7soveren Reviews 37

TrustScore 4.5 out of 5

4.6

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Kære Svend 7-sover og personale. Tak for en helt sublim vejledning og betjening, da jeg skulle vælge seng. Tålmodigt og lyttende flyttede du rundt på alverdens topmadrasser, så jeg fik prøvet d... See more

Company replied

Rated 5 out of 5 stars

Hos 7soveren fås faglig kompetent og personlig rådgivning om valg af den helt rigtige seng og madras. Sengen leveres oven i købet helt gratis ..... ikke bare til kantstenen, men helt ind i soveværels... See more

Rated 5 out of 5 stars

En ovenud god oplevelse at blive vejledt og serviceret af Svend og de andre flinke folk i butikken. Det fremstår tydeligt at de ved hvad de snakker om og dertil er enormt forstående overfor specie... See more

Company replied

Rated 5 out of 5 stars

Købte elevationsseng 1 mdr. før vi skulle flytte fordi den var på udsalg, de var meget fleksible med levering (vi vidste ikke ny adresse eller overtagelse), men det var ikke noget problem. Dagen før l... See more

1. Bed Shop
  2. Bedroom Furniture Store

Written by the company

Her bliver dine drømme opfyldt. Vi har et kæmpe udvalg i senge, elevationsbunde, madrasser, topmadrasser, lagner, sengetøj....

4.6

3-star
2-star
1-star

Rated 5 out of 5 stars

Jeg købte en madras og en topmadras

Jeg købte en madras og en topmadras, hvor der var en længere leveringstid på grund af ferie. Helt fra starten blev jeg dog informeret om dette, og kommunikationen var meget klar og behagelig. Det viste sig endda, at leveringen kom lidt tidligere end forventet. Alt i alt var det en rigtig god serviceoplevelse.

1 September 2025
Rated 5 out of 5 stars

En ovenud god oplevelse at blive…

Det fremstår tydeligt at de ved hvad de snakker om og dertil er enormt forstående overfor specielle ønsker.
Desuden er de også til at handle med.

Vi glæder os meget til at modtage vores Viking Premium Continental seng!👍

18 January 2023

Mange tak for din anmeldelse. Det varmer! Mvh, Svend 7sover

Rated 5 out of 5 stars

Kære Svend 7-sover og personale.

Kære Svend 7-sover og personale.

Tak for en helt sublim vejledning og betjening, da jeg skulle vælge seng. Tålmodigt og lyttende flyttede du rundt på alverdens topmadrasser, så jeg fik prøvet de senge, der ville kunne opfylde mit behov.
Jeg er ovenud lykkelig for min nye 'JENSEN' seng samt 'STARROSE' toppen!
I får mine bedste anbefalinger !!

Mvh. Susanne Nielsen

15 December 2022

Reply from 7soveren

Tusind tak. Vi har senere talt sammen, og det er dejligt at vide at vi sammen fandt frem til den rette seng. Mvh, Svend 7sover

Rated 1 out of 5 stars

Vi indleverede vores senge motor og…

Vi indleverede vores senge motor og fjernbetjening, vi ønskede en ny fjernbetjening . De fik begge ting så det blev nemmere for dem at kode. Efter gentagende gange at have kontaktet dem og intet var lavet eller gjort hentede vi det hele igen . De påstod at motorene var defekte mm. Vi har nu fået ny fjernbetjening og kodet det hele og alt virker super ! Vi fik hjælp fra et flink firma Senge Service i KBH så kontakt dem brug ikke 7 sover de har ikke forstand på LINAK system . Hilsen Carsten Olesen 30943143

12 January 2023

Reply from 7soveren

Beskrivelsen af forløbet er taget lidt ud af konteksten. Vi fik en motor ind som kunden selv havde skilt ad, og en halv fjernbetjening (frontpladen var væk). Det gør ondt at høre, at vi ikke skulle have forstand på LINAK.

Super service .

Det er godt nok mange år siden men , stadig meget god service de skulle til en begravelse men alligevel fik jeg min seng samme dag som de skulle til denne begravelse de sætte den op og de gik ikke før den stod som jeg ville have den . Super service.

26 May 2022

Reply from 7soveren

Vores kunder står altid i centrum. Derfor er det også dejligt at høre, at der bliver sat pris på vores arbejde. Tusind tak!

Afsmitning af lagner

Vi har købt 4 kuvertlagener i februar 2021 og har oplevet en voldsom afsmitning af farverne (pink og mellemlilla). Vi tænkte at det nok ville gå over efter et par gange. Efter 5 gange vask (uden at de er brugt) smitter de fortsat af.
Vores klage blev afvist ( 7soveren + CPHLiving) med den begrundelse at det er for sent. De vil accepterer ca. 2 mdr. fra købsdato
Vi have oprindeligt valgt Lysblå og Mellemlilla, men de ringede fra forretningen og sagde at der måske var problemer med afsmitning af farve på Lyseblå.
Så en rigtig god oplevelse blev til en rigtig dårlig.

Så hvis I handler og der er noget galt så bare kom i gang og klag.

John Nielsen

2 October 2021

Reply from 7soveren

Hej John. Naturligvis beklager jeg at produktet ikke har levet op til dine forventninger. Men din reklamation efter mere end et halvt år, kan desværre ikke imødekommes.

Kanon servive

Bestilte en sovesofa 1 måned før jeg skulle flytte til Odense og var lidt nervøs om de kunne huske at levere den på dagen for ellers havde jeg ikke noget at sove på. Blev glad da de selv kontaktede mig et par dage før for at aftale præcis hvornår de kom. Og blev endnu mere glad for at de ringede og sagde de blev 15 min forsinket. Den service er jeg ikke vant til. De fleste er ligeglad, men de var utrolig professionel. Og dem der leverede var i godt humør. Sofaen er rigtig god, så mine bedste anbefalinger til 7soveren.

