Bylagoni Reviews 242

TrustScore 4.5 out of 5

4.7

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Lækker butik med et bredt udvalg af såvel mærker som stilarter. Virkelig flot butik, meget overskuelig og altid pæn og ryddelig. Har også handlet på webshoppen nogle gange, altid super hurtig leverin... See more

Company replied

Rated 5 out of 5 stars

Kan kun anbefale By Lagoni, både online og fysisk butik. Stort udvalg af tøj til alle størrelser også plus size. Tøj til hverdag, fest og sport. Sko, smykker, tasker og andet godt kan også findes... See more

Rated 5 out of 5 stars

God Service, fine vare og priser Hos Jeanette & Co får man altid god service, dejlige smil og lidt stjernedrys - også når man kun oser .... Hun har et bredt sortiment og udvalg, øje med diverse tre... See more

Rated 5 out of 5 stars

God service, dejlig butik Købte min første ordre hos lagoni online, en fødselsdagsgave til min datter, som var bestilt i god tid, desværre forsvandt pakken under transport, men Jeanette tilbød mig... See more

Company replied

Company details

1. Women's Clothing Store

Written by the company

Vi er en lille personlig butik, med tilhørende webshop. Vi har et stort udvalg af dametøj, sko og ass. Vi forhandler dametøj fra størrelse 34-54 til gode priser.

Contact info

4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

Replied to 100% of negative reviews

Typically replies within 24 hours

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 1 out of 5 stars

Fake el seriøs virksomhed

Jeg ved ikke om dette er en fake butik.

Jeg har skrevet x 2 til deres kundeservice men de svarer ikke .

6 April 2026

Hej Lone
Vi er naturligvis kede af at høre, at du ikke har fået svar på din henvendelse – det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker at give.
Vi har gennemgået vores mails, som vi besvarer dagligt, men vi kan desværre ikke finde din henvendelse. Vi kan dog se, at der ligger en mail i vores spam fra d. 2/4, men da vi ikke har dit efternavn, er vi usikre på, om det er din.
Du er altid meget velkommen til at kontakte os igen – enten på mail eller telefon, hvis det haster, så vi kan hjælpe dig hurtigst muligt.
Vi beklager selvfølgelig, hvis din henvendelse er blevet overset. Jeg ser frem til at høre fra dig.
Mvh Jeanette ejer af By Lagoni

Vanvittig fantastisk forretning ♥️

Jeg har handlet hos Jeanette både fysisk i forretningen, på live og på hjemmesiden. Som altid bliver varerne leveret lyn hurtigt og er man i forretningen springer I altid rundt og hjælper. Jeg er vild med den forretning og handler der igen og igen ♥️

4 July 2025

Service i verdensklasse

Handler tit hos By Lagoni, både fysisk men også på nettet. Servicen er mega høj og så ved pigerne hvilken stil man er til. Køber også tøj for min datter ( stor str.), også her er de uovertruffen i service. De ved næsten alt om tøjet og hvis ikke så undersøger de det. Det er helt klart min ynglings "tøj-pusher". Janne Madsen

19 June 2025

Strømpebukser

Tusind tak for hjælpe 😃 til An-Marie. Ved køb af fleece strømpebukser . De er super lækker og dejlige varme 😃 igen er de hurtige til at sende dem afsted . De er super prof til at hjælpe , det er super skøn . MVH Frank

11 December 2024

Hej frank !
5 gode stjerner ⭐⭐⭐⭐⭐mange tak, dem er vi så glade for!

Rated 5 out of 5 stars

Altid dejligt at besøge By Lagoni.

Altid dejligt at besøge By Lagoni.
Man bliver altid i godt humør, når man kommer derop. Alle er bare så søde, friske og imødekommende.
Et stort udvalg af lækkert tøj.
Tak for By Lagoni

17 September 2024

Den gode service

Den gode service
Vi kører gerne efter den gode gammeldags service som man får her hos Jeanette og Co
Altid med smil og kæk kommentar
Dejligt udvalg og til meget fornuftigt priser

7 September 2024
Rated 5 out of 5 stars

By Lagoni dejlig butik at besøge♥️

By Lagoni dejlig butik at besøge
At komme hos Jeanette og pigerne i by Lagoni er bare noget man bliver glad af de er altid imødekommende -søde og man føler sig virkelig altid velkommen
Købte en lyseblå trøje skøn kvalitet og dejlig blød at have på så tusind tak til Lagoni skøn butik ♥️

1 October 2024
Rated 5 out of 5 stars

Virkelig fin butik og webshop.

Virkelig fin butik og webshop.
Rigtig god og ærlig service, hurtig levering over webshoppen. De gange jeg har handlet der fysisk og online har jeg ikke kunne sætte en finger på noget.

9 October 2024

Super god service.

Super god service.
Når man bestiller kommer pakken som regel senest 2 dage efter.
Bor desværre for langt væk til at kunne købe mit tøj i den fysiske butik, men den kan kun være et besøg værd.
5 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ til byLagoni’s webshop og Jeanette❤️

8 October 2024
Rated 5 out of 5 stars

Vanting shape trusser Så en reklame på Facebook for Vanting…

By Lagoni
Så en reklame på Facebook for Vanting shape trusser (trusser der holder maven lidt inde). Bestilte 3 par og de blev leveret ret hurtigt. Disse trusser kan jeg virkelig anbefale. De sidder virkelig godt og er meget bløde og behagelige at have på. Jeg skal bestille flere.
Vibeke Valentin Hoffmann

7 October 2024

Hej Vibeki! tak for din flotte anmeldelse. De er også bare rigtig gode :D

God og serviceminded butik

God og serviceminded butik, med fint udvalg, mange tilbud på Facebook, når man som jeg handler per distance. Svarer hurtigt på forespørgsler, og afsender ens ordre meget tjept også. Så super god og positiv service

7 January 2024

God kundeservice!

Jeg havde købt et par sandaler over nettet, men de var desværre for små. Det var intet problem at få dem byttet og der var som altid god kunde service😀

12 June 2024
Rated 5 out of 5 stars

God service, ved forsvundet pakke

God service, dejlig butik
Købte min første ordre hos lagoni online, en fødselsdagsgave til min datter, som var bestilt i god tid, desværre forsvandt pakken under transport, men Jeanette tilbød mig at hente gaven magen til i butikken, da pakken stadig ikke var dukket op efter en uge.
Tak for god service.
Jeg kendte ikke den fysiske butik, men har nu set hvormeget den lille butik indeholder, der er et kæmpe udvalg af mange dejlige ting, til gode priser i alle størrelser.

12 September 2024

Tusind tak for din fine besked Susanne. den varmer! <3

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look