the company

Professionelt og autoriseret Alt kloakarbejde bliver udelukkende udført af autoriseret medarbejdere. Det er din garanti for et godt stykke arbejde.

1.9

Poor

TrustScore 2 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

Rated 1 out of 5 stars

Overholder ikke aftaler og bliver bare væk

Overholder ikke aftaler og bliver bare væk uden at give besked. Det er pænt træls to gange at arrangere arbejde, så man kan tage imod FN kloak, som så bare vælger at blive væk. Jeg vil anbefale at kigge andre steder hen.

19 August 2024

Hej Jeppe
Vi undskylder for ikke overholdte aftale i mandags, men da nogle opgaver trak ud.
Og da vi desværre ikke havde dit mobilnummer på henvendelsen fra e-mail fik du ikke besked.
Du er velkommen til at kontakte os på 53862090
Mvh. FN kloak

God oplevelse!

Jeg har fornylig fået hjælp af FN kloark med et helt stoppet kloark rør.
Det var super hurtige, hjælpsomme og de gav ikke op selvom det virkelig var en besværlig opgave i en have som er svært tilgængelig.
Jeg er udelukkende tilfreds med dem, og anbefaler dem hermed varmt og gerne til andre!

15 April 2021

Stor ros til FN Kloak

Stor ros til FN Kloak, som greb opgaven selv om de havde travlt, og som blev her i flere timer til problemet var løst. Grundige, samvittighedsfulde og professionelle.

8 July 2020
Rated 4 out of 5 stars

Vi havde et blokeret afløb som blev…

Vi havde et blokeret afløb som blev fikset hurtigt og meget billigere end de andre firmaer der gave tilbud. Arbejdet var top professionelt og FN var meget gode til at finde en løsning som vi bleve glade for.

Vi har dog en ny opgave som vi rigtigt gerne vil have FN til at lave da den første opgave blev så god. Det er en forsikrings sag, men opgaven trækker ud da vi skal bruge en rapport som FN skal lave for os. Det har nu taget næsten 3 uger at få rapporten lavet selv om alle relevante billeder er taget og der bare, så vidt jeg kan forstå, skal skrives noget kort om opgaven.

Vi kan godt anbefale FN kloak Aps på baggrund af det færdig gjorte arbejde men er meget arvelig over FN ikke kan har givet besked og/eller sendt os den rapport vi disparat mangler.

18 April 2020
Rated 4 out of 5 stars

Dygtig mand

Rar og omgængelig mand.
Rimelig præcis i mødetid, men mange jern i ilden, så det smutter desværre tit med at ringe tilbage.

28 February 2020

Hej Vibeke
Glade for din feedback, vi arbejder på at være bedre på telefonen
Mvh.
Niels
FN Kloak

Rated 5 out of 5 stars

Ordenlige og høflige service.

Ordenlige og høflige service.

Fik nummeret til FN Kloak af en bekendt som havde brugt FN Kloak til en større opgave og havde fine erfarninger med dem.

Brugte dem til en mindre opgave og det var fint. Er glad det de har lavet

26 September 2019

God og hurtig service.

God og hurtig service.
Der blev svaret hurtigt tilbage på min henvendelser. Derudover fik jeg en grundigt forklaring af, hvad der skulle laves, i et sprog, som var til at forstå!

FN kloak kan klart anbefales :)

16 June 2019
Rated 5 out of 5 stars

Hurtig service og god oplevelse

FN Kloak klarede opgaven super hurtigt og effektiv ved en udrykning til et akut kloakproblemer. De klarede opgaven uden problemer og til den forventede pris. De kan kan klart anbefales.

22 May 2019

Hej Steffen
glade for vi kunne være behjælpelige.
Mvh.
Niels