See what reviewers are saying
Super hurtig levering og helt fantastisk indpakning. Har købt her fra før, klart et sted jeg anbefaler at handle fra!
Company details
Information provided by various external sources
Kansas, HKS, Terra, arbejdstøj, arbejde, sikkerhedssko, tøj
Rødovrevej 269, 2610, Rødovre
- www.carlsens-arbejdstoj.dk
No history of asking for reviews
Super hurtig levering og helt…
Dejlig service som altid!
Super god service
Super god service, hurtig besvarelse af e-mail og hurtig forsendelse - Tak.
Betaling vha. Forbrugsforeningen.
Jeg var d.d inde og købe nogle varer i butikken. Da jeg nåede op til kassen, oplyste jeg at betalingen ville foregå via forbrugsforeningen, som butikken har indgået samarbejde med.
Dette oplyser sælger, ikke kan lade sig gøre - da han mener at hans nedsatte varer ikke kan indgå i køb vha ovenstående. Jeg forsøger herved at oplyse sælger om, at andre koncerner, som har sat varer ned (betydeligt mere end dette salg) aldrig har pånævnt ovenstående.
Sælger tilbyder derefter at hæve normalprisen fra 900,- til 1125,- for derefter at godkende betalingsmetoden.
Dette gør jeg indsigelse mod, og fortæller at jeg aldrig har oplevet andre butikker modstride forbrugsforenings-politikkerne.
Vi aftaler på stående fod så at hæve hans avis-nedsatte genstand, med 9% for at dække for "tabet". Dette indvilger jeg i, for jeg står allerede i butikken, og ønsker ikke at spilde tid ved at køre andetsteds hen.
Jeg kontakter herefter forbrugsforeningen som opfordrer til at formulere en klage på forbrugsforeningens hjemmeside.
Jeg blev oplyst at;"Det må han slet ikke, og at det var i konflikt med aftalen som Carlsens arbejdstøj, i tidernes morgen havde indgået."
Vær venligst obs på dette hvis i handler via forbrugsforeningen!
Én ting er at hæve prisen for at gennemføre salget, en anden er at opreklamere falske regler/vilkår for at fremme fortjenesten.
Jeg har i sinde at gå videre med klagen.
Super service og altid et godt tilbud👍
Fantastisk oplevelse!
Jeg har i mange år handlet hos Carlsens, og vil fortsætte med det mange år endnu! Serviceniveauet er altid i topklasse, og stor faglig ekspertise når det til alt der handler om arbejdstøj og sikkerhedssko. Vil klart anbefale Carlsens!
Super personale og service hos Carlsen
Vi stod og manglede flere forskellige materialer til de ansatte da vi pludseligt manglede varmt arbejdstøj. De søde folk hos Carlsen var behjælpelige med det hele! Alt fra arbejdshandsker med fór i, til varme huer, eller varme og behagelige arbejdssko.
Alt sammen til fair pris.
Vi bruger Carlsen igen næste gang!
Hurtig levering, ingen problemer - plus en ekstra gratis gave med :) vil klart anbefale
Vi skulle hurtigt bruge bukser til…
Vi skulle hurtigt bruge bukser til firmaet, da vores tidligere leverandør ikke kunne leve op til aftalen. Carlsens leverede hurtigt og vi kunne nemt bytte 3 af størrelserne.
Dygtige og kompetente folk i butikken…
Dygtige og kompetente folk i butikken samt hurtig levering via webshoppen.
God første oplevelse
Jeg købte nyligt produkter fra deres webshop, og hele købsoplevelsen var virkelig positiv. Websiden var nem at navigere, og bestillingsprocessen gik glat uden problemer. Jeg modtog desuden mine varer hurtigere end forventet, hvilket var en dejlig overraskelse. Alt i alt en rigtig god oplevelse – jeg vil bestemt handle her igen og anbefaler dem gerne til andre.
Har før handlet i den fysiske butik…
Har før handlet i den fysiske butik hvor service, udvalg og priserne er helt fantastiske. Da jeg køber stort ind nogle gange tænkte jeg at webshoppen var værd at prøve. Vil bare sige at jeg blev ikke skuffet. Varerne kom allerede efter kort tid og en enkelt del som var i restordre blev sendt for sig 2 dage senere. Jeg har siden købt mange af mit tøj på webshoppen og er enda blevet kontaktet en gang hvor jeg havde tastet forkert på et produkt. Super god service og kan kun anbefale dem til alle med en travl hverdag.
Hilsen Caspar Stengade
Du kan ikke stole på dem
I god tro bestiller jeg en vare på hjemmesiden som efter, at jeg selv henvender mig fordi jeg intet hører efter mange dage, viser sig at være i restordre. Hvordan det overhovedet er muligt at købe en vare, de ikke egentligt har er meget foruroligende. Det eneste jeg får at vide er et “beklager” og intet om, hvordan de kan hjælpe mig eller hvornår varen kan sendes.
Tror det er en foretningsstrategi, så vær meget meget opmærksom, hvis I tænker at handle her!
Meget fin service. Efter jeg havde bestilt mit produkt fik…
Efter jeg havde bestilt mit produkt fik jeg en personlig mail, da leveringstiden desværre var forlænget. Super fin service. Jeg ventede selvfølgelig på varen. Og den levede op til det forventede og ovenikøbet var prisen super god. Jeg anbefaler hermed Carlsens Arbejdstøj.
Et virkelig godt sted at handle.
Et virkelig godt sted at handle.
Kommunikationen er super god, og leveringen er god.
Der lå en sød hilsen af en kort og en lille ekstra gave.
Tak for det🤩
Jeg købte et par naver bukser søndag…
Jeg købte et par naver bukser søndag aften kl 21.
Firmaet sendte i går og modtog varerne i formiddags.
Med slik og bolcher i pakken.
Helt fin og super tilfreds.