Blokhus By Camping Reviews

TrustScore 4.5 out of 5

1. RV Park
  2. Camping cabin

Written by the company

Blokhus By Camping ligger kun få hunderde meter fra centrum af den charmerende badeby, Blokhus og samtidig helt tæt på naturen ved Vesterhavet. Blokhus er en unik ferieby med masser af liv og feriestemning. Her spiser du godt på cafeer, restauranter eller isboder eller shopper i små hyggelige butikker med alt hvad hjertet kan begære. Oplev hvordan kulturen folder sig ud med musik, kunst eller underholdning. Her er noget for enhver smag. Er du til natur, så er du tæt på med det samme. Blokhus ligger helt ud til Vesterhavet og er en lille perle på nordvestkysten. Campingpladsen og byen vokser nærmest sammen med stranden, skovene og klitterne, der er skabt til fantastiske naturoplevelser og vandre- eller cykelture.

Excellent

TrustScore 4.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

All reviews

1 review in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Fantastisk lille charmerende plads

Fantastisk lille charmerende plads, midt i naturen og alligevel tæt på by strand og liv.
Fine velholdte rene toilletter og faciliteter.
Det sødeste smilende og hjælpsomme værtspar, der brænder for deres plads, og at gøre et besøg her til en dejlig oplevelse.
Vi kommer igen.
De bedste hilsner.
Winni og Martin.

21 August 2025

Reply from Blokhus By Camping

Tusinde tak for den flotte anmeldelse. Vi er meget glade for at vi har kunnet skabe de rette rammer for jeres ophold. Vi glæder os til at byde jer velkommen igen. Mange camping-hilsner fra Karsten og Inge

Rated 5 out of 5 stars

Lige hjemvendt efter endnu en…

Lige hjemvendt efter endnu en sommerferie. Som altid en super fin campingplads. Rene og pæne servicebygninger. En kæmpe flot opdatering af pool området. Nu med overdækning og flotte nye badefaciliteter. Og familie området bagved kan da kun friste til en masse sjov leg. Glæder os allerede til næste ferie i Blokhus.

20 July 2025

Reply from Blokhus By Camping

Tusinde tak for den flotte anmeldelse. Vi er stolte af at vores nye faciliteter rammer rigtigt. Vi glæder os til at byde jer velkomne til Blokhus igen. Mange hilsner fra Karsten og Inge, Blokhus By Camping

Rated 5 out of 5 stars

Vi har igen været på denne Campingplads…

Vi har igen været på denne Campingplads for 2.år i træk og kommer helt sikkert igen. Vi var 2 par med hver vores autocamper og fik nogle dejlige store pladser, de lever op til deres beskrivelse. Vi havde tilkøbt "vores" eget bad/toilet men det var ikke hvad vi lige havde troet så det gør vi ikke igen, spild af penge synes vi, da dem alle bruger egentlig var mindst ligeså flotte og gode. Men så er det prøvet, men kommer helt sikker igen :O)

5 July 2025

Reply from Blokhus By Camping

Tusinde tak for stjernerne og tusinde tak fordi I tog jer tid til at skrive.
Dejligt, at I nød opholdet og har lyst at komme igen.
Vores private badeværelser er ikke tænkt at skulle være pænere eller bedre end resten af vores faciliteter. Formålet med de private badeværelser er helt enkelt: at man har dem for sig selv, at man kan lade toilettasken stå og lade håndklæderne hænge.
Vi glæder os til at byde jer velkommen igen :-) fortsat god sommer. Mange hilsner fra Karsten og Inge, Blokhus By Camping

Rated 5 out of 5 stars

Dejlig og rolig campingplads med pæne…

Dejlig og rolig campingplads med pæne og rene omgivelser, super fine servicebygninger
Super venlig modtagelse og sødt og hjælpsomt personale
Bestemt en plads vi vil besøge igen. Og tusind tak for starthjælp da vi skulle hjem.

