Anders Andersens Rengøring Reviews 18

TrustScore 2 out of 5

1.8

1. Cleaning Service

Written by the company

Anders Andersens Rengøring er en privatejet dansk servicevirksomhed. Vi beskæftiger mere end 1200 dygtige medarbejdere, og er dermed en af Danmarks største arbejdsgivere i rengøringsbranchen. Vi er meget stolte over den indsats, medarbejderne hver dag yder inden for vores 3 driftsområder: Daglig Rengøring, Vinduespolering og Ejendomsservice.

1.8

3-star
2-star
1-star

Rated 1 out of 5 stars

FORFÆRDELIGT FIRMA DER SNYDER!

Tror aldrig nogensinde jeg har mødt et dårligere rengøringsfirma som Anders Andersens rengøring. Når man så ringer har alle medarbejdere inklusiv deres ledere attitude på. Forfærdeligt firma, anbefaler bestemt ikke. De snyder og forskelsbehandler. Følger desuden heller ikke reglerne - KÆMPE NEJ TAK.

6 January 2025

Kære Malene

Vi er virkelig kede af at høre om din oplevelse.

For at kunne undersøge sagen nærmere, vil vi bede dig om at kontakte os direkte på info@aaren.dk med flere oplysninger.

Rated 1 out of 5 stars

7 etage opgang og 2 klude uden spand…

7 etage opgang og 2 klude uden spand med vand , engelsktalende mand har lavet sin job ….. penge ud af vinduet!

6 December 2024

Kære Christoffer

Vi er virkelig kede af at høre om din oplevelse med vores service.

For at kunne undersøge sagen nærmere, vil vi bede dig om at kontakte os direkte på info@aaren.dk med flere oplysninger om din boligadministration og adresse.

De snyder

De snyder over alt hvad de kan! Vores boligadministrator har en aftale om trappevask. De kommer måske kun hver anden gang, hver anden gang fejer de kun trappen uden at bruge vådt bagefter eller vasker kun stuen og 1.sal uden at komme til 2. og 3. sal! De bruger den sorte, beskidte vand til flere opgange uden hyppig skift af vand!
Total uacceptabelt, 0 stjerner 😡

11 July 2024

Kære Lasse

Vi er virkelig kede af at høre om din oplevelse med vores service. Det er bestemt ikke den standard, vi stræber efter.

Rated 1 out of 5 stars

De har ikke pudset alle vores vinduer

De har ikke pudset alle vores vinduer og de har været sådan flere gange

14 March 2024

Kære Nevin.

Det er vi naturligvis kede af at høre, og vi vil meget gerne følge op på sagen. Kan du oplyse på hvilken adresse, eller kontakte os telefonisk, så vi kan få de nødvendige supplerende detaljer? På forhånd tak.

Rated 1 out of 5 stars

Jeg er vicevært på en ejendom på…

Jeg er vicevært på en ejendom på Nørrebro
Jeg er ikke begejstret for dette firma og rengøringen er dårlig også er det med sneberedskab de kører på alt efter DMI og der kommer 2 mand med en spand hver og smider lidt salt hvor de nu har lyst og ved lidt snefald så lægger sneen sig så jeg måtte på den selv da jeg var mødt ind.
Jeg vil opfordre alle til at hvis de benytter dette firma ved sneberedskab så indgå den kontrakt på de 30.000 kr som vi skulle betale pr sæson for det er en pengemaskine og det kunne ikke laves om selvom der er arbejde for ca 350.000 kr pr år man tager og gir ikke noget igen hvis man har gået ud fra hvad det andet firma tog.

17 January 2024

Kære Johnny.

Vi er kede af at høre om din utilfredshed med vores services. Vi kan forstå, at du er i dialog med dine kontaktpersoner hos os. Vi håber, at I finder frem til en løsning.

Rated 1 out of 5 stars

Jeg er formand for en stor…

Jeg er formand for en stor boligforening, der lige har entreret med Anders Andersen til snerydning.
Den første faktura (vi betaler pr gang), indeholdt en snerydning, hvor det ikke sneede og hvor vores kameraer ikke viste deres tilstedeværelse på vores matrikel.
Nu er det blevet weekend og snevejr og vi har ikke set skyggen af dem i dag. Den kontrakt lever vist ikke op til det indgåede.

