Waitec Reviews

TrustScore 5 out of 5

4.8

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

​Geweldige service en vakmanschap! Wat een fijn bedrijf om over de vloer te hebben. De monteurs hebben 3 rolluiken werkelijk keurig gemonteerd. Wat ons vooral opviel, was de uitstekende communicatie:... See more

Rated 5 out of 5 stars

Vandaag is ons zonnescherm gerepareerd. Snel na de melding dat we problemen hadden kwam er reactie en ontvingen we een keurige offerte. Na akkoord werden de benodigde onderdelen besteld. Vanmorge... See more

Rated 4 out of 5 stars

Waitec heeft bij mij een zonnescherm geplaatst en ik ben ontzettend tevreden over het hele traject. Vanaf het eerste contact waren ze vriendelijk, duidelijk en professioneel. De installatie zelf ve... See more

Company details

1. Building Firm
  2. Building Consultant
  3. Insulator Supplier
  4. Interior Construction Contractor
  5. Kitchen Remodeler
  6. Window Treatment Store

Written by the company

Uw Partner in Innovatieve Exterieur- en Interieurtransformaties WAiTEC, gevestigd in Limmen, is uw specialist en leverancier van hoogwaardige solar screens, zonweringen, rolluiken, markiezen en horren. Nu ook dé expert in interieur vinyl wrapping: een innovatieve techniek waarmee we oppervlakken zoals muren, kasten, meubels, keukens en deuren moeiteloos transformeren met duurzame, op maat gemaakte vinylfolies. Of het nu gaat om een houtlook voor een warme sfeer, een metallic afwerking voor een moderne touch, of beschermende lagen tegen slijtage en krassen. Vinyl wrapping biedt eindeloze mogelijkheden voor personalisatie, renovatie en bescherming, zonder ingrijpende verbouwingen. Ons team is naast zonweringen tevens gespecialiseerd in o.a. Horren, interieur vinyl wrapping en glasfolie. Van luxe keukens met strakke vinyl-bekleding tot maatwerk interieurs en slimme dynamische oplossingen: wij creëren functionele en stijlvolle ruimtes voor woningen en bedrijven. Met passie voor vakmanschap bedienen we klanten in Limmen en omliggende steden zoals Alkmaar, Heiloo, Castricum, Uitgeest, Assendelft, Krommenie, Beverwijk, Heemskerk, Egmond, Bergen, Heerhugowaard en verder. Onze kracht ligt in precisie en innovatie. Of het nu gaat om duurzame traprenovatie, trap wrappen met bijf. lederen wrap, unieke wandbekleding met vinyl wrap, creatieve meubeltransformaties , keuken kastjes wrappen, interieur wrappen, ramen tinten / spiegel folie of betrouwbare technische installaties, wij leveren kwaliteit die aan de hoogste eisen voldoet. Met één vast aanspreekpunt begeleiden we uw project van start tot finish, met zorg voor elk detail en uitstekende nazorg. Bij WAiTEC staan vertrouwen, kwaliteit en klanttevredenheid voorop. Of u nu een droomwoning inricht met opvallende vinyl-accenten of een bedrijfspand renoveert met praktische, duurzame oplossingen – denk aan professionele wrapping voor kantoren, winkels, receptiebalies en commerciële ruimtes in uw huisstijl, wij zorgen voor maatwerk dat perfect past bij uw wensen. Kies voor WAiTEC en ervaar vakmanschap met een persoonlijke aanpak, dicht bij huis.

Contact info

Excellent

TrustScore 5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

38 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 5 out of 5 stars

Snelle, nette en uitstekende montage

Waitec heeft 3 solar rolluiken gemonteerd. Dit ging gestructureerd, netjes en snel. Na installatie is alles getest en is de werking van de bediening uitgelegd.
Vriendelijke en professionele monteurs. Klasse mannen!

22 June 2026
Rated 5 out of 5 stars

​Geweldige service en vakmanschap!

​Geweldige service en vakmanschap!
Wat een fijn bedrijf om over de vloer te hebben. De monteurs hebben 3 rolluiken werkelijk keurig gemonteerd. Wat ons vooral opviel, was de uitstekende communicatie: we werden altijd tijdig en uitgebreid op de hoogte gehouden. Er werd heel netjes en snel gewerkt, en de monteurs waren ontzettend vriendelijk en behulpzaam. Voor een volgende klus kloppen we hier zeker weer aan!

23 June 2026
Rated 5 out of 5 stars

Goede service, nette werkwijze en fijne communicatie

18 June 2026

Reply from Waitec

Bedankt voor uw mooie review! Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze service en communicatie. We waarderen uw positieve woorden enorm en zijn u in de toekomst graag weer van dienst!

installatie rolluiken

Twee mannen kwamen onze rolluiken installeren.
Heel kritisch en netjes gewerkt!

Erg aardig.

18 June 2026

Reply from Waitec

Bedankt voor uw mooie review! Fijn om te horen dat u tevreden bent over ons. We waarderen uw positieve woorden enorm en zijn u in de toekomst graag weer van dienst!

Top ervaring

Screens vakkundig gemonteerd, zat fout in de levering maar dit is ter plekke opgelost. De reeds bestaande screens aangepast naar remote bediening en alles naar wens ingesteld.
Top!

12 June 2026

Reply from Waitec

Bedankt voor uw mooie review! Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze service. We waarderen uw positieve woorden enorm en zijn u in de toekomst graag weer van dienst!

Rated 5 out of 5 stars

Op tijd, vriendelijk en netjes

Stipt op tijd, vriendelijk en fijn overleg, en netjes werk geleverd door de heren. Aanrader.