4 July 2025

Reply from Blokhus By Camping

Tusinde tak for stjerner og ord. Vi er glade for at I havde nogle gode dage og nød opholdet i Blokhus. Vi hjælper gerne en anden gang 🥰

Skønne Blokhus/Blokhus by camping

Blev modtaget m et venligt velkommen. Fik lov at vælge, blandt de ledige pladser. Én hel igennem rolig, behagelig, nydelig & tæt på Blokhus city, plads.
Køkken, toiletter, pladsen, bad, fam bad & ude opvaske områder, står rent & pænt, også kl 10 ell kl 22.
Vi kommer gerne igen.

8 June 2025

Reply from Blokhus By Camping

Tusinde tak for besøget og lige så mange tak for at tage tid til at skrive her.
Vi vil glæde os til at få besøg af jer igen.
Mange hilsner fra Karsten og Inge, Blokhus By Camping

Pænt og rent👍🏻

Vi har lige haft 4 overnatning på Blokhus By camping og det er ikke sidste gang vi kommer. Der er dejlig stille og det er lækket at mam kan gå ind til Blokhus.
Men noget jeg er helt vild med, det er at der er pænt og rent. Toiletter og baderum er rene og det er dejligt, det er noget vi alle sætter pris på.
Og venlig personale.
Så tak for denne gang og god sommer☀️

27 July 2024

Reply from Blokhus By Camping

Tusinde tak for stjerner og den flotte anmeldelse.
Vi er stolte af at have givet jer så god en oplevelse.
Vi vil glæde os til at se jer igen.
Fortsat god sommer.
Hilsen Karsten og Inge, Blokhus

Rated 5 out of 5 stars

3 rigtig hyggelige overnatninger...

3 rigtig hyggelige overnatninger i telt, det er en rigtig pæn og rolig plads, samt toilet og badefaciliteter er helt i top rent og pænt, og vi fik en varm modtagelse ved check in, det er helt klart en campingplads vi vil anbefale til famillie venner mm, vi er blevet enige om, at vi kommer gerne igen, så den får fuld plade herfra 5+ (stjerner)
Kenneth og Birgitte Andersen.
Bornholm

20 July 2024

Reply from Blokhus By Camping

Tusinde tak for anmeldelsen. Den er vi stolte af, og vi vil glæde os til at byde jer velkommen igen. Håber I havde en god tur hjem og at solen skinner på solskinsøen :-) Fortsat god sommer. Mange hilsner fra Karsten og Inge, Blokhus

Rated 5 out of 5 stars

Vi har netop afsluttet 4 overnatninger…

Vi har netop afsluttet 4 overnatninger på pladsen (pinsen+) Det var første gang vi var på pladsen. Men absolut ikke sidste gang. Skøn og ren plads alt inklusive🤗
Søde og venlige ejere. Vi kan give pladsen vores bedste anbefalinger.
Grethe og Kurt P. Karlsen
Rødekro.

21 May 2024

Reply from Blokhus By Camping

Tusinde tak for stjernerne og den flotte beskrivelse.
Vi er glade for, at I har haft en dejlig oplevelse og håber at se jer igen en anden gang.
Hav en fastastisk sommer.
Mange hilsner fra Inge, Blokhus By Camping

Rated 4 out of 5 stars

Vi har haft en dejlig påskeferie på…

Vi har haft en dejlig påskeferie på Blokhus camping.

