Vi har været inde og få chiptunet 2 af vores biler. Nu kører de meget bedre. God og professionel service, med gode råd og vejledning Kan klart anbefales :-)
See what reviewers are saying
Min datter og jeg fik begge chippet vores biler den dag. Blev mødt af en utrolig venlig og serviceminded mand som inviterede på kaffe og sodavand i hans hyggelige man cave mens vi ventede. Resultatet... See more
Super venlig og imødekommende mand Som forklare alt han laver super godt. Fik lavet en rens af motoren, og en justering af min Dsg gearkasse den kører og skifter nu som en drøm Så kun de varmeste a... See more
Valgte at få min tunet da jeg kører mange km om året. Selv 2-3 km længere på literen vil få en betydning i regnskabet. Valgte DCB-tuning udelukket på grund af den ekstra økonomi og prioritere ik... See more
No recent history of asking for reviews
Rigtig god og hurtig service
Rigtig god og hurtig service!
5 ud af 5 stjerner:)
Rigtig god service og nøjagtigt de…
Rigtig god service og nøjagtigt de resultater jeg gerne ville have.
Jesper brugte langt mere tid på opgaven end normalt og var god til at spørge ind til hvilken type fil jeg gerne ville have.
Kanon service!
Fik min Golf 7 en omgang optimering af både motor og gearkasse samt motorens.
Hurtig respons og booking af tid. Kanon service og sørgede for at man fik en forståelse af hvad der blev gjort osv. Åben for spørgsmål.
Bilen er blevet en helt anden af den gode slags. Samt der blev hentet 2-3 km/l ind. Kanon stykke arbejde!
Kan varmt anbefales at besøge Jesper!
5 stjerner intet mindre.
utrolig behagelig modtagelse, og meget tilfreds med et godt stykke arbejde. og vi blev guidet undervejs, og god til at være opmærksom på os. og svare på alle spørgsmål. der bliver tilbudt snacks hele vejen igennem.
meget hjælpsom og meget god service, 5 stjerner, kan klart anbefales herfra :)
Altid god service og hjælpsom…
Altid god service og hjælpsom ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Min 4 hjuls trækker fik det som var…
Min 4 hjuls trækker fik det som var lovet. Kanon service
Super god service
Super god service, talte en igennem processen,gode fif / hints og i en behagelig tone ... Skal helt sikkert have nr. 2 bil afsted også .. håber gældende tilbud holder året ud .
Kanon oplevelse
Har fået chippet og motor rens 2 gange ved dcb og har været fuldt tilfreds kan kun anbefales :)
Super god service
Super god service! Vi fik lavet 2 biler og kan klart anbefales 👍🏻
Super betjening og service
Motorrens og tur på rullefelt.
Bilen fik en omgang motorrens og en tur på rullefelt. Jeg er virkelig glad for resultatet, og han forklarer dig undervejs hvad der nu skal ske.
Jeg er mere end tilfreds og rigtig god kundeservice. Klar anbefaling.
God kundeservice fik det resultat jeg…
God kundeservice fik det resultat jeg gerne vil have PISSE godt kan klart anbefale
-Philip
Rigtig god oplevelse
Havde aldrig prøvet at få en motor optimering før, men Jesper gjorde det til en rigtig god oplevelse og var god til at forklare processen og svare på spørgsmål hele vejen igennem, dette gjorde det til en rigtig god oplevelse hele vejen igennem.
Har været en tur forbi DCB og få en…
Har været en tur forbi DCB og få en "snak" 😉
Har aldrig vist noget om chip-tuning, men alt hvad der skete blev fortalt så alle ville kunne forstå det.
Tak for en god oplevelse Jesper.
Fremragende service og sindsygt…
Fremragende service og sindsygt hyggeligt og flinkt personale :-)
Super god oplevelse
Super god oplevelse
Fantastisk service, virkelig glad for resultatet
Godt sted varm anbefaling det dur bare!
Jeg skulle lige have en smule mere skub…
Jeg skulle lige have en smule mere skub i min polo gti, og det må jeg sige at jeg fik. Det hele spiller, rigtig god oplevelse, og service. Første gang jeg skal have chippet en bil, og alt gik præcis som forventet (rigtig godt). Alt jeg ville have var muligt, men fik det anbefalede, og det var helt som det skulle være. Alt der kunne være i vejen blev tjekket, så jeg var helt sikker på alt var som det nu skulle. Motor rens optimeret gearkasse. Godt sted, masser af muligheder for alt muligt lækkert, som vil gøre din bil præcis som du vil ha den. God kommunikation så du er sikker på du ved hvad du får👍Jeg har intet negativt at sige overhovedet!
Hydrive motorrens
Dcb-tuning udførte en Hydrive motorrens på min bil, og det kunne virkelig mærkes efterfølgende. Bedste anbefalinger herfra.
Hurtig og professionel service 👍