Har nu rejst med Dalibor og dk-Kroatien.dk 2 gange. Begge gange har der været fantastisk service og alt har fungeret som aftalt og lejemålene har levet helt op til forventningerne. Vi rejser med sel... See more
See what reviewers are saying
Vi har rejst med Kroatien.dk mange gange. Vi har hver gang været fuldt ud tilfredse. Beskrivelserne passer - beløbet passer. ( ingen ubehagelige overraskelser ved ankomst). Vi har faktisk haft de beds... See more
Company replied
Vi har igen valgt dk-Kroatien - det helt rigtige valg. Super service ved valg af destination, faire priser og en beskrivelse af huset, som stemmer 100% overens med virkeligheden. Vi har prøvet camp... See more
Company details
Information provided by various external sources
Dansk rejseselskab, momsregistreret siden 2006. Dansk rejseselskab, momsregistreret med nuværende ejere siden 2009. Skræddersyede rejser til Kroatien - efter jeres ønsker og behov.
Årestrupsvej 8, 9000, Aalborg, Denmark
- ferie@dk-kroatien.dk
- www.dk-kroatien.dk
No recent history of asking for reviews
Service til fingerspidserne
Vi rejser med selskabet igen uden tvivl 👍.
Bekannte hatten uns da hin verwiesen…
Bekannte hatten uns da hin verwiesen und wir müssen sagen Top Adresse danke für den Service
Vi har booket vores ferie igennem…
Vi har booket vores ferie igennem Dalibor hos dk-Kroatien flere gange - det har været en super oplevelse hver gang med gode destinationer, hurtig respons, og fuld service hele vejen.
Bedste anbefalinger herfra 👍
God service, gode betalingsbetingelser, god kommunikation
God service, hurtige svar, megen information, gode betalingsbetingelser. Vi vender tilbage til DK Kroatien en anden gang.
Vi var på 2 resorts.
Duga Uvala var billigt, ultra-lækkert vand, meget flot natur. Men bygningsmassen var nedslidt. Der var to grillbarer og en isbar, ellers ingen restauranter i nærområdet. Det var nok for billigt, vores egen fejl at booke noget til den pris, og vi kommer ikke tilbage dertil.
Resort Belvedere var 4 stjerner, og der var ikke noget at sætte en finger på. Alt var perfekt. Ultratæt på lækkert vand. Flot natur. De gængse turistting: bådture, bådudlejning, masser af restauranter med fair priser. Lækkert værelse med god aircondition. Her kunne vores næste rejse til Kroatien sagtens gå hen.
Skøn og ren lejlighed
Vi havde bestilt vores ferielejlighed for anden gang via Dk Kroatien. Kan kun anbefale dette rejseselskab. Pæne og rene lejligheder med gode pools og udendørs arealer.
vi er lige kommet hjem fra Kroatien
vi er lige kommet hjem fra Kroatien
efter en super tur med børn og børnebørn
huset var ikke helt nyt men ren og pæn
der var hvad vi skulle bruge
flinke værter der boede lige ved siden af
de tjekkede pool hver morgen.
så alt i alt en god oplevelse
Alt spillede
Alt spillede, værter tog pænt imod os, sørgede for vores affald blev fjernet, og da vi sagde farvel, fik vi en flaske af deres hjemmelavet vin
Bedste service, og fin lejlighed
Er lige kommet hjem fra en fantastisk…
Er lige kommet hjem fra en fantastisk ferie i Kroatien.
Kan kun på det varmeste anbefale DK Kroatien.
Virkelig god kommunikation lige fra starten. Vi skrev lidt frem og tilbage og fik tilbudt nogle forskellige ferie boliger.
Den bolig vi endte med at leje, levede i højeste grad op til forventningerne. Her var rent og fint. Værten var sød og venlig,
Skulle valget blive Kroatien igen en anden gang er det dette firma vi bruge
Altid klar til at hjælpe
Vi har nu for anden år i træk bestilt gennem DK Kroatien og vi kommer til at gøre det igen.
Inden afrejse forespurgte jeg om man kunne leje en kørestol på stedet. Spurgte en fredag og mandag formiddag fik jeg svar.
