PAS på med at efterlade jeres biler hos WD tuning. De udlevere bilen til folk der ikke ejer den samt ringer ik til ejer omkring dette. Jeg står nu og mangler min bil efter Rune som ejer WD tuning udle... See more
See what reviewers are saying
Værste firma man kan vælge at få til at lave sin bil, de aner ikke hvad de laver også lyver de om alt ligeså snart tingene ikke spiller ! For mit vedkommende så kostet deres tuning mig en motor. Så... See more
Fik min bil kørt ind hos WD, en hysterisk velholdt bil, sund motor og ny serviceret. Under 12 timer senere står jeg med en regning på 90000 kr da bilen skal have ny motor. Snakkede med dem næste dags... See more
No history of asking for reviews
People also looked at
Hold jer langt VÆK!!
Hvis i er glade for jeres bil, og ikke vil garantere jer selv, at skulle skifte motor på den. SÅ LÆD VÆR. De aner ikke hvad de laver. Jeg er personlig vidende til 3 forskellige biler som er brændt af, blot få dage efter de har været forbi deres sted værksted i Helsinge. De afskriver sig al ansvar! Og benægter alt omkring deres skyld. Det her er ikke blot en raseri anmeldelse, selvom det har kostet mig næsten 200.000kr i motorskift, pga dem. Men også en oprigtig advarsel om at holde sig væk fra dette amatør sted. For de aner ikke hvad de roder med.
Gør jeg selv den tjeneste at lade vær, find et sted, der står til ansvar for deres arbejde.
Høj klasse
Høj klasse! Kan klart anbefales.
Bedre service og professionelle folk har jeg ikke oplevet.
Har nu brugt WD i snart 4 år både…
Har nu brugt WD i snart 4 år både forskelige biler og mere effekt på en ad dem .
Der har aldrig været en finger og sætte på arbejdet.
Super god oplevelse
Super god oplevelse, min mand er vældig tilfreds med at vores A6 2,0 har fået et spark bag i. Kommer gerne igen.
Gode resultater
Gode resultater. Har efterhånden fået lavet mange biler via Rune, og vi kommer altid i mål. Optimering er på ingen måde samlebåndsarbejde så lidt selvfølgelig skal man forvente tilpasning, hvilket bliver gjort uden brok.
Kan klart anbefales.
Fik chippet min seat toledo 1,9tdi hos…
Fik chippet min seat toledo 1,9tdi hos wd, kørte skide godt bagefter, og blev i den grad vækket til live, god service og flinke folk 👍
Total amatør agtigt
Det er alligevel den mest dårlige oplevelse.
WD Tuning kørte et tilbud på OBD tuning til 2800 indtil 1 februar.
Jeg kontaktede firmaet inden første februar og fik booket en tid. Jeg fik booket en tid 23 februar og troede at det var en aftale. Efter 1 februar så jeg de havde hævet prisen til 3499 og jeg anede uråd og kontaktede dem for at være sikker på jeg havde en aftale på prisen
Så fortalte Christian at det kostede 3499 da det gjaldt indtil 1 februar. Da jeg sagde jeg jo havde booket 23 februar inden første februar var svaret : Det skal være afviklet inden første februar ellers er det fuld pris. problemet var bare de ingen tider havde før senere i februar. Jeg prøvede at argumentenere men som Christian sagde så var han ret ligeglad med det og jeg kunne jo bare afbestille min booket tid.
Det er godt nok bondefangeri af værste skuffe og jeg vil ikke opfordre andre til at bruge WD Tuning.
Rygterne talte sandt...
Rygterne talte sandt.... Desværre en meget uprofessionel og dårlig oplevelse, jeg har hørt om stedet. Bliver nødt til at advare andre om stedet... Håber det når ud til folk, der overvejer dem.
WD tuning 😟😡
WD tuning 😟😡
Vil lige dele min stage3 historie/oplevelse med jer, som jeg for nyligt havde hos WD tuning.
Jeg har lige haft min bil inde forbi dem her torsdag fredag sidste uge, for at trimmet min fil mere til efter ny catback og for at få fjernet nogen små hak/hug bilen laver i 2. gear ved ca 1800-2300 omdrejninger.
