Ik heb bij wisfix de wiskunde A cursus gevolgd ter voorbereiding op het ccvx tentamen. De uitleg was duidelijk en we gingen veel oefenen met ccvx tentamen vragen.
See what reviewers are saying
Ik heb VWO wiskunde, natuurkunde en scheikunde gevolgd bij Wisfix. Voordat ik begon aan de cursus had ik er niet zo veel vertrouwen dat ik de ccvx tentamens zou kunnen halen, maar door de fijne uitleg... See more
Ik heb drie cursussen gevolgd, het was veel, maar zeker wel te doen. En dat dankzij de docenten en de planning die zij gemaakt hebben! Tijdens de cursus werd alle theorie uitgelegd, vervolgens w... See more
Ik heb bij wisfix de cursussen voor de vakken natuurkunde, scheikunde en wiskunde gevolgd. Het waren super fijne lessen, waarbij je vanaf les 1 al met examenvragen oefent, hierdoor kan je met meer... See more
Company details
Written by the company
Wisfix helpt studenten met het behalen van vwo-deelcertificaten. Wij helpen studenten met de vakken biologie, natuurkunde, scheikunde, wiskunde A en wiskunde B. Dit doen wij doormiddel van stoomcursussen die jou voorbereiden op het ccvx-tentamen! In een relatief korte periode helpen wij studenten die helemaal geen voorkennis hebben het vak te begrijpen en met een voldoende af te ronden. Onze cursussen worden live online gegeven en de docent is zowel tijdens de cursus als na de cursus beschikbaar voor vragen tot aan het tentamen. Zo krijgt de student altijd hulp wanneer nodig. Tijdens de cursus oefenen wij met zoveel mogelijk vragen uit echte ccvx-tentamens om zo de student beter de vraagstelling te laten begrijpen en op niveau te leren. Inmiddels hebben wij een grote groep studenten geholpen met hun certificaat en daarmee hun toelating tot de universiteit!
Contact info
Amsterdam, Netherlands
- contact@wisfix.nl
- wisfix.nl
Fijne uitleg neemt echt de tijd om…
Fijne uitleg neemt echt de tijd om begrippen over te brengen. Geeft handige tips and formules die je kan toepassen op het examen. Alles wat besproken wordt komt ook terug in het examen.
Top docent
Top docent!
Dankjewel voor u duidelijke uitleg, geduld en steun.
In een korte tijd heb ik veel geleerd (ik had geen voorkennis van wiskunde).
Hele fijne cursus gehad bij Wisfix voor…
Hele fijne cursus gehad bij Wisfix voor het vak wiskunde A. Heb veel tijdens de cursus geoefend met echte ccvx vragen waardoor ik minder verrast werd tijdens de echte toets. Had nooit verwacht dat ik zoveel wiskunde kon leren in zo’n korte tijd. Begon wiskunde stiekem zelfs leuk te vinden door hoe het werd uitgelegd.
Cursus wiskunde A
Ik heb de cursus wiskunde A gevolgd. Hele fijne cursus die echt helpt om overzicht te krijgen in de stof. Alles wordt duidelijk uitgelegd, waardoor zelfs lastige onderdelen beter te begrijpen zijn. Wat ik vooral sterk vind, is dat de focus ligt op wat je echt moet kennen voor het examen, zonder onnodige extra’s. Ik ging het examen in met meer zelfvertrouwen in en ben blij met het resultaat!
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.