Beste Manuel,
Bedankt voor je review. We hechten veel waarde aan feedback, zowel positief als negatief, omdat dit ons helpt onze dienstverlening continu te verbeteren.
Echter, na grondige controle herkennen wij jouw verhaal niet en hebben wij sterke vermoedens dat deze review niet authentiek is. Graag lichten we dit uitgebreid toe.
1. Geen registratie in ons klantenbestand
We hebben ons klantenbestand zorgvuldig doorzocht, maar we kunnen geen klant vinden onder de naam "Manuel" die gebruik heeft gemaakt van onze diensten. Ook de beschrijving van het project en de genoemde klachten komen niet overeen met onze dossiers of recente opdrachten.
2. Afwijkingen in het beschreven proces
De manier waarop ons werkproces wordt beschreven in de review wijkt af van hoe wij te werk gaan. Wij werken altijd met een duidelijke planning, schriftelijke afspraken en houden nauw contact met onze klanten gedurende het project. Slordigheid en slechte communicatie zijn absoluut niet in lijn met de standaarden waar wij voor staan.
3. Vage beschuldigingen zonder concrete details
De review bevat geen specifieke details over het project, zoals het type werk dat is uitgevoerd of de exacte problemen die zijn ervaren. Dit is opmerkelijk, aangezien onze klanten normaal gesproken zeer duidelijk zijn over eventuele zorgen of klachten.
4. Onjuistheden over onze facturatieprocedure
Onze facturatie wordt altijd dubbel gecontroleerd om fouten te voorkomen. Mochten er onverhoopt toch vragen of onduidelijkheden zijn over een factuur, dan staan wij altijd klaar om dit in overleg te corrigeren. We hebben recent geen enkele melding ontvangen van een discrepantie in onze facturatie.
5. Twijfels over de intentie van de review
Het advies om "naast ons te staan terwijl we aan het werk zijn" is ongebruikelijk en suggereert een ongefundeerde aanval op onze betrouwbaarheid. Dit, in combinatie met de anonieme naam en het ontbreken van specifieke informatie, versterkt ons vermoeden dat deze review mogelijk is geplaatst met andere intenties dan het delen van een echte ervaring.
Wij zijn trots op onze reputatie en werken iedere dag hard om het vertrouwen van onze klanten te verdienen en te behouden. Mocht deze review toch gebaseerd zijn op een echte ervaring, nodigen wij je uit om direct contact met ons op te nemen via administratie@dakdekkers-vanleeuwen.nl of 06-19315526. We horen graag jouw kant van het verhaal en staan open om eventuele zorgen op te lossen.
Dakdekker van Leeuwen