See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Altid god service og venlig betjening af både indehaver og medarb. Efterspurgte bl.a. om de havde foderprøve, da pindsvin bedst syntes om det dyre kattefoder, no good for pengepungen. Fik rigtigt pi... See more

Rated 5 out of 5 stars

Altid super service, hjælpsom personale og super gode produkter. Som kunde i knap 18 år kan jeg kun anbefale Agrosam med højeste karakter. Både foder og grus er altid under udvikling og forbedring. Og... See more

1. Animals & Pets

Written by the company

Agrosam forhandler foder og tilbehør til heste, hunde, katte til engros priser

4.7

3-star
2-star
1-star

Rated 5 out of 5 stars

Altid søde Jan hjælper så godt med…

Altid søde Jan hjælper så godt med vejledning og en snak. Vi har både kat og kaniner og jeg føler aldrig man kan komme med dumme spørgsmål… (selv om jeg er sikker på jeg af og til spørger om noget der er logik :) Jan har altid tid (også selv om han ikke har tid ;) ) værd at køre efter

22 December 2025

Kundeservice til ug

Kundeservice til ug. Handler ingen andre steder end her. Tak for jer 🤩🙏

25 March 2022

Reply from Agrosam

Vi takker mange gange for din ros, Tak og god weekend

En super godt sted

en fremragende butik at komme i, her køber jeg kattemad, katte legetøj, fuglefoder og gødning til plænen. Og her henter/sender jeg mine pakker. Der er altid tid til en snak , og altid godt humør i butikken.

18 November 2021

Reply from Agrosam

Vi takker for de fine ord, rigtig god dag til dig:)

Rated 1 out of 5 stars

Hvis jeg kunne give dem mindre end en…

Hvis jeg kunne give dem mindre end en stjerne ville jeg gøre det, måske de bare skulle holde sig til at forhandle dyreartikler og ikke tage imod ens pakke for bagefter at lyve mig direkte op i hovedet om at DHL aldrig har været og leveret en pakke den dag!
Jeg modtager en mail fra DHL i torsdags til middagstid at jeg kan afhente min pakke, jeg ankommer 5 timer senere og får af vide at DHL ikke har været i dag.
DHL kundeservice har lukket og jeg ringer dagen efter, hvor butikken overfor dem indrømmer at de har udleveret MIN pakke til bring.
Nu er det tirsdag og jeg kæmper stadig med at finde ud af hvor min pakke er, hvordan jeg får den udleveret af bring som heller ikke er til meget hjælp!

Så tusind tak, fordi i ikke har styr på en service i selv har takket ja til at tilbyde!
Første gang jeg får leveret en pakke ned til jer og så går det allerede galt!
Og i det mindste ikke lyv en kunde direkte op i ansigtet!

26 October 2021

Kære Manuela,
Vi er rigtige kede af din oplevelse i Agrosam, hvor du skal hente din pakke fra DHL.
Nu er det sådan at vi ikke ser hvilke pakker der kommer fra DHL da de selv ligger dem på hylden, og i din sag skete det beklagelige at Bring lige efter ved en fejl kom til at tage din pakke med sig og sende den retur til Tyskland.
Bring og DHL har et tæt samarbejde med hinandens pakker.
Jeg gik straks på sagen med Bring, og fik aftalt med dem at de skulle få pakken retur til modtager ( altså dig).
Jeg ved både fra Bring og DHL at de har løst sagen og at du har fået din pakke.
Endnu engang beklager jeg din oplevelse.
Med venlig hilsen Ellen fra Agrosam

Rated 5 out of 5 stars

Fantastisk god service og hurtig…

Fantastisk god service og hurtig levering ! Bestilte blandt andet killinge pakken og legetøjet deri er bare et kæmpe hit ! Især drillepinden. Ender nok med at købe nogle flere :) desuden god service at de tager højde for at man ønsker drenge farver :)

11 August 2020
Rated 5 out of 5 stars

God service og venlig betjening

Altid god service og venlig betjening af både indehaver og medarb.
Efterspurgte bl.a. om de havde foderprøve, da pindsvin bedst syntes om det dyre kattefoder, no good for pengepungen. Fik rigtigt pindsvinefoder til et par dage, og det guffede de gerne i sig, men ikke det billige kattefoder købt andet steds🤣 Pris for 15 kg = 369 kr. 👍 og det rækker til lang tid.

10 June 2020
Rated 5 out of 5 stars

Super service og hurtig levering.

Bestilte kattegrus og pallen stod leveret og placeret det helt perfekte sted allerede dagen efter betaling. Super fantastisk service samt ros til fragtmanden.

Lena

20 December 2019