See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Jeg synes faktisk at appen er fint. Meeen! Jeg har prøvet at opsige mit abonnement og det kan ikke lade sig gøre. Jeg har skrevet flere mails til dem, men får intet svar. Der står godt nok en vejl... See more

Company replied

Rated 5 out of 5 stars

Nordic Hiit kan trænes hvor som helst! Til hverdag træner jeg hjemme i mit kontor, og jeg har nemt kunne taget træningen med på familiebesøg, i sommerhus og praktik i Spanien - da det som regel kun k... See more

Rated 5 out of 5 stars

De to seje piger, Ida og Christina, har virkelig fat i den lange ende her. Endelig har jeg fundet et træningskoncept der passer ind i en travl hverdag - 12 minutters træning om dagen har vi vel all... See more

1. Physical Fitness Program

Written by the company

Online hjemmetræning - når og hvor det passer dig! https://www.wetrainathome.com/ Vi tilbyder: 💦 700 + hjemmetræningsvideoer 📋 En HIIT træningsplan med træningsvideoer tilpasset dit niveau, mål og om du vil træne med eller uden redskaber 💪🏼 Effektive 12-minutters HIIT træningsvideoer og bootcamps 🧘🏼‍♀️ Yoga til begyndere og øvede 🏃🏼‍♀️ 5 km, 10 km & halvmaraton løbeprogrammer 👯‍♀️ Pilates til alle niveauer 🤰🏼 Gravidtræning 🤱 Efterfødselstræning .. og meget mere! ✨

3.6

1-star

Replied to 100% of negative reviews

Typically replies within 24 hours

Rated 1 out of 5 stars

Abonnement kan ikke opsiges!

Jeg synes faktisk at appen er fint.
Meeen! Jeg har prøvet at opsige mit abonnement og det kan ikke lade sig gøre. Jeg har skrevet flere mails til dem, men får intet svar. Der står godt nok en vejledning på deres hjemmeside og app, men det virker ikke.
Lad være med at tilmelde dig, fordi du ikke kan opsige det igen!

22 September 2025

Reply from WE TRAIN AT HOME

Jo, selvfølgelig kan abonnementet opsiges!

Hej Linn,

Har man - som du - tegnet abonnementet gennem App Store, skal abonnementet opsiges direkte på telefonen under Indstillinger → [dit navn] → Abonnementer. Det er Apples standard procedure for abonnementer købt via App Store.

Har man tegnet abonnement via vores hjemmeside, opsiges det dér.

Vi beklager, hvis vi ikke har fået kommunikeret det tydeligere til dig. Det må vi gøre bedre.

Vi sætter pris på, at du synes godt om selve appen.

We Train At Home

Rated 5 out of 5 stars

We Train At Home’s efterfødselsbootcamp…

We Train At Home’s efterfødselsbootcamp har hjulpet mig til at få opbygget styrke og komme i kontakt med min krop efter min fødsel. Bootcampen er bygget op af 3 ugentlige videoer med forskellige øvelser, der kommer hele kroppen igennem - det er let at gå til, super motiverende og varer kun 15-20 min., så man nemt kan klemme en træning ind, når ens baby sover. Jeg kan kun anbefale WTAH 😊

4 April 2025
Rated 4 out of 5 stars

Nemt at komme i gang.

Jeg har kun været medlem i knap 3 uger, men jeg er allerede meget begejstret for jeres store udvalg af træningsprogrammer for alle niveauer, med og uden redskaber. Specielt de korte træninger passer rigtig godt ind i min hverdag. Og så er I rigtig gode til at præstenter og forklare de forskellige øvelser.
Det er bare så nemt at komme i gang med en "sundere" livsstil uanset hvilke grunde man har til at træne.
Dertil kommer så jeres mails med info af en hver slags, det gør bare det hele så meget nemmere, og jeg er i den grad blevet fast besluttet på at fastholde min træning 3 gange om ugen. 💪🥵😀

4 August 2024
Rated 5 out of 5 stars

Jeg er vild med app’en og træningen.

Jeg er vild med app’en og træningen.
Jeg har aldrig før holdt fast i hjemmetræningen, men med denne er jeg allerede på anden måned og jeg holder fast. Det er fordi det er nemt og der er mange træningsvideoer til alle niveauer og til forskellige typer træninger. Der bliver gået højt op i at træne korrekt, så man ikke får skader. Korte videoer passer perfekt ind i hverdagen - og man kan jo bare tage flere ad gangen, hvis humøret er til det.

16 February 2024

Hej Carina,

Mange tak for din anmeldelse!

Hvor er det dejligt at høre, at du er glad for træningen og appen. Det sætter vi stor pris på 😊

Rated 5 out of 5 stars

Jeg synes virkelig i er motiverende

Jeg synes virkelig i er motiverende. Og nemt at gennemgå jeres udmattende videoer på stuegulvet. Dejligt man ikke skal tænke på at finde den næste video, men det bare et en overraskelse til næste gang. Plus man ikke behøver at have alverdens udstyr Og fedt man kan lave sin personlige profil.
Og jeres abonnement er også virkeligt billigt. Det er rart når man har en stram økonomi, Og de fysiske fitness centre er blevet dyrere.

