Computermail Reviews 73

TrustScore 2.5 out of 5

2.3

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Havde bestilt nogle computer dele hos Computermail. Leverings tid blev ikke helt overholdt hertil skal dog siges at jeg af Computermail, dog blev orienteret om forsinkelsen og fik også lidt ekstra... See more

2.3

3-star
2-star
1-star

Køb ikke hos,Compunail…

Det må frarådes at handle i denne virksomhed, som ikke overholder dansk lov og i en fræk tone lyver på tryk over for kunden.
Vh Jan Freilev
Øresundshøj 12a
Skovshoved
2920 Charlottenlubd

27 March 2025
Rated 1 out of 5 stars

Reklamerede over en Krups æggekoger d

Reklamerede over en Krups æggekoger d. 25. februar 2025. Æggekogeren holdt kun i 3 mdr. Nu d. 4. april kan de stadig ikke svare på hvornår reklamationen er løst. Får hver gang jeg efterspørger status det samme svar "Du hører når der er noget nyt". Jeg vil ikke længere handle hos Computermail.dk.

4 April 2025
Rated 1 out of 5 stars

Jeg håber at jeg er den eneste med uheldig oplevelse

Jeg håber, at denne mail finder jer vel. Jeg skriver til jer vedrørende en uheldig oplevelse, jeg har haft med Compumail.

Jeg bestilte en damprenser hos Compumail, men desværre passer røret og mundstykket ikke sammen. Jeg sendte disse dele tilbage, men jeg kunne ikke sende hele damprenseren, da jeg er afhængig af en kørestol og ikke har mulighed for at transportere den til en pakkeshop. Compumail tilbød at hente damprenseren mod betaling, hvilket jeg afslog. Nu påstår de, at de ikke har modtaget noget fra mig og har lukket sagen, hvilket betyder, at jeg står med en ubrugelig damprenser uden rør og mundstykker.

Dette er uacceptabelt, og jeg ønsker at advare andre mod at handle hos Compumail, da det virker som spild af penge.

Jeg håber, at denne information kan hjælpe med at forbedre Trustpilots service og advarselssystem for andre forbrugere.

8 February 2025

Retur vare

Sku modtage en pakke fra dem a "postnord" laver en fejl og sender den retur til computermail. Vi laver en aftale torsdag den 16 jan. Om den vil blive sendt direkte tilbage nu er det onsdag den 22. Ringede ind fik fat på en der ikke lod mig snakke færdig og lagde på da jeg spurgte ind jeg vil helt klar ikke anbefale at bestille nåede som helst fra så lille et firma der er så ligeglad med deres kunder....

22 January 2025

Uærlighed og dårlig stil

Hvis du overvejer at benytte dette firma, så hold jer langt væk. Blevet lovet telefonisk, at vare var på vej til afsendelse dagen efter min henvendelse. Har nu fået bekræftet, at der aldrig har været en vare på lager, og selvom der var, ville varen på nuværende tidspunkt ikke kunne nå at ankomme til jul. Jeg er så skuffet! Kunder forstår ærlighed, men uærlighed er bare så tarveligt - og så her op til jul.

20 December 2024

Forfærdelig lang leveringstid

Forfærdelig lang leveringstid. Første gang jeg handler hos dem og vil aldrig gøre det ugen. Nu er det 2 uger siden jeg har bestilt et SD kort hos dem og har stadigvæk ikke modtaget den, selv Temu er hurtigere og det er som bekendt fra Kine!!
De har hurtigere nok til at besvare mailen men selvom deres forventning var 2 uger efter bestilling har jeg stadigvæk ikke modtaget varen..

Brug endelig jeres tid på at bestille fra andre netbutikker hvor leveringstiden er kortere!

18 July 2024
Rated 2 out of 5 stars

Forkert strømstik!! [ engelsk ]

Jeg modtog varen hurtigt.
Meget mærkeligt, så blev Revlon hairstyler leveret med et 3 stik(engelsk), så det var jeg ikke specielt begejstret over!
Forsøgte 2 gange at oprette en retur på deres link, men den gik ikke igennem. Kan ikke finde nogen mail på dem.
Meget omstændigt at sende retur. Tror måske det er lykkedes nu men synes det er SÅ urimeligt at jeg selv skal betale fragt omkostninger når det er deres fejl at sende et forkert strømstik der ikke passer til danske kontakter!! Spændende om jeg får fragt refunderet og i det hele taget penge retur. Opfølgning følger😉

27 June 2024
Rated 1 out of 5 stars

de svarer ikke på henvendelser

de svarer ikke på henvendelser.
fordøgte at returnere en switch, men den kom retur til mig
kan se at jeg risikerer en regning på 300 kr hvis jeg sender den ind på reklamationsretten.
jeg smider den i elektronik affald , og er så den erfaring rigere.
handler ikke mere hos computermail

31 May 2024
Rated 5 out of 5 stars

Hurtig levering og betjening

Hurtig levering og betjening!
Jeg var lidt tvivlsom da jeg skule bestille mit walkingpad fra Computermail grundet alle de dårlige anmeldelser, men jeg synes Computermail viste sig at være modsat.

15 February 2024

Defekt produkt

Hej Delia (Sagsnr: 531709),
Mange tak for din besked! I mit system kan jeg se at de er ældre end 2 år og dermed ikke er omfattet af reklamationsretten.
Sådan lød svaret fra mentech.

Produktet blev købt den 19. januar fra dette inficerede websted, som nu ikke engang gider at svare på e-mail. Produktet er mere end 2 år gammelt, selvom jeg modtog det fra dem den 19. januar 2024

20 January 2024

Vare ikke modtaget

Vare bestilt 5. nov. ikke modtaget endnu 23. nov. Meget utilfredsstillende.
Meddelelse fra Compumail d.7. om forsinket levering og derefter intet hørt.
Hvis et firma ikke kan levere, så bør de ikke sælge varen.

23 November 2023

Dårlig firma

Dårlig firma, det er en videresalgs butik, der ikke ved noget om det de sælger, hvilket er hvad de oplyser ved henvendelse

4 September 2023

Is this your company?