Eneco komt nog steeds niet….
Eneco komt nog steeds niet….
Zoals eerder hier geschreven had ik rond 16 maart contractueel onderhoed moeten krijgen en heb ik nu 2 keer een klacht hierover doorgegeven. Van chatbot Ruben kreeg ik het standaard antwoord: erg jammer bla bla bla. Ik zou snel iets horen. Dus niet. Het onderhoed is nu ruim 2 maanden over tijd. De mededeling dat het maand-tarief verhoogd wordt kwam wel binnen… Het zou leuk zijn als ik dan ook de bijbehorende service kreeg.. Bedroevend..
Hallo Jos,
Dank je wel dat je dit zo duidelijk deelt. Het tweejaarlijkse onderhoud van je cv‑ketel is al langere tijd niet ingepland, terwijl dit wel contractueel is afgesproken. Dat is begrijpelijk teleurstellend, zeker omdat je hier maandelijks voor betaalt.
Goed dat je op 22 april contact met ons hebt opgenomen. Het is niet prettig dat je daarna wel een reactie kreeg, maar geen voorstel voor een datum. Dat is niet de service die je van Eneco in Huis mag verwachten.
We kijken dit graag samen met je na en zoeken naar een passende oplossing. We zullen binnenkort contact met je opnemen.
Ruben
Eneco in Huis