Appreo Reviews

TrustScore 4.5 out of 5

4.6

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Vanuit de rednaX groep hebben wij zeer goede ervaringen met Appreo. Fijn programma dat ons al veel voordeel heeft opgeleverd. Daarnaast zeer goede service zowel via Michiel als via de online chat. Er... See more

Rated 4 out of 5 stars

Wij werken al enige tijd samen met Appreo en zijn over het algemeen goed te spreken over de samenwerking. De service en ondersteuning zijn een sterk punt: vragen worden snel en adequaat opgepakt e... See more

Rated 4 out of 5 stars

Appreo is top! Er is altijd ruimte voor kleine verbeteringen, maar je wordt goed geholpen door Ruben! Er wordt goed naar je geluisterd.

Rated 5 out of 5 stars

Het contact met Appreo is prettig, klantgericht, oplossingsgericht en accuraat. Geen vraag is te gek. Is er geen oplossing? Dan wordt meegedacht op welke wijze iets wel te organiseren is. De app... See more

Contact info

Excellent

TrustScore 4.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

52 reviews in the last 12 months

Write a review

Duidelijke en heldere implementatie

De overstap naar een (ander) platform is een intensief proces. De implementatie van Appreo is soepel verlopen. Duidelijke en heldere begeleiding. Altijd een vindingrijke oplossing.
Onze collega's gingen moeiteloos aan de slag met de mobiele App, wij zijn erg tevreden. ,

Rated 5 out of 5 stars

Appreo helpt ons naar meer rust, overzicht en professionalisering

Sinds 1 januari 20260werken wij met Appreo voor de planning van onze medewerkers. Voor ons als schoonmaakbedrijf is dit echt een grote sprong voorwaarts én een belangrijke stap in verdere professionalisering.

Appreo helpt ons om dit veel beter te organiseren. Het zorgt voor meer overzicht, betere afstemming met onze medewerkers en duidelijkere communicatie richting onze relaties. Daardoor werken we rustiger, efficiënter en maken we simpelweg veel minder fouten.

Dat laatste is voor ons ontzettend belangrijk. Er is immers weinig vervelender dan onduidelijkheid over uren of salarissen die niet kloppen. Medewerkers moeten erop kunnen vertrouwen dat wat zij werken, ook goed wordt geregistreerd en verwerkt. Appreo draagt daar zichtbaar aan bij.

Naast het systeem zelf zijn wij ook erg blij met de samenwerking. Het team van Appreo denkt mee, reageert snel en accuraat en helpt ons om steeds beter gebruik te maken van de mogelijkheden.

Wij zijn blij met deze stap en zien Appreo als een waardevolle partner in de verdere groei en professionalisering van onze organisatie.

Rated 5 out of 5 stars

Zeer tevreden over de samenwerking met Appreo

Zeer tevreden over de samenwerking met Appreo. Het platform is gebruiksvriendelijk, overzichtelijk en helpt ons om processen efficiënter te organiseren. De ondersteuning is goed geregeld en makkelijk te bereiken voor alle collega's via de chat. Dankzij steeds nieuwe ontwikkelingen en aanpassingen besparen we steeds meer tijd en houden we beter overzicht op onze werkzaamheden. Absoluut een aanrader voor organisaties die op zoek zijn naar een professionele en praktische oplossing.

Rated 5 out of 5 stars

Wat een fantastische organisatie om mee…

Wat een fantastische organisatie om mee te mogen werken. Enthousiast, betrokken en bovenal erg kundig. Appreo en het team heeft binnen onze organisatie een een complexe implementatie doorgevoerd en wat heeft dit nu al veel teweeg gebracht in de meest positieve zin. Op naar een langdurige samenwerking. Team De Kroon facilitaire diensten

Snel antwoord terug.

Altijd behulpzaam en snel een reactie op het beantwoorden van onze vraagstukken via telefoon, mail en chat met de Appreo medewerkers.
Planningspakket werkt prima.
Zou graag een nog betere koppeling wensen met Nmbrs oa. ook mbt naw-gegevens.

Fantastisch systeem

Fantastisch systeem, geweldige service en een begeleiding die je bijna nergens anders krijgt. We zijn volledig meegenomen in het proces, hebben geleerd hoe we het systeem optimaal kunnen gebruiken en er werd actief meegedacht over de uitdagingen binnen ons bedrijf.

Alles werd professioneel, snel en duidelijk opgepakt. Dit systeem maakt echt het verschil. Ik zou het zonder enige twijfel aan iedereen aanraden. Vijf sterren zijn eigenlijk nog te weinig.

Appreo werkt goed

Uitgebreide en makkelijk te begrijpen applicatie. De ondersteuning tijdens en na de implementatie was geweldig! Appreo heeft ons geholpen om efficienter te werken en meer inzicht te hebben.

Rated 5 out of 5 stars

Overstappen naar Appreo was een goede keuze

De app is eenvoudig hanteerbaar. Makkelijk in gebruik voor de medewerkers.
Wij zoeken het persoonlijk contact, geen chatbots, geen vervelend ticketsysteem en vooral geen kosten per ticket.
Het programma werkt over het algemeen goed en wordt continue verbetert! Wij zijn blij met de overstap die wij naar Appreo hebben gemaakt.

The Trustpilot Experience

Take a closer look