Don’t ever order anything from here.
Do yourself a favour and get it directly from Shein.
Bij Werqino.nl, jouw bestemming voor hoogwaardige sieraden in Nederland. Ons assortiment bestaat uit een diverse collectie van massief goud en (verguld) sterling zilver, ontworpen met de moderne vrouw in gedachten. Bij Werqino.nl geloven we in het aanbieden van sieraden die niet alleen stijlvol zijn, maar ook aansluiten bij jouw unieke persoonlijkheid. Ontdek onze zorgvuldig samengestelde collectie die de perfecte balans biedt tussen trendy stijlen en tijdloze basisstukken. Of je nu op zoek bent naar een opvallend statement piece voor een speciale gelegenheid of naar subtiele dagelijkse sieraden die je dagelijkse look aanvullen, Werqino.nl heeft wat je zoekt. Onze sieraden zijn ontworpen met oog voor detail en vakmanschap, en we streven ernaar om een verbinding te creëren tussen jou en je sieraden. Elk stuk is doordacht vervaardigd, met de nadruk op kwaliteit en duurzaamheid. Bij Werqino.nl begrijpen we dat sieraden meer zijn dan alleen accessoires; het zijn expressies van individualiteit en verfijning. Daarom zijn onze collecties ontworpen om de veelzijdigheid van elke vrouw te vieren. Of je nu houdt van moderne trends of de voorkeur geeft aan tijdloze klassiekers, bij ons vind je sieraden die passen bij jouw unieke stijl. Verrijk jouw persoonlijke stijl met de diverse en stijlvolle sieraden van Werqino.nl. Ontdek de perfecte combinatie van eigentijdse trends en tijdloze klasse en omarm de luxe die jouw uitstraling compleet maakt. Welkom bij Werqino.nl, waar sieraden jouw stijl tot leven brengen.
Overrijsel , ., ., Netherlands
Don’t ever order anything from here.
Do yourself a favour and get it directly from Shein.
Scam, terrible quality, shipping takes forever.
It’s expensive and they make it look like a Dutch webshop but in reality, it’s just dropshipping. Stay away.
I would rather give them 0 stars.
No response to emails. No support and low quality products. Save yourself time and money by not ordering here.
Learn more about other kinds of reviews.