Bilhusetthybo Reviews

TrustScore 4.5 out of 5

4.6

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Efter vores bil blev kasserer til syn, ringede jeg til jer og fik en værkstedstid allerede næste morgen. Den blev hurtigt lavet og vi kørte direkte til syn og fik den godkendt, det var så dejligt👍

Rated 5 out of 5 stars

Kæmpe ros til Ford Thybo for helt igennem fantastisk service! Både da jeg fik lavet service på min Ford Mustang Mach-E – og igen i dag – er jeg blevet mødt af venlige, hjælpsomme og ekstremt... See more

Company replied

Rated 5 out of 5 stars

Efter 10 år som kunde hos Bilhuset Thybo (og livslang medlem af FDM) har jeg ikke oplevet én eneste gang, at firmaet ikke har levet 100% op til mine temmelig strenge krav - og jeg kan på ingen måde ge... See more

Rated 2 out of 5 stars

Alt virkede fint ved første møde med dem (bagkofangeren skulle reppes samt sensorerne). Da jeg kommer ned for at hente min bil er bagklappen ridset og sensorerne er ikke lavet selvom det bliver påståe... See more

Company replied

Company details

1. Car Dealer

Written by the company

Autoriseret Ford værksted i Vissenbjerg på Fyn.

Excellent

TrustScore 4.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

Asks customers to review

This company invites their customers to review, whether positive or negative

Replied to 50% of negative reviews

Typically replies within 24 hours

All reviews

56 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 1 out of 5 stars

Hvad har spørgsmål om dæk slid med en salgsaftale at gøre?

Jeg så en Ford Transit til 20.000.- på deres hjemmeside jeg havde meget interesse i.
Men da det ikke fremgik af siden om dækkene på bilen var brugbare. Havde jeg den frækhed at spørge til en procentvis dækslitage på siden.
Jeg blev efterfølgende ringet op af en sælger der fortalte at der var 60-70% mønster tilbage, da han lige havde været ude at kigge...!
Men efterfølgende, ville han da godt lige vide hvilke bil vi talte om. (?!?)
Jeg fortalte sælger at jeg var meget interesseret, og måske nok ville kigge forbi søndag da jeg pt. var på job langt fra dem.
Han henviste til det var hans kollega jeg ville møde.
Søndag blev jeg ringet op af benævnte kollega.
Han spurgte meget bistert om jeg kom forbi eller va'? For han havde 2 andre der ville købe bilen!
Jeg kunne så fortælle ham at jeg var kaldt på arbejde andet sted i landet. Og desværre ikke kunne komme forbi.
Herefter blev han yderst ubehøvlet og fortalte mig at bilen var reserveret til mig (hvilket jeg ALDRIG har bedt om)
Og der jo var andre der ville købe bilen (Hvilket de så kan få lov til)
Magen til ubehøvlet behandling skal man sgu lede længe efter!
Jeg finder i fremtiden mine næste biler andet steds.

Svar.
NEJ!! Jeg har ikke reserveret nogen tid. Jeg ringede og spurgte om punkter til bilens stand.
Og da sælger ikke kunne svare så fik jeg som sagt et brugtvognssælger svar. Øhh...Bøøø... Bilen er 110% iorden. KOM og KIG, Kom og Køb!
Mit svar var så: Jeg kigger MÅSKE forbi på søndag.

21 May 2017
Unprompted review
Bilhusetthybo logo

Reply from Bilhusetthybo

Hej
Vi beklager den oplevelse du har haft.
Sælger har helt sikkert ville reservere bilen til dig, fordi du har ringet på den og bestilt tid til at se den. Det ville være yderst professionelt at have en aftale med dig og nå at sælge den inden du kom.

Hvis du har spørgsmål er du velkommen til at rette henvendelse til os på tlf. 64 47 11 65.

Hilsen
Katrine, bilhusetTHYBO