11 June 2026

Rated 5 out of 5 stars

Zeer goed geholpen door de…

Zeer goed geholpen door de installateurs van Waitec, bij de installatie van de rolluiken.

10 June 2026

Rated 5 out of 5 stars

Vandaag is ons zonnescherm gerepareerd.

Vandaag is ons zonnescherm gerepareerd.
Vanmorgen is alles naar tevredenheid hersteld.
Monteur is rustig, beleefd en werkt keurig netjes. Hebben weleens anders ervaren bij andere firma's
Dikke aanrader de firma Waitec

8 June 2026

Rated 5 out of 5 stars

Montage rolluiken op dakkapel met zonnepanelen

We hadden 2 rolluiken besteld voor op een dakkapel met ook nog is zonnepanelen ervoor. In mijn optiek een best spannende klus. Twee aardige heren (keurig op tijd) kwamen de montage doen. Rolluiken zijn prima geplaatst en nog even een duidelijke uitleg achteraf. Wij zijn er blij mee!

1 June 2026

Fantastisch!

Ik ben ontzettend tevreden over de installatie van mijn zonnescherm! Vanaf het eerste contact verliep alles professioneel, vriendelijk en duidelijk. De monteurs kwamen keurig op tijd, werkten snel en zeer netjes, en namen echt de tijd om alles perfect af te stellen.
Het zonnescherm hangt prachtig en werkt perfect. Je merkt meteen dat hier vakmensen aan het werk zijn geweest. Ook kreeg ik duidelijke uitleg over het gebruik en onderhoud. De hele ervaring voelde betrouwbaar en klantgericht. Absoluut een aanrader voor iedereen die kwaliteit, goede service en een zorgeloze installatie zoekt!

19 May 2026

Rated 5 out of 5 stars

Het was een goede ervaring omdat het…

Het was een goede ervaring omdat het maken van de afspraak soepel verliep de medewerker op tijd aanwezig waren, deze waren netje en beleefd. Hebben hun werk secuur en netjes gedaan. Goede uitleg gekregen. En alles opgeruimd. Dus erg blij met deze service.

18 May 2026

Reply from Waitec

Bedankt voor uw mooie review! Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze service en de werkwijze van onze medewerkers. We waarderen uw positieve woorden enorm en zijn u in de toekomst graag weer van dienst!

Ervaren als vriendelijk en vakkundig

Ervaren als vriendelijk en vakkundig
Duidelijke en heldere afspraken gemaakt en nagekomen.
Vakwerk afgeleverd,mooi eindresultaat.
Ben heel tevreden,kan ze iedereen aanraden.

13 May 2026

Reply from Waitec

Bedankt voor uw mooie review! Fijn om te horen dat u onze service als vriendelijk en vakkundig heeft ervaren en tevreden bent met het eindresultaat. Bedankt voor de aanbeveling en veel plezier met uw rolluiken.

Heel netjes gewerkt

Heel netjes gewerkt, en snel opgehangen..

13 May 2026

Reply from Waitec

Bedankt voor uw mooie review! Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze nette en snelle werkwijze.

Heel vriendelijk

Heel vriendelijk. Kwamen ons rolluik plaatsen en hebben ze goed gedaan.

22 April 2026

Reply from Waitec

Bedankt voor uw mooie review! Fijn om te horen dat u onze vriendelijkheid en het plaatsen van het rolluik zo positief heeft ervaren. We wensen u veel plezier met uw nieuwe rolluik en staan in de toekomst graag weer voor u klaar.

Zeer tevreden

we zijn zeer tevreden n.a.v het installeren van sunscreens. Keurig netjes werk afgeleverd, zeer vriendelijk, professioneel en duidelijke communicatie. Ik zou Waitec zeker aanbevelen!

18 February 2026

Reply from Waitec

Bedankt voor uw mooie woorden en het vertrouwen in Waitec! Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over de installatie van de Solar Zip-Screens. Bedankt voor de aanbeveling en veel plezier met uw nieuwe zonwering!

Super service van Waitec

Super service van Waitec! De rolluik is vakkundig en snel opgehangen, het ziet er prachtig uit! Uitleg gekregen over gebruik en afstandsbediening. Vriendelijk en professioneel en alles keurig netjes achtergelaten.

13 March 2026

Reply from Waitec

Heel erg bedankt voor je superleuke review!

Wat fijn om te horen dat de rolluik er prachtig uitziet en dat je de uitleg over de bediening ook top vond. We vinden het heerlijk als alles netjes en vriendelijk verloopt, precies zoals jij het beschrijft!

Geniet er lekker van en bedankt dat je dit deelt. Altijd welkom voor meer!

Positieve ervaring met Waitec

Snelle installatie, ondanks de stromende regen. Duidelijke communicatie en afspraken. Prachtig resultaat!

13 March 2026

Reply from Waitec

Heel erg bedankt voor je mooie review!

Super fijn dat we ondanks de regen snel en goed hebben kunnen werken, en dat het resultaat je zo blij maakt!

Dank je wel voor je vertrouwen en fijne woorden. Geniet ervan!

Vriendelijk, vlot en vakkundig

Vriendelijk, vlot en vakkundig! Vandaag 2 rolluiken laten monteren, resultaat is nog mooier dan ik had verwacht. Top gedaan!

5 March 2026

Reply from Waitec

Heel erg bedankt voor je enthousiaste review!

Super blij dat het vlot, vriendelijk en vakkundig ging én dat het resultaat je nog meer verrast dan verwacht, dat horen we graag!

Dank je wel voor je topwoorden, geniet er lekker van!

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look