Mijn iPhone 16 Pro weigerde verdere dienst. Heel irritant. Contact gezocht met de AMAC vestiging in Almere. Vriendelijke ontvangst en de iPhone moest teruggezet worden naar de fabrieksinstellinge... See more
Company replied
Ik heb onlangs een Apple Ultra 2 watch gekocht bij de Amac store in Almere Stad. Ik werd geholpen door een medewerker genaamd Deniz. Hij was zo vriendelijk en behulpzaam hij hielp mij en tegelijkertij... See more
Company replied
Betreft de winkel in Almere stad. Uitstekend geholpen door medewerker Sara. Medewerker is behulpzaam, pro-actief, adviseert goed en houdt ondertussen alles in de gaten. Wij zijn dankzij het goede ad... See more
Company replied
Amac is de grootste Apple Premium Reseller met een webshop én winkels verspreid over Nederland. Met een compleet aanbod aan Apple-producten en een uitgebreid assortiment aan accessoires voor de Mac, iPad, iPhone, iPod en Apple Watch is dit dé plek voor al je aankopen en cadeaus. Het team van Amac beschikt over alle kennis om je vragen te beantwoorden en adviseert je graag persoonlijk over de keuze en aanschaf van een Mac, iPad, iPhone of ander Apple-product.
Written by the company

De Diagonaal 193, -, 1315 XM, Almere, Noord-Brabant, Netherlands
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Mijn iPhone 16 Pro weigerde verdere dienst. Heel irritant.
Contact gezocht met de AMAC vestiging in Almere.
Vriendelijke ontvangst en de iPhone moest teruggezet worden naar de fabrieksinstellingen. Zeer professioneel en vriendelijk personeel. Na het resetten is de telefoon weer in werking gesteld met de data in de iCloud.
Zeer content huiswaarts gekeerd.

Reply from Amac | Apple Premium Reseller - Almere
Personeeel met kennis van zaken keurig geholpen

Reply from Amac | Apple Premium Reseller - Almere
Zeer teleurstellende ervaring met Amac reparatie
Mijn ervaring met de reparatieservice van Amac is helaas erg slecht geweest.
Ik heb mijn iPhone ter reparatie aangeboden. Toen ik het toestel terugkreeg, zag ik direct verkleuringen en beschadigingen aan de zijkant van de behuizing en rond de onderkant bij de lightning-poort en schroeven. Deze waren vóór de reparatie niet aanwezig.
De verklaring die ik vervolgens kreeg vond ik eerlijk gezegd moeilijk serieus te nemen. Volgens Amac zou de verkleuring veroorzaakt zijn door mijn hoesje, omdat hoesjes uitsparingen hebben rond knoppen en openingen. Het probleem is alleen dat mijn hoesje helemaal geen open uitsparingen bij de knoppen heeft, maar gesloten knopcovers. De verkleuring zit juist op plekken die door het hoesje worden afgedekt.
Daarnaast zijn er ook kleine beschadigingen rond de schroeven onderaan zichtbaar. Dat soort sporen ontstaan normaal gesproken niet door een hoesje.
Wat het nog opvallender maakt: bij de inname van het toestel zijn deze zogenaamde “bestaande gebruikssporen” nooit genoemd of gedocumenteerd. Pas nadat het toestel terugkwam van reparatie werd dit ineens als verklaring gegeven.
Als klant verwacht je bij een officiële Apple-reseller een zorgvuldige behandeling van je toestel en een eerlijke beoordeling als er iets misgaat. Helaas heb ik in dit geval het tegenovergestelde ervaren.
Voor mij was dit een zeer teleurstellende ervaring en ik zou hier niet snel opnieuw een reparatie laten uitvoeren.

Reply from Amac | Apple Premium Reseller - Almere
Save time by using concise vocabulary that accurately expresses the request.

Reply from Amac | Apple Premium Reseller - Almere
Amac Almere super goede service en ervaren medewerkers en zeer behulpzaam!
Voot Apple producten kom ik graag bij Amac Almere!

Reply from Amac | Apple Premium Reseller - Almere
Prima geholpen bij Amac in Almere, aankoop advies en overzetten bestanden iPhone en MacMini en afstandsverklaring geregeld!

Reply from Amac | Apple Premium Reseller - Almere
Snel telefonisch een nieuwe macbookair besteld en in de winkel opgehaald met mooie black friday korting.
Dat én in de winkel ging alles vlot en professioneel.

Reply from Amac | Apple Premium Reseller - Almere
I didn't get aproximate waiting time when I ask about status of my order

Reply from Amac | Apple Premium Reseller - Almere
Prima geholpen bij AMAC in Almere. Ook nog een leuk gesprek met de verkoper. Wat wil je nog meer.

Reply from Amac | Apple Premium Reseller - Almere
Keurig en uiterst vriendelijk geholpen in de winkel. Echt een voorbeeld. Niet opdringerig , goed luisterend en een gied advies. Een prachtig voorbeeld, zo hoort het. Grandioos!!!

Reply from Amac | Apple Premium Reseller - Almere
Beau de verkoper heeft me heel goed geholpen, ik wilde een specieke Ipad cover hebben die heeft hij voor mij kunnen bestellen. Ontzettend blij met me nieuwe cover in de juiste kleur 👍🏾

Reply from Amac | Apple Premium Reseller - Almere
alles werd helder uitlegd en ze hebben ook aan uselling gedaan. alleen kan het enthousiastme van het personeel beter; het lijkt eropals of ze geen zin hebben om te werken waardoor je je niet echt welkom voelt maar het werk wat ze doen is wel goed.

Reply from Amac | Apple Premium Reseller - Almere
Ik heb ear tips besteld voor mijn airpods en beide setjes waren netjes en apart verpakt en dat zat samen in een stevige kartonnen envelop. Tevreden klant hier.

Reply from Amac | Apple Premium Reseller - Almere
Online geen problemen. In de winkel heel slecht advies!

Reply from Amac | Apple Premium Reseller - Almere
Learn more about other kinds of reviews.