Een slechte zaak
Een "sjouwfeur" die niet komt opdraven, de bijna nieuwe TV kapot, dure vintage kasten beschadigd en gooien met verhuisdozen, met alle gevolgen van dien. Terwijl we nog aan hebben gegeven dat we de TV zelf wel wilden meenemen als er risico was op beschadiging... Twijfels van onze kant werden weggewoven en de TV werd op zijn zijkant in de vrachtwagen geprakt. Wij hebben zelf meegetild omdat een "sjouwfeur" niet kwam opdagen. Na klachten en een claim over dit alles kregen we de melding dat we zelf verantwoordelijk waren voor het inpakken (we hadden zelf alles ingepakt in bubbeltjesfolie en dozen, zelf ook plaids neergelegd om te gebruiken voor de waardevolle spullen, maar men gebruikte die niet). Ons werd medegedeeld dat de verzekering waar men over spreekt op de website niet zal uitkeren. Ze probeerden het niet eens. Een loze kreet op de website dus. Voor het feit dat we zelf mee hebben geholpen met tillen, kregen we een klein geldbedrag terug na lang aandringen. Verbijsterd en verontwaardigd zijn we achtergebleven... Lang nagedacht of we een review wilden plaatsen, maar als je zo behandeld wordt heb je weinig keuze.