Vi fik problemer med bilen på vej til Kroatien og ville have den på værksted, men kunne ikke komme i kontakt med dem. Ringede til DK Kroatien og fik hurtig svar tilbage at vi kunne kontakte dem på en mail og så lykkes det os.
Stor ros og tak herfra
Endnu en god ferie med DK Kroatien
Vi har netop været på vores tredje sommerferie i træk bestilt gennem DK-Kroatien. Efter to dejlige ophold i skønne Rabac gik turen til Mali Losinj, som bestemt ikke skuffede. Fantastisk smukt sted, som vi kom frem til gennem god dialog omkring vores ønsker til destinationen med Dalibor fra DK Kroatien.
Igen igen fik vi et virkelig lækkert moderne mobilehome med en fantastisk placering. Vi var som tidligere velinformeret gennem hele forløbet og nød, at praktikaliteter, som turistskat, air condition, wifi, rengøring osv. var inkluderet i det beløb vi havde betalt hjemmefra.
Vores næste tur til Kroatien bliver med garanti også gennem Dk Kroatien.
Ro i maven
Jeg ville til enhver tid booke igennem dk-kroatien. De er hurtige med svar, bestilling og er generelt meget høflige og interresseret I behov.
Fra vi bookede vores ferie til vi kom…
Fra vi bookede vores ferie til vi kom hjem var vi i fuldstændig trykke hænder. Havde vi spørgsmål under vejs var de bare et telefon opkald væk- til at hjælpe os.
Vi kan helt klart anbefale DK- Kroatien til alle 🤩
God rejse oplevelse med DK Kroatien
Vi er kommet hjem efter vores første tur med Dk kroatien og det levede helt op til forventningerne
Vi køber gerne rejse igennem dem igen
Tag trygt på ferie med DK-Kroatien
Vi er lige kommet hjem fra en dejlig ferie i Crikvenica, Kroatien. Bestilt via DK-Kroatien. Alt har forløbet godt og glidningsfrist. God informationsmails inden turen. Og Dk-Kroatien har svaret hurtigt på spørgsmål. Vi var første gangs kør-selv feriegæster, og det var trygt at vide, at vi bare kunne ringe til DK-Kroatien, hvis vi skulle få brug for det. Lejligheden levede op til forventningerne og værten var utrolig sød og hjælpsom. Meget rent og god service og fantastisk udsigt. Kan godt anbefale villa Fijala👍
Serviceminded rejsebureau
Hurtig svartid, rigtig hjælpsomme og hurtig svartider over mail. Deres hjemmeside kunne måske optimeres lidt, der er f.eks. ingen søgefunktion, hvilket er lidt ærgerligt når man gerne vil søge et hotel frem igen.
Men et rigtig serviceminded rejsebureau, som kender Kroatien utrolig godt.

Reply from DK Kroatien
Super god oplevelse
Vi syntes det har været en rigtig god oplevelse at booke igennem dk-Kroatien, man får god vejledning, ærlighed og hjælpsomhed. Vi skulle bruge lægehjælp til vores datter dernede, der gik ikke mange minutter efter jeg havde ringet til dk-Kroatien for at finde ud af hvor vi lige skulle henvende os, så fik vi en adresse.
Og har der været noget undervejs, har de været super til at komme i kontakt med.
Det er vores 2 gang vi rejser med dk-Kroatien.
Alt i alt kan vi klart anbefale dette sted👍🏻
DK-Kroatien er virkelig en anmeldelse…
DK-Kroatien er virkelig en anmeldelse værd. Det spiller bare når man benytter dem.
I år var anden gang, men helt sikkert ikke sidste gang.
Hele forløbet gik nemt og uden…
Hele forløbet gik nemt og uden problemer. Hurtigt svar på mail.
Super fin service og jeg bruger gerne dette selskab til næste rejse i Kroatien. 5 stjerner herfra
Stor og bred viden om Kroatien- go service
Stor og bred viden om Kroatien, Får hurtigt og kvalificerede svar - hjælpsom og service mindet !