Pas rigtig meget på når du måske vil bestille varer her. Pengene bliver hævet på din kontor, varen bliver ikke leveret. Og svarer slet ikke på mail / rykkere..!! PAS PÅ
See what reviewers are saying
Vi har købt Christiania cykel og fik en god behandling - meget hurtig respons på spørgsmål m.v. rettet via email - ingen tog telefonen de gang hvor vi ringede. Vi har nu en dejlig cykel, som også blev... See more
Fortrød mit køb og returnerede varen. Ventede 3 uger på at få pengene tilbage og måtte igennem en del bøvl med firmaet. Derfor kun 2 stjerner.
Company details
Information provided by various external sources
Cykelrabat.dk er en netbutik, som har mange års eerfaring med nethandel og salg generelt. Uanset om du vil have din cykel leveret, eller selv afhenter den, er vores cykler altid 100% samlet og klargjort af en fagudlært cykelmekaniker på eget værksted. At købe cykel hos Cykelrabat.dk er både trygt, nemt og ikke mindst bekvemt. Vi sælger kun mærkevarer produkter i høj kvalitet, og til markeds absolut bedste priser. Vi ved at en god kunde er en tilfreds kunde, derfor er det vigtigt for os at vi altid yder en optimal service, og gøre din handel hos Cykelrabat.dk så positiv en oplevelse som overhovedet muligt. God fornøjelse med Cykelrabat.dk
Nørrebrogade 10, 2200, København N
- kundeservice@cykelrabat.dk
- www.cykelrabat.dk
PAS PÅ....
Pas rigtig meget på når du måske vil bestille varer her.
Pengene bliver hævet på din kontor, varen bliver ikke leveret.
Og svarer slet ikke på mail / rykkere..!!
PAS PÅ
Tilfreds, god service
Bestilte en cykel, fandt billigst på nettet, klar om 4 hverdage for afhentning. Tilfreds.
Fup, fidus og dårlig kundeservice.
Har netop annulleret ordre efter at have ventet forgæves på cykel i to uger. Fup, fidus og falsk markedsføring. Hold jer fra det ringe sted!
Bestilte en cykel med en leveringstid på 7 dage, da cyklen var “på lager”. Da min mand efter fem dage kontaktede firmaet først på skrift for at høre nærmere om levering, kom der intet svar. Ved opringning fik min mand så at vide, at “på lager” i virkeligheden hos cykelrabat betyder “på online-lager”... min cykel var derfor på lager i HOLLAND. Falsk markedsføring! Fik at vide, at den angivne leveringstid desværre ville blive forlænget m nogle dage, men at cyklen ville komme i slutningen af den følgende uge. Vi ringer igen, da vi på det nyangivne tidspunkt for levering fortsat intet har hørt om levering. Der kommer en lang forklaring om noget m manglende afskibning fra lageret i Holland, og meldingen er nu, at cyklen tidligst kan være i Danmark en uge senere, og at der så vil gå yderligere nogle dage, før cyklen bliver leveret hos mig. Ingen kundeservice som af sig selv lige ringer til kunden og lige orienterer om, at den bestilte cykel bliver to uger yderligere forsinket. Ringe, ringe kundeservice.
Har behov for den cykel og har opgivet nogensinde at se skyggen af en ægte cykel fra dette firma. Så har købt en dejlig cykel et andet sted, som har ægte cykler på ægte lager!
Useriøst, utjekket, uden kundeservice og med lige lovlig smart tilgang til markedsføring samt manglende overholdelse af angivne leveringstider. Lyder det som noget, du har lyst at lægge penge i? Ja så er stedet her lige noget for dig. Personligt lægger jeg ikke penge i lommen på sådan en gruppe snydepelse!
Der står prismatch på deres hjemmeside
Der står prismatch på deres hjemmeside, men så ville de ikke sælge cyklen til den pris jeg havde fundet. Lyver og prøver at komme af med en i stedet og ringede selvfølgelig ikke tilbage, som lovet. useriøse forretning og spild af min tid! Heldigvis fik jeg en cykel et andet sted.
Tilbagebetaling tog 3 uger.
Fortrød mit køb og returnerede varen.
Derfor kun 2 stjerner.
Jeg bestilte en hjelm kl. 9:30 onsdag morgen og onsdag kl. 18 var Tommy fra Cykelrabat forbi min lejlighed med den, fordi han alligevel var i området. Det er sgu god service!
Hurtig og god service!
Bestilte en cykel over nettet til afhentning på Nørrebro. Havde lidt tvivl omkring mit valg af låsetype, så ringede til kundeservice inden ordre afgivelse og fik top betjening. Kan kun anbefale at bruge cykelrabat.dk.
Levering i Hovedstaden
Perfekt at man henter cyklen i en cykelforretning, hvor man kan få der videre service
Gode priser
Købte en ny cykel og de var de billigste på markedet for netop den cykel. Det var nemt at bestille og efter bestillingen fik jeg min ordrebekræftelse. Fik en mail 4 dage senere om at cyklen nu var klar til afhentning (kan også vælge af få cyklen sendt). Grunden til kun 4 stjerner er, at de kunne måske godt sende en ekstra mail med info om, hvornår de forventede cyklen var klar. Ellers kan jeg kun anbefale at handle her ud fra min ene oplevelse.
gode priser, ok levering
købte en cykel til super pris, dog var der ca. 1.5 uges leveringstid
Nemt, hurtigt og god service.
Handlen forløb nemt og hurtigt. Forud for mit køb havde jeg været i diverse cykelhandlere, men ikke fået nogen der tilnærmelsesvis kunne matche det outlet tilbud jeg benyttede på cykelrabat.dk. Der gik få dage fra jeg havde bestilt cyklen til den kunne hentes i forretningen. Personalet der samt set faktum at man modtager samme service som hvis cyklen havde været købt i forretningen, gør at jeg til hver en tid vil anbefale cykelrabat.dk til andre samt overveje at handle der igen, selvom jeg tidligere har været lidt forbeholden ved at handle cykler over nettet.
Alt i orden
Super lækker cykel til en fin pris. Der gik ikke mange dage før jeg kunne hente min bestilling i butikken.
udmærket handel, men..
Udmærket handel, men de havde ikke strammet pedal armen godt nok... Ingen problemer med at få fixet det.. Men det er irreterende..
Det var en nem og gnidningsfri handel. Hurtig ekspedition
Pålideligt sted. Ville handle der igen.
Fin og hurtig service
Hurtig og problemfri handel og forsendelse af varen
Bestilling og levering foløb lige som aftalt. Perfekt
Det har været et fornøjelse at handle cykel på denne måde
det cykler for cykelrabat
bestilte min lækre batavus over nettet .alt gik efter bogen .kunne hente min cykel på den aftalte dag og alt var i orden.go pris og betjening.tip top.
Stor tilfredshed og alt gik som planlagt
Alt forløb planmæssigt og servicen var god
Nemt og smertefrit
Det gik nemt og smertefrit.
Indpakningen af cyklen kunne måske have været lidt bedre, hvilket fragtmanden også mente.