BY Charlie Reviews 6

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 1 out of 5 stars

Slechte kwaliteit en niet bereikbaar!

Bestelling zou verstuurd zijn, geen track en tracé gekregen. Diverse keren contact gezocht, geen enkele reactie. Gelukkig had ik via Klarna besteld dus daar een melding gemaakt. Prompt met 3 dagen de bestelling binnen.
Helaas is de kwaliteit zeer onder de maat. Met 1 dag laat de kleur al los. Dus maar retour gemeld en verstuurd.
Wederom geen reactie van ze. Inmiddels hebben ze de retour al 3 weken! binnen en nog geen reactie. Aangifte gedaan bij de politie en wederom melding bij Klarna gedaan.
Wat een oplichters!

26 June 2024
Rated 5 out of 5 stars

Eén woord super!

We zijn gaan skydiven en daarna zijn we lekker wat gaan eten bij Charlies. Het is een relaxt sfeertje en je voelt je dan ook zeer welkom. Onze tafel stond er mooi gereserveerd bij. De locatie is mooi, en het is er leuk ingericht: er hangt een vliegtuig aan het plafond en je hebt uitzicht op de golfbaan. Voor de kinderen is er een speelhoek en buiten een midgetgolf. Mijn kinderen hebben zich dan ook prima vermaakt binnen op een regenachtige dag, terwijl wij lekker aan het nagenieten waren van de skydive. Buiten is er een terras dus ook in de zomer is het mogelijk om lekker buiten te zitten en te genieten van het mooie uitzicht. Ik moet zeggen dat het personeel zeer vriendelijk is en is klantgericht. We zijn vriendelijke (lees: lief, maar professioneel) te woord gestaan en het eten was zeer smaakvol. Het eten was ook warm en een mooi smaakvol ingericht bord. We hebben ook niet erg lang hoeven wachten er op. Ook voor kinderen is er een leuke menukaart.
We hebben de manager gesproken en deze vrouw is erg vriendelijk en behulpzaam! We hebben aangegeven dat we binnenkort een baby shower willen organiseren bij Charlies, en de manager heeft goed meegedacht en ons uitgelegd hoe het werkt en heeft ons super te woord gestaan! We voelde ons echt gehoord, en er is naar onze wensen gekeken. Het is trouwens ook een leuk idee om wat te gaan winkelen bij Rosada, want deze zit op de hoek! Ook heb je een soort monkey town voor kinderen hier in de straat zitten en een golf baan.
Kortom, super fijn restaurant voor jong en oud. en we gaan zeker vaker terugkomen!

25 January 2024
Rated 1 out of 5 stars

Bestelling na ruim 4 maanden (29 maart…

Bestelling na ruim 4 maanden (29 maart 2023 besteld) niet binnen. Ze hebben zogenaamd bestelling verzonden wat niet waar is. Ik heb meerdere mailtjes gestuurd, contactformulier via site ingevuld, gebeld naar telefoonnummer op site, DM via Instagram gestuurd. Van alles geprobeerd om contact te zoeken. Maar geen enkele reactie ontvangen!! Ik heb gecheckt of KvK klopt, maar is volgens mij niet juist. Hoe dan ook, bestel hier NIET!! Want je bent je geld kwijt!! Het zijn oplichters!! Wees gewaarschuwd!! Echt te slecht voor woorden.

29 March 2023

Bestelling na 2 maanden nog niet binnen noch contact

Al 1,5 maand geleden bestelling geplaatst maar nog steeds niks ontvangen. Het zou binnen 1-2 werkdagen verstuurd worden maar helaas is dat niet gebeurd.

Al meerdere keren contact gezocht maar krijg geen reactie. Telefoonnummer op de site werkt niet. Moederbedrijf is BrandNewJewels en ook via deze contactmanieren blijft het stilte.

21 June 2023

Is this your company?

Get free account

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look