Unieke parels koop je bij Wareschatten. De prijs kwaliteit verhouding is perfect. Hiernaast is de service van Angela heel goed, ze draait haar live met veel liefde en aandacht voor haar klanten. Ik be... See more
See what reviewers are saying
Wat een goede service! Ik had zelf de verkeerde maat houders besteld in de aanbieding, maar kon ze zonder problemen retourneren. Nieuwe houders besteld en zeer snel ontvangen ondanks dat er eigenlijk... See more
Wat ben ik ontzettend blij met mijn nieuwe edelstenen! Vooral de harten en manen zijn in het echt nóg mooier dan verwacht. De live verkoop was super leuk en gezellig om te volgen. Daarnaast was alles... See more
Leuk die online live verkoop op tiktok, met twee enthousiaste dames ( Dochter en Mam ) Zelf twee keer een bestelling gedaan van meerdere items. Snelle verzending en prima ingepakt. Bij vragen kan je a... See more
Company replied
Company details
Written by the company
Wij verkopen met zorg uitgezochte edelstenen. We maken van elk product een video zodat je de stenen goed kunt bekijken.
Contact info
Ark 3, 3863EA, Nijkerk, Netherlands
- info@wareschatten.nl
- wareschatten.nl
Asks customers to review
This company invites their customers to review, whether positive or negative
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Super leuk ingepakt en leuke spulletjes…
Super leuk ingepakt en leuke spulletjes die je erbij krijgt. Echt super tof!
Hele snelle levering en fantastische…
Hele snelle levering en fantastische meiden ! Met de mooiste producten. Jullie verdienen nog veel meer sterren!
Super bedrijf!!
Al meerdere keren besteld bij deze lieverds!!
Wat een practige kwaliteit altijd en super leuk ingepakt,lijkt wel alsof je jarig bent❤️snelle service en altijd klein kadootje er gratis bij.

Echte ware schatten
Met heel veel liefde en passie uitgekozen, ingepakt en verzonden! Heb al 6 keer besteld en zal zeker vaker gaan bestellen..

Super leuke edelstenen shop
Super leuke edelstenen shop die gerund wordt door moeder en dochter. Supermooie edelstenen en een onwijs goede service. Toppie

Reply from Ware Schatten
Leuke live met prachtige items
Leuke live met prachtige items, heel mooi verpakt en snel geleverd.
Zeker de moeite waard hier weer te bestellen!

Super leuk verpakt
Super leuk verpakt, snel verstuurd en snel binnen. Gewoon een super bedrijf!

Wauw
Je denk dat het niet mooier kan maar toch verrassen deze dames je iedere week weer met prachtige stukken. Ik ben inmiddels begonnen met het groeien van een geldboom 😜

Reply from Ware Schatten
Het word snel geleverd goed stevig…
Het word snel geleverd goed stevig verpakt. En je kan gewoon niet kiezen want alles is zo mooi

Reply from Ware Schatten
Super vriendelijke en goede service!
Super vriendelijke en goede service!
Ik heb mijn bestelling snel mogen ontvangen.
Wilde het haast niet uitpakken, zo mooi was het ingepakt!
Mijn Druzy agaat op standaard is in het echt mooier dan mijn verwachtingen!
Ook leuk om er een gratis steen en pen bij te krijgen!
Ondertussen is er weer een pakketje onderweg…oeps 🤭

Prachtige stukken
Prachtige stukken kunnen bemachtigen tijdens live sale. Betaalbare prijzen voor deze prachtige stukken. Kan niet wachten om meer te bemachtigen.

Reply from Ware Schatten
Het pakketje was zeer goed ingepakt
Het pakketje was zeer goed ingepakt. De producten zijn leuk verpakt en zodat ze niet kapot gaan onderweg

Reply from Ware Schatten
Al een aantal keer besteld
Al een aantal keer besteld. Super mooie edelstenen. Het word altijd netjes en veilig verstuurd met een leuk extraatje.

Reply from Ware Schatten
Mooie items en netjes verpakt
Mooie stukken en orders worden met liefde netjes ingepakt. Erg tevreden!

The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.