31 March 2024

Reply from Blokhus By Camping

Tak for besøget og tak fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse.
Vi nød påsken og de glade gæster.
Mange hilsner fra Inge, Blokhus By Camping

Fantastisk campingplads 😎…

Hvor er det bare skønt som fastligger at komme fredag eftermiddag og se der er udvikling og nye tiltag med vand og strøm. Heldigvis er sæsonen ikke slut endnu.
Vi glæder os så meget til 2022
Held og Lykke med projekterne , Inge og Karsten
Hilsen
Merete og Gert

11 September 2021

Reply from Blokhus By Camping

Tusinde tak for jeres anmeldelse.
Vi beklager roderiet, men glæder os over at vejret er perfekt til forbedringer af pladsen.
Fortsat god sensommer :-)
Hilsen Karsten og Inge

Rated 1 out of 5 stars

Blokhus by camping

Blokhus by camping. Vi har betalt for en efterårs plads, og skulle holde 14 dages ferie. Den sidste uges ferie her fra d 6 sept 2021 , der forsvandt freden og roen total. Det blev forvandlet til en byggeplads , der skal bygges 5 sommerhuse og 63 feriehuse på pladsen. Det viste vi ikke, da vi betalte vores efterårs plads . Og ingen information var det om det. Og at de så yder mere går igang med at ordne resten af pladsen, med en gammel stinkende diesel bobcat for yderligere at hæve støj niveauet, så kaffen og morgenmaden bliver godt blandet med diesel os og støj, så føler man sig lidt taget ved numsen. Især da vi ikke havde nogen chance for at ændre ferie planerne eller pladsen . Man har accepteret de Extreme slidte 18 års gamle service bygninger, og de hullede veje pga beliggenheden, også selv om det var blevet lovet nye toiletter igennem flere år, så er det lidt svært at acceptere en pæn prisstigning til næste år. Men en byggeplads er det , og vil være det de næste år. Vis man blot var blevet informeret, det ville have været hensynsfuldt af ejerne. Og stakkels de nye uvidende gæster , som betaler, for så at have byggelarm.
De skriver det er løgn med maskin arbejdet, se lige min Facebook med billeder af arbejdet her på pladsen og den kæmpe gravko.
Så jeg lyver ikke, og toilet bygningerne, er slidte, og fruen har lovet selv herinde at der ville komme nye, så heller ikke løgn. Hullerne eller vejene er slemme, men hun har ret i, at jeg har været glad for at være her inden larmen, men kun pga gateway og beliggenheden. Men deres løgne er uacceptabele.

10 September 2021

Reply from Blokhus By Camping

Du redigerer din anmeldelse, så det gør jeg selvfølgelig også.

Du ved udemærket godt, hvorfor der kører maskiner på pladsen - du ved også godt, at det kun handler om denne uge og så er de færdige med jordforbedringen. At du filmer dette arbejde og kalder det at bygge boliger, det er da helt forkert. Der bliver større enheder og ny strøm på det I filmer. Tak for at markedsføre det for os :-)
Du ved også udemærket godt, at de boliger der skal bygges, først starter i 2022 - og derfor har du netop valgt ikke at genbooke din plads til næste år. Det er helt fair. Men hvorfor du tror, der skal bygges 63 huse - det er der ingen af os der ved hvor du har det tal fra. SÅ mange boliger er der slet ikke plads til, på det stykke jord der er afsat til det - i øvrigt et stykke jord der ligger på den modsatte side af hvor du er placeret i år.
Toiletbygningerne er som de er, og ja jeg har ikke lagt skjul på at de skal renoveres. Den lille bygning er presset og jeg har heller ikke lagt skjul på, at drømmen er at skifte den ud. Men at du skriver jeg har lovet en ny bygning, det passer simpelthen ikke.
Tjek vores facebooksides anmeldelser for denne sommer. Her er der ikke mange, som er enige med dig.
Du må gerne være sur på mig/os, men du skal fortælle den reelle årsag. Og det synes jeg faktisk kun du gør, når du brokker dig over at der er blevet kørt med traktor én formiddag.

Susanne, det er simpelthen ikke i orden at lyve!
Det er rigtigt, at du har betalt for en efterårsplads i 2021, det er også rigtigt at vi idag - i formiddag - har forstyrret dig ved at arbejde med vores lille traktor.
Det er forkert, når du skriver at vores bygninger er 18 år - der er fra 70'erne men løbende renoveret. Sjovt nok har du været en super glad bruger af vores plads OG vores bygninger - også sidste år. Du var endda på campingpladsen som gæst i foråret i år. Og der var bygningerne IKKE et problem.