23 December 2023
Rated 5 out of 5 stars

En formiddags koncentreret arbejde og…

En formiddags koncentreret arbejde og Hans Christian og hans ukrainske kollega, Yuri, havde forvandlet mit badeværelse, der var delvis fyldt med papkasser og plastsække samt alverdens løse effekter, til en skinnende ren og velduftende oplevelse. Virkelig flot arbejde.

14 March 2023

Reply from Anders Andersens Rengøring

Tusind tak for din anmeldelse. Dine fine ord er sendt videre til Hans Christians og Yuris leder.

Rated 5 out of 5 stars

De er okay

Vi bor i et almennyttigt byggeri i Fredericia, og har kun godt at sige om firmaets indsats.
Det være sig trappevask som vask af vinduer på husets st. 1. og 2. sal.

18 January 2023
Rated 1 out of 5 stars

Så stod man op til at Anders Andersen…

Så stod man op til at Anders Andersen vinduespolering havde blokeret en rimelig vigtig og trafikeret vej på Grøntorvet i Valby bare for at kunne pudse vinduer. Jeg har selv kørt liftbil i mange år og de havde masser af plads til at kunne stille liftbilen langt mere hensigtsmæssigt så beboer der skulle på arbejde kunne komme forbi. Men skid hul i det vi parkere da bare som Nemlig.com ! Dårlig stil og dårlig chauffør !

25 October 2022

Dette firma er en joke

Dette firma er en joke.
De har været brug til at rengøre mit forrige lejemål - rengøring som burde tage maks 10 minutter bliver der brugt næsten 5 mandetimer på.
Ved henvendelse til deres kundeservice og tilsynsførende er de søde og venlige og behjælpsomme, men når det kommer til stykket er det ikke en skid værd.
Jeg spurgte ind til, hvor længe det havde taget (hvortil jeg fik svaret at det tog næsten 5 timer for to mand at klat-rengøre et 25 kvm lejemål), da jeg klagede over en regning for en hovedrengøring på 3200,- DKK.
Denne udtalelese har jeg fået fra Inge(r?) à to gange.
Da jeg endelig får et (nyttesløst) svar fra boligadministratoren, udtaler han sig at den tilsynsførende aldrig har udtalt sig.
SVINDEL OG HUMBUG, DE FRARØVER JER JERES PENGE.

27 March 2021
Rated 1 out of 5 stars

Deres eneste gode review er fra en…

Deres eneste gode review er fra en ansat.

Som indirekte kunde (ejerforeningen anvender Aaren) må jeg sige at det er et tilbagevendende problem når de skal levere deres service. Kunden (du, jeg) skal efterse arbejdet, rykke via mail mv. - ellers bliver arbejdet slet og ret ikke gjort.

26 June 2019
Rated 1 out of 5 stars

Enormt høje priser og dårligt udført arbejde!

Enormt høje priser. Mangelfuld rengøring og virkelig dårlig behandling i forbindelse med klage.

Jeg har betalt for rengøring i forbindelse med en fraflytning. Rengøringen var mangelfuld og utilstrækkelig. Pengene blev betalt gennem mit depositum og jeg har INGEN muligheder for at gøre indsigelser mod deres mangelfulde arbejde. Det er et svindelfirma, der lukrerer på andre menneskers frataget handlemuligheder. Det er direkte tyveri!

31 October 2018

Meget dyre

Bruger uforholdsmæssigt mange timer; anbefaling: få en fast pris inden aftaleindgåelse!
.. og når man så har betalt, kommer der efterfølgende en ekstra regning!
PAS PÅ HER!

22 February 2017

Nej tak.

Anders Andersen Rengøring K/S, Rugvænget 40, 2630 Tåstrup, CVR 40319328, mail: info@aaren.dk. Tilbyder også ejendomsservice og det er den del denne anmeldelse bedømmer.
Her I EF Dommervænget har vi nu haft en kontrakt med firmaet i lidt over et år og den korte bedømmelse er = ingen kvalitetsstyring.
Der står godt nok i kontrakten at der vil blive udført 1. klasses arbejde. Det passer ikke.
Hvad der bliver udført er minimalt og henvendelser til firmaet over utallige mangler, giver intet respons.

22 May 2014

Take a closer look