Cordinator Medical Service AB Reviews 5

3. Medical Certificate Service
  4. Occupational Medical Physician
  5. Orthopedic Clinic
  6. Registered General Nurse

Information provided by various external sources

Cordinator arbetar efter devisen ”Företagshälsovård och privat sjukvård på dina villkor”. Vi är ett privat sjukvårdsalternativ som anpassar vårt erbjudande efter varje kunds behov där snabbhet, flexibilitet och kompetens är våra honnörsord. Vår företagshälsovård är tillgänglig till alla medarbetare på företag som har avtal med oss. Vi erbjuder professionell rådgivning och skräddarsyr kostnadseffektiva sjukvårdslösningar tillsammans med våra kundföretag. Vi har som mål att erbjuda den rätta hjälpen till både företag som helhet och till anställda på individnivå där vi är en del i det systematiska arbetsmiljöarbetet. Vi samarbetar även med de flesta försäkringsbolagen i Sverige så har du en privat sjukvårdsförsäkring är du vid behov välkommen att boka tid hos oss via ditt försäkringsbolag. Vi har både sköterskemottagning och specialistmottagning på våra mottagningar i Linköping och Norrköping. Där arbetar mycket erfaren sjukvårdspersonal och vi har även tillgång till ett stort nätverk av underleverantörer och samarbetspartners. I Linköping erbjuder vi även operationer inom bl.a. ortopedi och kirurgi. Utöver all tänkbar vårdkompetens kan vi även erbjuda kompetenser inom HR, ergonomi, arbetsmiljöingenjör etc.

Contact info

4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

Hasn’t replied to negative reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Drop-in

Drop-in. Lugnt som natten. Sköterskorna står i perioder och sällskapspratar på flera håll. Endast 3-4 stycken i väntrummet. Det tar en timme att få komma in och när jag vänligt lyfter att det känns lite orimligt på grund av hur lugnt det är får jag otrevliga bortförklaringar. Min första erfarenhet av Cordinator och kan som tur är kan jag välja och kommer inte att gå tillbaka.

13 April 2026
Rated 1 out of 5 stars

Vill inte gå hit mer för provtagning!

Nu är det tredje tillfället jag tagit mina prover hos denna sjuksköterska på Cordinator i Norrköping och varje gång har hon varit fruktansvärt otrevlig!
Ifrågasättande, besserwisser som försöker förminska en som patient. Så synd att den andra kvinnan inte tar prover längre. Hon var jättetrevlig. Kommer undvika att ta mina prover här i fortsättningen då man blir så illa behandlad av denna sköterska! Ska man jobba med människor som kommer för att ta prover så måste man ju kunna bete sig! Man kommer ju för provtagning för att man kan vara sjuk, så att bli illa behandlad gör ju inte situationen bättre.

11 November 2025
Rated 2 out of 5 stars

”Vi är ett privat sjukvårdsalternativ…

”Vi är ett privat sjukvårdsalternativ som anpassar vårt erbjudande efter varje kunds behov där snabbhet, flexibilitet och kompetens är våra honnörsord”

Är det verkligen så? Kommer dit att ta prover som är på två helt separata remisser som jag önskar ska tas vid olika tillfällen och förklarar det klart och tydligt men får utskällning och svaret att ni är bara två provtagare på coordinator och sånt är inte ert problem och det får ja ta med beställaren punkt slut sen hotar hon med hämta chefen eftersom ja ber henne att inte ta samtliga prover . Nu bad sjuksköterskan om ursäkt när hon insåg sitt misstag men då var skadan redan skedd och blodprovet som var ett hormonprov påverkades då ja blev upprörd över beteendet och handhavandet varvid ja måste själv betala och ta om provet….Mycket oprofessionellt

14 October 2025

Extrem lång väntetid på drop in på Cordinator i Norrköping

Försökte boka tid för provtagning men blev hänvisad till drop in mellan 8-12. Kom 7.55 och fick nummer 3.

Någon med nummer 1 verkade inte finnas. Trots det så sitter jag kvar här 45 min senare. Två har fått kommit in varav en med nummerlapp. Det verkar vara ännu en utan nummerlapp före mig i kön som kom till nu. De flesta med högre nummer har nu lämnat väntrummet, vilket jag förstår så här 45 min senare och jag sitter kvar här med nummer 3….

Gå någon annanstans om ni får välja.

8 January 2025

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look