Uheldigvis for WD har de ikke opdaget at der sidder et dashcam i min bil, hvorefter jeg lørdag trækker SD kortet ud af den og kigger filerne igennem med nogen rimelig store overraskelser..
0630 torsdag kører de bilen ind fra gaden -3 grader direkte ind på værkstedet, hvorefter de sætter bilen i frigear og fyrer omdrejningerne helt top i 2 minutter med en iskold motor, fordi de får stiv pipe over lyden som kommer fra udstødningen TOTALT UNØDVENDIGT. Virker næsten som om de prøver at smadre turboen, i håb om at kunne få mere omsætning i butikken eller måske det en 18 årig dreng som har mindreværdskomplekser..
Der er også flere videoer hvor bilen bliver prøvekørt midt inde i byen, hvor køreren rammer hastigheder på 180 km/t i en 70 zone og en 60 zone.
Der er også en video hvor bilen bliver kørt på rullebånd og der kommer 2 fyre ind i lokalet, hvorefter bilen bliver fyret unødvendigt igen op i maks omdrejninger for at spille smart overfor de 2 fyre..
Mange videoer hvor de bagtaler og snakker rigtig grimt om deres kunder.
Men en generel uprofessionel og amatør agtig behandling af kundernes biler som bliver kørt i som var de stjålne.
Jeg sender så alle disse videoer direkte ind til WD og klager, hvorefter han lover at ringe tilbage dagen efter.. WD ringer ikke tilbage så jeg sender en lille sviner igen hvorefter han svarer:
Hejsa
Beklager, jeg tiden er rendt fra mig idag. Jeg har sat en påmindelse til imorgen formiddag, så giver jeg dig et kald.
Jeg tror vi har misforstået hinanden mht. justeringen der skulle laves. Nykkeriet var vi med på, men af en eller anden årsag har jeg troet at der var kommet andet udstødning på for at der kunne laves lidt højere topeffekt. Derfor har vi haft bilen på rullefeltet, testkørt på vejen under fuld belastning osv.
Jeg har haft en god snak med ham der har testkørt din bil. Og det har vi ordnet internt her.
Umiddelbart har den været driftvarm hvergang dette har været sket.
Men beklager hvis du har den modsatte opfattelse.
Jeg har desværre ikke vidst at der var dashcam i din bil. Normalt når dette er tilstede, beder vi kunderne slå det fra inden den bliver overladt til os.
Vi har i dette tilfælde ikke givet samtykke til, at der må laves optagelser af samtaler, personale, kunder, kunders biler eller hvad der ellers foregår på værkstedet.
Dette er brud mod persondataloven og er ret alvorligt.
Som skrevet, ringer jeg imorgen formiddag.
Mvh Rune
En generel forfærdelig dårlig bortforklaring, hvor han bare prøver at beskytte sit navn og hans medarbejdere..
Han ringer dog dagen efter igen og undskylder over telefonen
Og nej jeg overdriver ikke, har alt på video
De kunne heller ikke fjerne de små hak/hug bilen giver, men jeg kunne køre bilen ind til dem igen og få kigget på den igen uden regning NEJ TAK
Desuden kan man ikke få pengene tilbage, da WD stopper med at svare
Aldrig i mit liv har jeg oplevet noget lignende!
Aldrig i mit liv har jeg oplevet noget lignende... De tester din bil som var den stjålet... De overskrider fartgrænser med så mange % at du ville miste dit kort i mange år, og så gør de det i din bil som du har afleveret hos dem i god tro fordi du stoler på dem. Og så smadre de rundt i den fordi de syntes den er fed og hurtig !
Aldrig aldrig aldrig brug dem.. der er så mange dygtige steder og dette er ikke et af dem !
Dårlig forretning med uprofessionelle…
Dårlig forretning med uprofessionelle små drenge som behandler din bil som var den stjålet..
Desuden er der fejl på filerne som de ikke kan rette op på
Er desværre ikke den eneste som har denne oplevelse
HOLD JER DERFRA
Kano arbejde Og helt utrolig god…
Kano arbejde Og helt utrolig god kundeservice