Jag har haft detta företag i snart två år Jag är supernöjd för det mesta samman städare hela tiden och hon gör verkligen ett jätte grymt jobb Det har hänt att jag inte varit nöjd när det kommit nån... See more

See what reviewers are saying
Städningen tog väldigt lång tid, 2 rum glömdes, och golv torkades slarvigt eller inte alls. Men kundtjänst bemötte mig proffsigt och jag fick kompensation att få kyl städad nästa gång gratis.
Under all kritik. Jag har haft regelbunden städning med hjälp av Bettys under 2025. Flera gånger har det lämnats uppenbart smutsigt där det syns att det knappt har dammsugits eller svabbats. Att pe... See more
Company replied
Company details
About BETTYS - STOCKHOLM
Written by the company
🏡 Få en gratis offert på hemstäd
🚚 Eller boka flyttstädning till fast pris
Bettys Städ erbjuder professionell hemstädning och flyttstädning med fokus på kvalitet, trygghet och enkelhet.
Vi vet att din tid är värdefull – därför har vi utvecklat ett av marknadens mest flexibla upplägg för hemstäd, där du enkelt kan boka, omboka eller pausa ditt städ online.
Vi är den mest flexibla aktören på marknaden inom hemstädning med generös om/avbokningspolicy och helt utan timbank eller andra krångliga lösningar. Hos oss betalar du för professionell städning utan krångel.
👩🔧 Vår personalstyrka
Hos oss arbetar cirka 80 duktiga hemstädare, anställda direkt av Bettys Städ.
De utför hemstädningar varje, varannan eller var fjärde vecka med stort engagemang och fokus på kvalitet i varje detalj.
📋 Tydlighet & transparens
Du får alltid fast pris, tydlig orderbekräftelse och snabb återkoppling.
Vårt mål är att göra städningen så smidig som möjligt – utan att kompromissa med resultatet.
☎️ Tillgänglig kundtjänst
Vår kundtjänst erbjuder snabb service via telefon och mejl – med korta svarstider och personlig kontakt.
🚚 Flyttstäd med garanti
Vi följer Mäklarsamfundets riktlinjer och lämnar garanti på alla flyttstädningar.
📍 Lokal närvaro
Vi finns i Stockholm, Göteborg och flera andra städer, och växer genom nöjda kunder som uppskattar vårt moderna sätt att leverera städtjänster.
👉 Boka din städning direkt:
- 08-390065
Replied to 67% of negative reviews
Typically takes over 1 month to reply
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Våran städerska städar jätte bra och…
Våran städerska städar jätte bra och hon stylar också så det blir riktigt snyggt. När man kommer hem luktar det så gott och allt glänser. En dag i månaden har vi städning och vi undrar varför vi inte har gjort detta tidigare. Man blir så glad när man kommer hem. Värt varje penning.
Nöjda generellt och oftast samma…
Nöjda generellt och oftast samma städare då fungerar allt prima. Ibland kommer det ersättare vilket man kan förstå vid sjukdom mm. Tar lite mer tid och kan upplevas inte riktig lika engagerade.
Städningen tog väldigt lång tid och rum glömdes.
Har haft Betty's hemstädning hemma i…
Har haft Betty's hemstädning hemma i över 4 år nu och det funkar fortfarande lika bra som första gången. De kommer när de säger att de kommer, städar grundligt utan att man behöver gå efter och peka ut fläckar, och lämnar alltid hemmet fräscht. Personalen är trevlig men professionell – ingen onödig smalltalk, bara bra jobb.
Ibland har det varit små missar (typ en glömd fönsterbräda), men när man säger till fixar de det snabbt utan krångel.
Rekommenderar för dig som vill ha en städtjänst man faktiskt kan lita på vecka efter vecka.
5 stjärnor från mig!
Jag har haft detta företag i snart två…
Jag har haft detta företag i snart två år
Det har hänt att jag inte varit nöjd när det kommit nån annan
Men direkt så har företaget tagit åt sig och skickat en ny som har fixat utan extra betalning
Kund sedan 3år
Har haft hemstad i flera år med Betty. Bra resultat och trots en del byte av personal så är det alltid god kommunikation.
Mycket bra
Mycket bra. Jag trivs med tjänsten. Nöjd. Bettys erbjuder punktlighet och kvalitet. Samt att de är mycket snabba på att svara på frågor.
Bettys städ är under all kritik
Bettys städ genomförde minst sagt undermålig flyttstädning när jag flyttade in i min villa. Flyttstädningen var slarvigt och inkompetent gjord, dvs tomatsåsfläckar och speghetti kvar på köksgolvet, kaffefläckar på väggar, ej rensade vattenlås och hår på fönsterbläck bland många fler fel. Men det värsta var att de med största sannolikhet orsakade ett stopp i avloppet pga för mkt papper spolades ner i toaletten under städning. Enligt rörmokare var detta det mest troliga som hänt eftersom vi som köpare endast vistast några få dagar i huset och omöjligt kunnat orsakat stoppet. Bettys städ tog inte reklmationen på allvar och blev otrevliga och skyllde ifrån sig på flertalet punkter. Dvs vi fick själva stå för spolbil i slutändan. Obehagligt bemötande från företaget med otrevlig ton på telefon, oseriösa och inkompetenta, därav rekommenderar jag ingen att anlita denna firma. Hade gärna satt 0 som omdömme om det gick.

Reply from BETTYS - STOCKHOLM
Detta var andra gången som jag anlitade…
Detta var andra gången som jag anlitade Bettys för flyttstädning och båda gångerna blev jag imponerad av noggrannheten. Duschväggarna var ordentligt solkiga men efteråt såg dem nya ut. Jag kommer alltid att anlita dem då vet jag att det blir perfekt.

Fungerar bra
Under all kritik
Under all kritik.
Jag har haft regelbunden städning med hjälp av Bettys under 2025. Flera gånger har det lämnats uppenbart smutsigt där det syns att det knappt har dammsugits eller svabbats. Att personalen har lämnat tidigare än vad jag ska betala för och alla briste har meddelats och jag har alltid lovats förbättring men droppen var idag när jag betalar för 2,5 timmes städ och personalen går efter 1,5 timme. Rena lurendrejeriet, det är bara tur att vi kan kontrollera tiderna via vår ytterdörr så att vi slipper betala för tid som inte har arbetats.
Kommer säga upp städningen med omedelbar verkan och aldrig rekommendera företaget till någon.

The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.