Du lyver, når du fortæller, at vi har lavet en byggeplads og at der er ved at blive bygget boliger! Der kommer boliger i slutningen af 2022!! og bygherre er IKKE i gang endnu. SÅ lad nu være med at slå større historier op end der er nødvendigt.
Du er bare sur på mig, fordi jeg ikke ville blive ved med at lytte til dig i telefonen i formiddags!
Hilsen Inge, ejer

Rated 1 out of 5 stars

Skuffet.

Vi havde glædet os rigtig meget til at komme på ferie i Blokhus, har betalt 1004 kroner i depositum, ulykkeligvis blev min svigermor alvorligt syg og vi blev kaldt hjem af sygehuset. Jeg ringer til campingpladsen og forklarer om situationen to døgn før ankomst i håb om at få nogle af pengene tilbage, men fik af vide at man var nød til at holde sig til reglerne, så det kunne ikke lade sig gøre. Jeg havde forinden undersøgt at alt var booket på campingpladsen, så det skulle ikke være noget problem at få vores plads besat af andre campister.
Vi syntes det var for dårligt at der ikke var mere forståelse for den situation vi var kommet i, 1004 kroner for at lave ingenting syntes jeg er urimeligt.
Vi kommer ikke til Blokhus camping efter den behandling og vil ikke anbefale den til venner og bekendte selv om det nok er en dejlig plads.

Bjarne Petersen.

29 July 2020

Hej Bjarne.
Vi beklager naturligvis, at jeres ferie blev ødelagt af sygdom, og det var rigtig fint, at du ringede og informerede os om, at I ikke kom. Men at du herefter anfægter vores handelsbetingelser - som vi på ingen måde har holdt skjult for dig - virker ikke fair.
Vi tilbyder ikke afbestillingsforsikring, og anbefaler vores gæster at søge deres egen forsikring om hjælp.
Vi håber I kom godt igennem sommeren på trods af sygdom, og vi vil selvfølgelig byde jer velkomne, hvis I ændrer mening og kommer til Blokhus.
Inge og Karsten, Blokhus By Camping

Rated 4 out of 5 stars

Super dejlig campingplads, kølig modtagelse

Super dejlig campingplads, med fantastiske fælles faciliteter. Desværre var modtagelsen ret kølig. I receptionen stod en mellem blond kvinde i 20-rene, der ret uvenligt afviste os, fordi vi kom 6 min for tidligt, lidt smidighed og venlighed, havde givet os en bedre oplevelse.

23 July 2020

Reply from Blokhus By Camping

Hej Pernille og tusinde tak for din anmeldelse.
Det kan virke lidt firkantet at vi holder fast på ankomsttiden, men vi er temmelig pressede på tid, når vi skal have hytter, værelser, udlejningscampingvogne færdige til de næste gæster. Vi har pga covid-19 valgt at desinficere alle vores udlejningsdele. Det tager en del ekstra tid.
De grønne arealer skal også klippes inden de næste gæster tjekker ind - og her kan vi ikke komme i gang før kl 12. Så alt i alt - det er ikke af ond vilje vi holder fast i ankomsttiden, det er bare fordi vi gerne vil nå at gøre det hele klart til næste hold.
Hilsen Inge, ejer

Fantastisk campingplads

En af de absolut bedste campingpladser, vi har besøgt. Dejlige legepladser til børnene, gode, rene og velholdte faciliteter. Og ikke mindst rare og hjælpsomme ejere, som gør alt for at give gæsterne en god oplevelse. Pladsen ligger i gåafstand fra både Blokhus og Hune, som begge er hyggelige feriebyer. Derudover er naboen naturlegepladsen Gateway, som også er et besøg værd.

2 August 2019

Take a closer look