Nærvær og engagement
Nærvær og engagement
Jeg var så heldig at få lov til at være testperson på PS Studios nye onlineforløb “Personlig træning og coaching” over otte uger, hvor jeg havde fornøjelsen af at blive coachet af Martin Hartmann.
Martin er en utrolig nærværende og kompetent personlig coach. Han formår at sætte realistiske mål – altid med en klar forventning om progression – og han ved præcis, hvornår og hvordan han kan presse én lidt ekstra, uden at det føles utrygt eller uoverskueligt.
Hver uge modtog jeg en meget professionel og grundig opdatering med feedback, guidning og nye mål for den kommende uge, baseret på de videoer og spørgsmål, jeg havde sendt via PS Studios online check-in. Det gav en klar følelse af struktur, retning og personlig opfølgning.
Derudover oplevede jeg Martin som utrolig tilgængelig i løbet af ugen, hvis der opstod spørgsmål eller udfordringer. Han formår virkelig at få personlig træning til at give mening. Martin er nærværende, empatisk og professionel – og samtidig personlig.
Det giver tryghed, motivation og ikke mindst resultater.
Jeg kan absolut anbefale Martin hvis man ønsker en kompetent og nærværende personlig træner.

Reply from Fit by Hartmann