Hej , Tycker Dooer är ett fantastiskt program. Den hjälper mig dagligen med allt jag behöver hjälp med kring bokföringen. Jag både fakturerar och bokför. Fantastisk.
See what reviewers are saying
passar dålig för mindre företag inom hantverk. vi har en fast anställd, finns dåligt med passande bokföringskonton! Finns bara konton för tjänstemän, inga konton för drivmedel till firmabilen ej helle... See more
Avgiftsfritt med möjlighet att betala för extra funktioner som till exempel rådgivning; en transparant affärsmodell som uppskattas mycket. Allt online, ingen installation krävs. Tar ett tag att lära s... See more
Läste om den och tänkte prova, det kostar i alla fall inget och är den inte bra, då kan man bara radera den. Men jag kom aldrig så långt att installera programmet eftersom innan nedladdning eller nå... See more
Company details
Information provided by various external sources
En ny, revolutionerande bokföringstjänst till ett fast, lågt pris. Det ska vara enkelt och roligt att driva företag. Sluta oroa dig för bokföringen!
Contact info
Jakobsbergsgatan 22, 111 44, Stockholm, Sweden
- www.dooer.com
Hasn’t replied to negative reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Det är toppen
Det är toppen! Hade varit fint med en Klarna instore integration i dooer fakturering

Reply from Dooer
Bra program som synkar smidigt m fakturor och banker
På det stora hela tycker jag det är mycket bra för mig som liten hobby-aktiebolags-företagare. Det verkar som att man arbetar aktivt mot att skapa en bättre och bättre produkt genom många små förbättringar och uppdateringar av programmet ganska ofta. Det finns som sagt alltid något man kan göra ännu bättre men att ett program uppdateras titt som tätt på ex appstore för mobilen, tycker jag är ett tecken på att produkten lever och att ägarna till den jobbar för att den ska fortsätta leva.

Buggigt med existerande företag
Försökte föra över ett existerande företag. Verkade vid första anseende magiskt - men överväger nu att lägga ner processen p.g.a. oerhört buggiga flöden som stoppar processen. Känns som att man stötte på en ny bugg var 5:e minut.
Tror tjänsten är bra om man startar från scratch. Dom har bra idéer, men det verkar inte helt robust ännu.

Bra och prisvärd tjänst
Överlag en väldigt bra och prisvärd tjänst. Jag saknar en del funktioner som inventariehantering/lager, men bortsett från det smidigt och enkelt. Att från en plattform sköta allt som rör bolagets ekonomi har för oss varit väldigt uppskattat.

Användarvänligt och smidigt
Användarvänligt och enkelt att förstå och få bra översikt. Särskilt smidigt med appen!

Extremt besviken på Dooer
Extremt besviken på Dooer. Tar an mig som kund och påbörjar bokföringen med massvis med tid nedlagd från min sida med att ladda upp mycket underlag och uppgifter. Får ett samtal efter en månad att de inte kan ha kvar mig som kund pga deras bristande system och att allt jobb gått till spillo. Varning, var försiktiga med dessa.

Fullständigt oberäkneliga
Fullständigt oberäkneliga. Deras pris gick upp hela tiden. Dom tappade bort underlag jag har lagt upp. Frågare om autogiro-dragningar varje månad, och tillslut flaggade min revisor för att deras bokföring såg jättemärklig ut citat "hundratals konteringar på 25 transaktioner".
Jag har kört Dooer under cirka 1,5 år…
Jag har kört Dooer under cirka 1,5 år och här är mina erfarenheter. För mitt enmansföretag tycker jag Dooer var för dyrt utan att varken ge speciellt bra service eller kärlek till bokföringen. De gör minsta möjliga och är inte speciellt noggranna, men om du ligger på så hjälper de till. Små fel i bokföringen ackumulerades över tid och det känns inte som de tar något ansvar för att rätta till dessa om du inte anmärker på dem själv. Dooer abstraherar bort själva bokföringen och visar istället Transaktioner och Dokument. Det känns som en rätt bra abstraktion om man litar på att det blir rätt under huven. Många av problemen ovan döljs tyvärr av denna abstraktion och det kan bli frustrerande om man tappar tillit till tjänsten. I övrigt tycker jag Dooer som mjukvara var ganska lättanvänt och funkade hyfsat bra.
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.