Edugo Reviews

TrustScore 4.5 out of 5

4.6

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Córka uczęszcza od roku na kurs języka angielskiego. Zajęcia odbywają się online 2 razy w tygodniu w niewielkiej grupie dzieci o bardzo zbliżonym poziomie. Efekt - 6 angielskiego na koniec roku. Prow... See more

Rated 5 out of 5 stars

Szkoła oferuje profesjonalnych nauczycieli i podejście do nauki , ciekawe zajęcia oraz przyjazną atmosferę sprzyjającą nauce. Nauczyciele są kompetentni, cierpliwi i zawsze chętni do pomocy. Materiały... See more

Rated 5 out of 5 stars

Dziękuję bardzo za pomoc w nauczaniu dziecka.Polecam od samego serca szkoły Edugo,miłe i przyjemne nauczanie dało swoj rezultat, bardzo pozytywnie wpłynęło na dziecko! Dziękuję bardzo .

Contact info

4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

Replied to 83% of negative reviews

Typically replies within 1 month

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

251 reviews in the last 12 months

Write a review

Język angielski z Edugo

Mój syn uczestniczy w zajęciach z języka angielskiego. Poziom jego umiejętności znacznie przekracza wiedzę rówieśników. Każdy sprawdzian w szkole kończy się oceną celującą. Syn często reprezentuje szkołę w różnych konkursach i turnirjach z języka angielskiego. Jestem mega zadowolona, że wybraliśmy Edugo.

18 June 2026

Reply from Edugo

Jesteśmy gigantycznie dumni z Pani syna i bardzo szczęśliwi, że mogliśmy przyczynić się do tych sukcesów <3

Miła obsługa

Miła obsługa, odpowiedź na wszystkie pytania.

18 June 2026

Reply from Edugo

Cieszymy się, że nasze wsparcie generuje miłe odczucia :) Bardzo dziękujemy!

Zadowolony kursant

Córka jest zadowolona z rysunku, wiele się nauczyła. Ostatnio zaczęła projektowanie graficzne, które jest dla niej ciekawym doświadczeniem, wykorzysta je w przyszłości.

17 June 2026

Świetnie połączenie kursów! Trzymamy kciuki za młodą artystkę <3

Kurs i obsługa klienta

Kurs przerowadzony w sposób profesjonalny,a zdobyta wiedza stanowi cenne doświadczenie dla uczestnika zajęć . Wysoki poziom prowadzonych zajęć oraz zaangażowanie prowadzących . Bardzo dobra obsługa klienta. Szybki kontakt, profesjonalne podejście i pomoc na najwyższym poziomie.

16 June 2026

Reply from Edugo

Ślicznie dziękujemy za kompleksową opinię i docenienie! To nas nakręca do dalszych działań :)

Świetne doświadczenie takie

Świetne doświadczenie takie, że moje dzieci chętnie siadają do zajęć z edugo. Podoba im się nauka z edugo kontakt również z innymi dziećmi, które uczestniczą również w zajęciach.

15 June 2026

Reply from Edugo

Dzieci chętnie siadające do lekcji - to nam się podoba! Dziękujemy ślicznie za opinie :)

Polepszyły się oceny

Polepszyły się oceny. Zdolności rysunkowe poprawiły się. Gdy nie ma dziecka na zajęciach zostaje wysłane nagranie i przypomnienia SMS-em o zajęciach, co w dzisiejszych czasach jest super. Kontakt z firmą jest bardzo dobry. Nauczyciele dobrze tłumaczą lekcje, fajne jest to, że zajęcia są w małych grupach.

15 June 2026

Reply from Edugo

Ogromnie dziękujemy za docenienie na tak wielu płaszczyznach! Cieszymy się, że jesteście z nami :) Pozdrawiamy!

Bardzo dobry kontakt

Bardzo dobry kontakt, fajni nauczyciele i ciekawe prowadzenie lekcji

12 June 2026

Reply from Edugo

Niezwykle nam miło! Dziękujemy :)

Rated 5 out of 5 stars

Od wielu lat korzystamy dla dzieci z…

Od wielu lat korzystamy dla dzieci z nauki angielskiego w Early Stage. Dzieci są bardzo zadowolone. Doceniam materiały przygotowane przez szkołę i innowacyjne podejście do nauki. Lektorzy na bieżąco informują o postępach dziecka w nauce.

12 June 2026
Rated 5 out of 5 stars

Polecam. Najwyższa dbałość o klienta. Informowanie o wszelkich zmianach, przypominanie o zajęciach. Kursy prowadzone w super formie, przyciągające zainteresowanie dziecka. Gorąco polecam

1 March 2026

Reply from Edugo

Bardzo zależy nam na przejrzystości współpracy, tak aby nic nie budziło wątpliwości, dlatego ta opinia to dla nas bardzo cenne słowa, za które ślicznie dziękujemy <3

Rated 5 out of 5 stars

Lekcje prowadzone w małych grupach

Lekcje prowadzone w małych grupach. Sympatyczni prowadzący. Bardzo dobry kontakt z działem klienta.

12 June 2025

Reply from Edugo

Kameralna atmosfera na lekcjach i sprawna komunikacja to dla nas fundamenty, dlatego ta opinia ogromnie nas cieszy. Słowa uznania przekażemy zarówno naszym nauczycielom, jak i zespołowi obsługi klienta. Dziękujemy!

Instalacja

Witam, pan bardzo pomocny przy instalacji programu.

11 June 2026

Reply from Edugo

Dziękujemy za opinię! Przekażemy ją do działu obsługi klienta :)

Najlepszą szkołan online

Najlepszą szkołan online. Córka zawsze z niecierpliwością czeka na kolejną lekcję ❤️

9 June 2026

oooo dziękujemy! Bardzo nam miło, pozdrawiamy serdecznie Panią i córkę <3

Ciekawe zajecia

Przystępni prowadzący, mili i zabawni. Przyjazna atmosfera na zajęciach.

11 June 2026

Reply from Edugo

Dziękujemy za docenienie atmosfery - zależy nam na tym, by dzieci czuły się bezpiecznie i miały przyjemne skojarzenia z nauką :)

Godne polecenia

Zajęcia bardzo ciekawe oraz uczą. Mój syn bardzo chętnie w nich uczestniczy, co w jego przypadku jest rzadkością. Polecam

10 June 2026

Reply from Edugo

Cieszymy się, że syn z chęcią przychodzi na nasze zajęcia! Dziękujemy za polecenie i miłe słowa <3

Super zajęcia

Syn jest bardzo zadowolony z lejcji a my z oferty . Zajęcia prowadzone są w fajniy i ciekawy sposób. .Polecam .

10 June 2026

Reply from Edugo

Bardzo dziękujemy za polecenie! Zadowolony rodzic i dziecko to dla nas najlepszy komplement <3

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look