7 February 2024

Hej Rikke,

Mange tak for din anmeldelse!

Hvor er det godt at høre, at du er glad for træningen og trænerne. Dejligt at du også synes, at det er en god pris 😊

Rated 5 out of 5 stars

Der er vist ikke så meget at sige

Der er vist ikke så meget at sige, ret genialt og man kommer godt rundt i programmerne. Og så virker det bare for mig at man lige får et prik på dagen. Jeg føler mig dog lidt som en enlig hane i kurven når jeg kigger på fb gruppen :-)

3 February 2024

Hej Kenneth,

Mange tak for din anmeldelse!

Dejligt at høre at du er glad for træningen, og at det fungerer godt med påmindelserne 😊

Og det kan jeg sagtens forstå med Facebook gruppen. Vi har dog mandlige medlemmer og vil gerne have endnu flere med på holdet. Det vil forhåbentlig også hjælpe på gruppen, men du er altid velkommen til at deltage derinde 😊

En meget motiveret og tilfreds WE TRAIN AT HOME-kunde

Jeg var på jagt efter én samlet platform, der tilbød nemme træningsvideoer, som jeg kunne klemme ind i en travl hverdag. Og ligeledes en platform, der tilbyder flere forskellige typer af træning, så man kan tilpasse sit behov og energiniveau. Alt dette imødekommer WE TRAIN AT HOME, og det er jeg rigtig glad for. En ekstra fed ting er, at de har tænkt hverdagsgenstande ind i træningen, så man ikke skal ud og investere i udstyr for at være med. Og så har de et super fedt univers på deres hjemmeside, hvor man kan spejle sig i andres resultater, lære mere om træning og livsstil på deres blog og i sidste ende føle sig som en del af et opmuntrende træningsfællesskab.

30 January 2024

Hej Katrine,

Mange tak for din anmeldelse!

Vi er så glade for at høre, at vores træningskoncept passer til det, du søgte. Og hvor er det godt at høre, at du synes godt om træningen og vores univers på hjemmesiden 😊

Rated 5 out of 5 stars

Masser af træning, lige til at gå till

Rigtig god og brugervenlig app. Jeg har længe zappet lidt rundt i forskellige øvelser sammensat fra Instagram men her er det hele klar til træning. Masser af bootcamps at gå igang med og det er lidt som at skulle vælge sine yndlingsfilm når jeg sammensætter dagens træning.
Videoerne er nemme at følge og det er fantastisk at få nemmere alternativer hvis man ikke er samme sted i træningen endnu.
Jeg kan tydeligt mærke en forskel i min kropsholdning og er gået flere cm ind rundt omkring. Mit formål er at blive stærkere men bonus er at der også er forsvundet nogle kilo.

29 January 2024

Hej Tina,

Mange tak for din anmeldelse!

Vi er så glade for at høre, at du synes godt om appen og vores træning. Og hvor er det bare mega sejt, at du allerede har opnået så meget med træningen 😊

Rated 5 out of 5 stars

Dejligt at i fortæller så detaljeret

Dejligt at i fortæller så detaljeret, hvordan man som nybegynder skal udføre øvelserne.
Jeg kan tydeligt mærke her på dag to, at jeg må have gjort noget rigtigt, er dejligt øm😄

6 January 2024

Hej Dorthe,

Mange tak for din anmeldelse!

Vi er glade for at høre, at du synes godt om vores træning og forklaringen af øvelser. Det sætter vi stor pris på 😊

Rated 1 out of 5 stars

Jeg er gået væk fra appen

Jeg er gået væk fra appen efter flere måneders brug uden noget resultat. Jeg valgte niveauet begynder uden redskaber. Jeg forsøgte flere gange at sætte niveauet om men følte ikke at jeg blev stærkere over tid og måtte altid går ned igen.
Jeg er desuden meget ærgerligt over at man ikke kan føre nogen form for statistik i appen, hverken med antal træninger eller vægt.
Jeg synes appen var brugervenlig, havde gode videoer og var prisvenlig. Men uden et resultat har det jo ikke rigtigt været pengene værd.

1 November 2023

Hej Mille,

Mange tak for din anmeldelse, selvom vi selvfølgelig er kede af, at det kun er en enkelt stjerne. Dog er vi glade for, at du synes appen var brugervenlig, og at træningsvideoerne var gode 😊

Alle er forskellige og har forskellige udgangspunkter, og der kan derfor også være forskel på hvor hurtigt, man opnår resultater. Du er altid velkommen til at skrive til os på info@wetrainathome.com, så vi evt. kan vejlede dig i, hvordan du kan gribe træningen bedst an.

Vi kan godt forstå, at du gerne vil have statistik i appen - det har også været et stort ønske for os. Vi er derfor også i fuld gang med at udvikle det og planen er, at det kommer i starten af det nye år 😊

Fantastisk løsning

Fantastisk løsning. Mange forskellige træningsmuligheder - kan varmt anbefales at prøve at træne hjemme med We Train At Home.

19 September 2023

Hej Simon,

Mange tak for din anmeldelse!

