De har opkrævet pengene uden at sende varen, og svarer ikke på b.la. Mail, SoMe eller telefonnr. Jeg fraråder alle at købe derfra.
See what reviewers are saying
Jeg er så glad for Abby sættekassen fra Wecycle Furniture, som er en skøn tilføjelse til mit hjem. At vide, at deres møbler er produceret i Danmark ved brug af 100% resttræ, gør mig endnu gladere f... See more
Har købt en smuk kopreol fra Wecycle Furniture. Alt har fungeret gennem hele processen, og der gik kun 2 dage så var min reol leveret. Kan varmt anbefale firmaet hvis man ønsker at købe smukke møbler... See more
Jeg har i dag været på flette-workshop hos Wecycle Furniture og kan varmt anbefale workshoppen til den kreative sjæl, som elsker godt håndværk. Grundig introduktion og kyndig vejledning i flettekunste... See more
Company details
Written by the company
Dansk møbel virksomhed der designer og producere møbler med tanke for klimaet. Vores vision er at designe møbler i et klassisk, stilrent og nordisk dansk design, produceret af frasortede materialer. Alt dette uden at gå på kompromis med kvaliteten. Alle vores møbler er produceret i Danmark og af 100% frasorter træ, derudover bruger vi udelukkende naturlige tekstiler til vores bænke og skamler.
A.P Møllers alle 55 , 1429, Dragør , Denmark
- info@wecyclefurniture.dk
- wecyclefurniture.dk
Asks customers to review
This company invites their customers to review, whether positive or negative
Hasn’t replied to negative reviews
People also looked at
De har opkrævet pengene uden at sende…
Jeg fraråder alle at købe derfra.
Smukt produkt, hurtig levering
Hurtig levering, super kvalitet.
Jeg er vild med deres bæredygtigheds profil
Hurtigt svar og hurtig levering
Hurtigt svar og hurtig levering . Det er til en gave, så har endnu ikke set møblet. Men rigtig god service.
Er bare så glad for min fine bænk 🥰…
Er bare så glad for min fine bænk 🥰 mega fed🤩🤩🤩 hurtig levering 🌞
For det første er det jo et dejligt…
For det første er det jo et dejligt koncept med tanke for miljøet, at bruge genbrugs materialer og så synes jeg det er smukt udført.
Der er hurtig og meget venlig tilbagemelding på mailkorrespondance.
Fineste valnød
Fineste valnød - sættekasse - koncept, miljøvenlig. Hurtig levering . Handler gerne igen😊
Så smuk bænk og virkelig nem at samle
Så smuk bænk og virkelig nem at samle. Jeg bestilte lørdag og bænken blev sendt afsted mandag. Der var noget bøvl med leveringen, så der gik halvanden uge, før bænken var hos mig. Jeg ved ikke, hvem der havde ansvaret for det, men det er i bund og grund også underordnet. Jeg skrev til dem efter 1 uge, og de var enormt søde og hjælpsomme med at finde hoved og hale i det hele og efter halvanden uge ringede det pludselig på døren med bænken. Episoden gør, at jeg ikke kan give 5 stjerner, men jeg er ikke skræmt væk og jeg kommer med garanti til at købe produkter fra Wecycle igen 😁
Hurtig levering, let at samle
Meget hurtig levering lige til døren.
Jeg havde dog bestilt til levering hos pakkepost.
Meget fint produkt (bænk) og meget let at samle.
Super service og glæder mig til at…
Super service og glæder mig til at modtage min bænk
Smukt produkt og hurtig levering