Du redigerer din anmeldelse, så det gør jeg selvfølgelig også.
Du ved udemærket godt, hvorfor der kører maskiner på pladsen - du ved også godt, at det kun handler om denne uge og så er de færdige med jordforbedringen. At du filmer dette arbejde og kalder det at bygge boliger, det er da helt forkert. Der bliver større enheder og ny strøm på det I filmer. Tak for at markedsføre det for os :-)
Du ved også udemærket godt, at de boliger der skal bygges, først starter i 2022 - og derfor har du netop valgt ikke at genbooke din plads til næste år. Det er helt fair. Men hvorfor du tror, der skal bygges 63 huse - det er der ingen af os der ved hvor du har det tal fra. SÅ mange boliger er der slet ikke plads til, på det stykke jord der er afsat til det - i øvrigt et stykke jord der ligger på den modsatte side af hvor du er placeret i år.
Toiletbygningerne er som de er, og ja jeg har ikke lagt skjul på at de skal renoveres. Den lille bygning er presset og jeg har heller ikke lagt skjul på, at drømmen er at skifte den ud. Men at du skriver jeg har lovet en ny bygning, det passer simpelthen ikke.
Tjek vores facebooksides anmeldelser for denne sommer. Her er der ikke mange, som er enige med dig.
Du må gerne være sur på mig/os, men du skal fortælle den reelle årsag. Og det synes jeg faktisk kun du gør, når du brokker dig over at der er blevet kørt med traktor én formiddag.
Susanne, det er simpelthen ikke i orden at lyve!
Det er rigtigt, at du har betalt for en efterårsplads i 2021, det er også rigtigt at vi idag - i formiddag - har forstyrret dig ved at arbejde med vores lille traktor.
Det er forkert, når du skriver at vores bygninger er 18 år - der er fra 70'erne men løbende renoveret. Sjovt nok har du været en super glad bruger af vores plads OG vores bygninger - også sidste år. Du var endda på campingpladsen som gæst i foråret i år. Og der var bygningerne IKKE et problem.
Du lyver, når du fortæller, at vi har lavet en byggeplads og at der er ved at blive bygget boliger! Der kommer boliger i slutningen af 2022!! og bygherre er IKKE i gang endnu. SÅ lad nu være med at slå større historier op end der er nødvendigt.
Du er bare sur på mig, fordi jeg ikke ville blive ved med at lytte til dig i telefonen i formiddags!
Hilsen Inge, ejer