Tømrerfirmaet Eriksen & Sønner Reviews 60

TrustScore 5 out of 5

4.8

See what reviewers are saying

Rated 4 out of 5 stars

reparationen af loftet i mit redskabskur blev udført, som jeg havde ønsket det og til en fair pris.

Rated 5 out of 5 stars

Nyt tag. Hurtig og flot arbejde. Noget af afddækningen blæste ned,men under en halv time efter at have ringet mødte der en medarbejder op og udbedrede skaden. Flot service. Kan kun give min bedste a... See more

Rated 5 out of 5 stars

Godt udført arbejde. Super guide til hvorledes arbejdet bliver udført. God dialog. Fair pris

1. Carpenter
  2. Flooring Contractor
  3. Snow Removal Service
  4. Tree Service
  5. Water Damage Restoration Service

Information provided by various external sources

Eriksen & Sønner laver alt forefaldende tømrer- og snedkerarbejde, lige fra den lille reparation til den store tilbygning eller ombygning.

4.8

3-star
2-star
1-star

Rated 5 out of 5 stars

Når jeg forsøgte at udskifte mit…

Når jeg forsøgte at udskifte mit asbesttag, var der mange firmaer, der ikke kunne fortælle mig, at jeg kunne få asbestposer fra kommunen og få mit asbest bortskaffet uden ekstra betaling. Peter var hjælpsom og forklarede dette til mig. Ærlig og med gode alternative idéer. Og til sidst en fair pris sammenlignet med mange tømrere, jeg talte med.

13 November 2025

super på alle måder

Vi har brugt Eriksen & sønner til mange byggeprojekter (tagvinduer, store vinduespartier, nye indvendige dør , gipslofter etc) i mange år og har været tilfreds hver gang! Kontakten er hurtigt og godt fra starten til slut, der bliver arbejdet kompetent og omhyggeligt og så er medarbejderne bare super flinke, rare og servicemindet! 5 stjerne herfra !

10 November 2025

Dybt taknemmelig!

Eriksen og Sønner har lagt nyt tag og sat et nyt glasparti med havedør i min kolonihave. Det er svært ikke at blive følelsesmæssigt rørt af glæde over at jeg valgte dem. Jeg havde brug for en god oplevelse efter mange år som husejer af en ruin. Eriksen og Sønner gav mig den succes oplevelse! De var omhyggelige, professionelle og gav faktisk en del ekstra end det jeg havde bedt om. De ryddede op efter sig, huskede at låse og slukke og overholdt deres tilbud. Jeg har søgt efter håndværkere med en fair pris og positive anmeldelser og det har de levet op til. Det har betydet alverden for mig og jeg har nu et fristed uden bekymringer de næste mange mange år. Jeg ville til en hver tid vælge dem igen. Tusind tak Eriksen og Sønner 🙏 i er skide dygtige

4 October 2025
Unprompted review

Klar anbefaling herfra!

Vi har fået skiftet en bærende bjælke under svalegang. De kom og kiggede på det en uge efter, at vi havde kontaktet dem og allerede ugen efter var det fixet. De har gjort et godt stykke arbejde til en fair pris. Vil klart anbefale Erik og Sønner.

4 May 2025

Take a closer look