4.5

3-star
2-star
1-star

Rated 5 out of 5 stars

Info, levering og produktkvalitet - alt i top!

Ordentlig information på hjemmesiden og vejledning i mål.
Bestilt i weekenden, pakket og med info mail mandag og til afhentning tirsdag. Produktet, et herrebælte art 6525 var prissat i bæltet til kr. 700.-, på websiden 599.- og nedsat til 399.-, dvs inkl. fragt.
Pakket i en ordentlig æske i særskilt pose vedlagt et stykke chokolade, returlabel og faktura mm. Sådan!
Bæltet udstråler kvalitet og jeg glæder mig rigtigt meget til at have det i brug i de kommende år.

19 March 2024

Fantastisk service

Fik et bælte i gave i oktober 2021. Spændet gik i stykker, og jeg kontaktede firmaet, som ville sende et nyt spænde. 20 timer senere afleverede GLS en kuvert med nyt spænde.
Det kalder jeg fantastisk service.

28 June 2022
Rated 5 out of 5 stars

Super service. Handler gerne her igen.

Efter at bæltespænde gik i stykker, ringede jeg til firmaet og fik den fineste service af Kristian fra marketingsafdelingen. Han sendte billeder af bæltespænder, så jeg fik det rigtige, som blev tilsendt.
Tak for super service!

19 October 2019
Rated 5 out of 5 stars

Meget kvikt svar og hurtig handling på reklamation

Jeg købte et bælte fra Boswikk under udsalg i januar. Smed bonen væk. Bæltespændet gik i stykker og tiden gik. Ingen bon og 3 måneder efter køb, så butikken kunne ikke hjælpe.
Men det kunne Morten fra Boswikk. Jeg skrev mandag aften kl. 22:00. Morten svarede kl 23:00.
Bæltespændet fik jeg med GLS 2 dage senere.
Det er kundeservice i verdensklasse. TAK. Lars

2 May 2019

Fin service

Jeg købte 3 bælter og fik dem leveret 2 dage efter.
Desværre gik det ene spænde i stykker efter en dag men jeg tog et billede af det og sendte til kundeservice. Fik straks svar og de sendte et nyt spænde uden beregning.
Jeg ville klart handle der igen.

16 May 2015
Rated 3 out of 5 stars

Middelmådigt produkt fra Bosswik's webshop

Jeg købte et bælte på Bosswik's webshop. Produktet blev leveret efter 3 dage, dog uden nogen kommunikation undervejs (heller ingen ordrebekræftelse eller kvittering per email).

Produktet der blev leveret havde skønhedsfejl: spændet var monteret skævt, der var sort sværte på brunfarvet læder og småridser på spændet. Udover småridserne kunne jeg selv udbedre fejlene, så jeg valgte at beholde bæltet, da jeg stod og skulle bruge det umiddelbart efter levering. Havde det ikke været tilfældet, havde jeg sendt det retur.

Alt i alt, vil jeg ikke handle hos Bosswik's webshop igen, og jeg vil ikke anbefale den til andre.

16 January 2015
Rated 5 out of 5 stars

Dansk design og god kvalitet

Bosswik sælger bælter til en god pris og super kvalitet.
Jeg har købt mange bælter hos Bosswik, og jeg har aldrig haft en dårlig oplevelse. Bælterne lever op til alle mine forventninger.

9 December 2014

yderst god service

Jeg bestilte 4 bælter til min bror og jeg. Jeg var lidt usikker på størrelser osv. på hjemmesiden fandt jeg en vejledende størrelsesguide. Vi modtog bælterne efter 3 dage. fantastisk kvalitet og super service

8 December 2014

Fantastisk service

Jeg ringede til virksomheden i onsdags for, at få svaret på et par spørgsmål.
jeg kunne kort efter konkludere, at det var de rigtige mennesker jeg havde fat i. de vidste alt om deres produkter.
mine bælter bliver i fremtiden bestilt hos Bosswik.

Kan klart anbefales.

7 December 2014