Hudplejeklinikken B.Unique Reviews 9

Company details

1. Beauty Salon
  2. Cosmetics Industry

Written by the company

B.UNIQUE er en kosmetisk hudplejeklinik beliggende i hjertet af Frederiksberg. Vi er stolte af både at kunne tilbyde kosmetiske behandlinger og hudpleje med høj kvalitet. Vores venlige og højtuddannede personale vil med glæde drøfte dine behov og forventninger samt finde den behandling, der passer lige præcis til dig.

4.3

3-star
2-star
1-star

Rated 5 out of 5 stars

Professionelt, trygt og flotte resultater

Jeg har haft en rigtig god oplevelse hos B. Unique, hvor jeg gennem tiden har fået lavet forskellige behandlinger. Jeg får bl.a. lavet filler og SkinPen hos Janika, og lash lift hos Julie. Begge er utrolig professionelle, dygtige og ikke mindst lyttende i forhold til ens ønsker og behov. Man føler sig tryg og godt vejledt hele vejen igennem, og resultatet bliver altid naturligt og flot. Jeg kan derfor varmt anbefale klinikken til andre, der ønsker kvalitetsbehandlinger i trygge rammer.

10 April 2026
Rated 5 out of 5 stars

Fik en skøn skøn ansigtsbehandling

Jeg er kommet regelmæssigt hos B-unique i mere end 10 år. Julie er dygtig både til at give mine øjenbryn en flot form og vipper & bryn en naturlig farve. Ansigtsbehandlingen er virkelig dejlig og for mig giver den synlig forbedring at se på huden, der er så meget flottere efter behandlingen. Det er svært at få tid, fordi Julie er populær, så jeg var lidt i tvivl, om jeg skulle skrive en anmeldelse, men jeg synes hun fortjener de 5 stjerner.

8 November 2025

Fantastisk lashlift

Jeg har fået farvet vipper her flere gange med fantastisk resultat - senere fik jeg lavet et lash lift på anbefaling fra personalet. Det blev virkelig smukt og naturligt og har holdt i over 2 måneder. Super tilfreds og vil helt klart tilbage.

7 July 2025

Trygt og godt

Janika er kosmetisk sygeplejerske og er virkelig behagelig at tale med. Hun skaber en naturlig ro, når man er hos hende.
Hele forløbet starter med en konsultation, hvor der er en læge til stede.
Efter behandling er der opfølgning, så Janika kan se om resultatet er som hun forventer.
Det er en meget positiv oplevelse

10 March 2025

Super professionel behandling

Super professionel behandling. Har flere gange fået kosmetisk behandling af Janika… Og hver gang er hun ligeså grundig og professionel som første gang. Jeg føler mig 100% tryg og har altid været tilfreds. En meget ærlig anbefaling af den bedste Kosmetisk klinik i Danmark.

15 October 2024

Fantastisk oplevelse

Fantastisk oplevelse! De er super profesionelle, både til hjælpe med rette produkter for mig og Janika som lavede min botox/filler var bare mega god til at forklare før/under behandling - følte mig super tryg der. Kommer 100% igen! og glæder mig meget til at prøve Julies ansigtsbehandlinger!:)

13 January 2024

Fantastisk sted❤️

Jeg har kun haft de bedste oplevelser hos B-Unique, og vil til enhver tid anbefale at tage derhen - om man ønsker botox/filler-behandlinger, selvforkælelse med hudpleje eller at få ordnet sine bryn og vipper. Uanset hvad er du i gode hænder, og så snart du træder ind i deres centraltbeliggende æstetiske klinik, bliver du mødt af en behagelig, venlig og rolig stemning og personale der ønsker at give dig den bedste oplevelse og sende dig ud af døren med fornyet energi - det er min go-to klinik for livet❤️

9 July 2024

Take a closer look