Vi er glade for at høre, at du er glad for vores træning og de forskellige træningsmuligheder 😊

Rated 5 out of 5 stars

Super fed måde at træne på

Super fed måde at træne på. Masser af forskellige typer træning og dejlig varieret. Jeg er igang med efterfødselstræningen og synes det er skønt at der er et specielt program til os nye mødre som skal finde vores muskler frem igen 👌🏼☺️
Også skønt at træningerne er effektive og hurtige ☀️ Super dygtige og rare trænere og hvis du fx ikke har håndvægte kan du bruge vinflasker 👌🏼

23 August 2023

Hej Julie,

Mange tak for din anmeldelse!

Vi er så glade for at høre, at du er glad for vores træning og trænerne. Det betyder meget for os 😊

Vild med WTAH

Vild med WTAH
Det er lige min form for træning.... hårdt, kort og effektivt.
Jeg vil til hver en tid give WTAH-holdet mine varmeste anbefalinger.

16 June 2023

Hej Anitta,

Mange tak for din anmeldelse!

Det er vi så glade for at høre. Dejligt at du er glad for træningen 😊

Kan varmt anbefales

Så dejligt nemt at følge jeres videoer, der er gode instruktioner og man får virkelig noget ud af dem. Elsker jeg kan pause når baby har brug for mig, men ellers nyder jeg bare at kunne ligge ved siden af min søn, som leger på sit legetæppe mens jeg træner ved siden af. Det gør jeg ikke føler jeg går glip af noget eller træner på bekostning af ham.
Kan varmt anbefales.

12 June 2023

Hej Henriette,

Mange tak for din anmeldelse!

Dejligt at du er glad for videoerne, og at det klares samtidig med, at din baby hygger sig ved siden af. Det er vi så glade for at høre 😊

Rated 5 out of 5 stars

High five til WTAH. Det bedste jeg længe har gjort for mig selv! Det er så godt med nogle super godt…

Det er så godt med nogle super godt instruerede sessioner og så varer de kun 12 min. Det gør at jeg kan holde motivationen til træning 3x ugentlig og samtidig kan jeg give mig selv 100%. Jeg bare mærke at jeg bliver stærkere og stærkere for hver træning der er gennemført. Det er nogle dygtige piger, der er både HIIT, bootcamps og løbeprogrammer - noget for alle!

21 May 2023

Hej Karina,

Mange tak for din anmeldelse!

Det er vi så glade for at høre - og dejligt du kan mærke, at du bliver stærkere og stærkere 😊

Rated 5 out of 5 stars

Fedt med varieret gravid-forløb!

Hård men overskuelig hjemmetræning med tilpassede forløb - for mig var gravid bootcamp en fantastisk måde at holde min krop i gang under graviditeten med god varieret træning. Selv på de trætte dage kan man finde 15-30 minutter til en træning - den kan jo altid tages foran TV’et hvis man gerne vil føle sig doven imens 😅

11 May 2023

Hej Mette,

Mange tak for din anmeldelse!

Dejligt du var glad for vores Gravid Bootcamp - og at det også kunne klares på de trætte dage 😄

Pragtfuld træningsøvelser.

Pragtfuld træningsøvelser.
Kan træne når man vil og kan. Træne flere eller bare en gang.
Og man styrer selv hårdheden i træningen.
Det er så simpelt og man guides godt igennem af pigerne.

30 March 2023

Hej Allan,

Mange tak for din anmeldelse!

Vi er så glade for at høre, at du godt kan lide træningen og fleksibiliteten i det 😊

Så fedt koncept!

Så fedt koncept!

Har aldrig fundet en træningsform som sagde mig noget, og som jeg fik prioriteret - men det her har virkelig bidt på! Det er så fedt at man kan træne når det lige passer ind i en travl hverdag - men pas på, man bliver bidt af det. Især bootcamps for mit vedkommende 😁

Som enlig mor til 2 små børn (= meget lidt frie hænder) og med kontorjob kan jeg virkelig mærke hvor godt det er for min krop, at blive rørt igennem og presset 💪

Kan kun anbefale det!

1 April 2023

Hej Stephanie,

Mange tak for din anmeldelse!

Hvor er det bare godt at høre, at vores træning passer til dig og din hverdag. Dejligt du er glad for vores bootcamps 😍

Super god hjemmetræning

Super god hjemmetræning - er helt vild med konceptet 💪😍

10 May 2023

Hej Mia,

Mange tak for din anmeldelse!

Dejligt du er glad for konceptet og træningen. Det er vi så glade for at høre 😍

Kæmpe anbefaling

Kæmpe anbefaling

Hvis du ligesom jeg, aldrig har fundet en træningsform og -måde der fungerer for dig i længere tid, og kan gøres til en vane, vil jeg virkelig anbefale WTAH.

24 February 2023

Reply from WE TRAIN AT HOME

Hej Mille, mange tak for din anmeldelse! Det sætter vi stor pris på, så tak fordi du har taget dig tid til at skrive.

Dejligt at du er glad for træningen og gerne vil anbefale det til andre. Det er vi så glade for at høre :-)

Take a closer look