2 July 2021
Rated 1 out of 5 stars

Vi har købt seng ved dem .

Vi har købt seng ved dem .. vi har fået den dårligste behandling. Vi har fået en splittopmadras, som så sejler rundt i sengen.
Vi kunne vende den med split nedad, det hjalp så lidt men ik rigtig.
Vi har så købt et nyt betræk fra Jensen som skulle holde sammen på toppen. Det gør den fint, nu er den efter 2 år selv om vi vender den som en gryde at ligge i.. vi ligger på nuværende tidspunkt i huller på 4 cm dybe.
Vi handler ikke her længere.
De er dårlige til reklamationer.

Jeg har sendt mail til Jensen senge om de kan hjælpe mig med at få firmaet i tale til ombytning af topmadras.

31 March 2020

Reply from 7soveren

En topmadras, dyr eller billig, vil kunne bevæge sig når man bruger elevation. Beklager hvis produktet ikke lever op til dine forventninger.

Rated 5 out of 5 stars

Anden gang vi køber seng hos 7soveren. Bokser med en diskusprolaps og fik uden beregning leveret lånemadras indtil min nye madras blev leveret til døren. Absolut super service 😁

16 October 2019

Absolut den bedste service

Absolut den bedste service! Er virkelig glad for at have købt min seng hos 7soveren og fik service af Svend. Meget imødkommende og alt gik som planlagt! Også utroligt glad for muligheden at bytte kerne da den ene var lidt for hård, de fik byttet med et smil og der var ingen problemer. Tusind tak, jeg køber min næste seng hos jer igen!

10 May 2017

SUPER SERVICE

Jeg har igen handlet hos 7soveren.
Og jeg har igen haft en suveræn oplevelse.
Første gang jeg brugte 7soveren var i 2012 hvor jeg skulle bruge nogle senge til sommerhuset på Sjælland.
Det havde ingen betydning at det skulle til Sjælland, og blev lovet at det ville blive leveret og monteret.
Det skete helt som lovet og helt gnidningsfrit.
Den oplevelse var helt klart årsagen til at jeg også denne gang valgte at benytte 7soveren.
Jeg har købt nye senge i december 2015 hos 7soveren og blev igen dybt imponeret over den service man får lige fra salget i forretningen til levering og monteringen (bor på 4. sal).
Fik jeg sagt at de også tager al emballage med sig??

Kan kun anbefale 7soveren på bedste vis

7 January 2016

Blandet oplevelse

På anbefaling af en bekendt kontaktede jeg firmaet med et spørgsmål på mail. Fik aldrig et svar. Min bekendt fik mig alligevel overtalt til en personlig kontakt i butikken, som endte ud med en aftale om levering af en seng med en fast hårdhed. Inden for tredive dage af ombytningsretten kontaktede jeg firmaet og meddelte, at den anbefalede fasthed ikke var hård nok. Jeg havde ønsket den hårdeste udgave; men det blev jeg frarådet. De lovede at komme inden for et nærmere antal dage - det er nu snart to år siden !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Gad vide, hvor længe jeg skal vente endnu. Jeg vil derfor ikke anbefale at handle hos dem.

18 February 2015

Service og gode priser!

Jeg har nu for anden gang købt en dyne fra Ringsted Dun hos 7soveren.dk. Jeg kunne ikke finde den konkrete dyne på hjemmesiden, men ved skriftlig henvendelse fik jeg hurtig en udsøgt behandling, og dynen til en god pris. Et sted jeg bestemt gerne handler dyner m.m. igen.

13 January 2015

jeg er meget glad :-)

Jeg har lige fået min nye seng leveret de samler den og tar plastic osv med igen.jeg fik en meget god rådgivning iforhold til ligge komfort og hvad jeg skal være opmærksom på. Jeg har fået lov at sove på min seng i 30 dage så jeg er sikker på den er rigtig ellers kan kærnen ombyttes :-)
Og nu vil jeg smutte til køjs og sove den 3 nat på min nye seng.

8 January 2015
Rated 5 out of 5 stars

Dejlig oplevelse med personlig service.

Jeg ser en seng på udsalg på 7soveren's webshop. Bor på Sjælland og er lidt skeptisk ved at købe en seng online som jeg ikke har prøvet. Ringer derfor til butikken, hvor jeg får en kyndig og venlig rådgivning. Føler at personalet tager sig tid til at rådgive om produktet. Beslutter mig for at købe sengen og får den leveret og monteret uden ekstra beregning. Får desværre lidt tilvænningsproblemer med madrassens fasthed. Ringer og taler med Per, som jeg føler tager et personligt ansvar for at løse mit problem. Jeg får madrasindsaten udskiftet med en anden og mere passende fasthed. Det jeg hæfter mig ved, er den fantastiske service, som jeg har oplevet. Ikke kun inden, men i lige så høj grad efter købet.
Jeg handler fremover kun hos 7soveren, for så ved jeg, at jeg kan sove trygt om natten ;-)

Niels,
Farum

19 September 2014
Rated 4 out of 5 stars

God oplevelse

Bestilte varene via hjemmesiden, og fik det leveret til butikken. Fik en super fin betjening I butikken, og vil helt sikkert handle der igen.

Den manglende stjerne skyldes at jeg ikke modtog en kvittering pr. mail efter endt køb. Blev dog informeret både telefonisk og pr. mail da varene ankom i butikken.

15 September 2014

Take a closer look