Wmp Sko Reviews 2

3-star
2-star
1-star

Rated 1 out of 5 stars

Børnefamilier - nej tak! (Den butik med den snobbede ekspedient)

Jeg havde set et opslag på Facebook om at de kørte udsalg og tænkte at jeg lige kunne købe sko til hele familien, men det satte en ekspedient lige en stopper for, da vi kommer ind bliver man ikke hilst på som i alle andre almindelige butikker, vi går rundt og kigger lidt, men kan ikke lige umiddelbart finde rundt i rodebutikken. Så jeg beder min søn om at gå op og spørge ekspedienten om der var børnesko, min søn tager mod til sig og går så op og spørger, hvor han åbenbart lige er uheldig og finder Fredericias mest snobbede ekspedient, som svarer skarpt nej, jeg skynder mig at sige til min søn at vi finder et andet sted for her er vi ikke velkommen. De eneste der fik høflig betjening var de ældre mennesker, de kunne ligeså godt have sat et banner op hvor der stod - børnefamilier, nej tak!
Desuden er det en virkelig dyr butik selvom de kører “tilbud”.

Hvis ekspedienten bare ville have brugt 2 sekunder mere på barnet ville hun have fundet ud af at barnet bruger str 37 i sko og jeg er sikker på at hun nok kunne pege os i retning af den rigtige sko.

12 March 2026
Unprompted review
Rated 1 out of 5 stars

Dårlig håndværk.

Den 21 dec. hentede jeg et par Roccamore støvler og et par Roccamore stiletter der begge skulle bagflækkes. Jeg syntes ikke at arbejdet var tilfredsstillende da begge par er beskadiget et stykke op på selve hælen. Derfor blev de afleveret til reklamation den 23 dec. Fik besked om at skomageren først var tilbage den 27 dec. og jeg ville blive ringet op, men da jeg ikke bliver det henvender jeg mig i butikken og får beskeden om, at skomageren først er tilbage efter Nytår.
Der blev godt nok nævnt at de måske kunne gøre støvlerne bedre, men ikke stiletterne.
Jeg står tilbage med to par sko, som ikke har samme værdi, som de havde da jeg indleverede dem.
Da jeg ikke har tillid til deres håndværk vælger jeg at tage begge dele med hjem.
Så alt i alt dårlig service og dårlig betjening.

27 December 2024
Unprompted review