Vloerbedekkingvoordelig Reviews

TrustScore 1.5 out of 5

1.6

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

We hebben wollen tapijt bij Hofmans gekocht 199€ per meter. Nu na 3jaar slijtage plek , vinden dit erg snel. We hebben 6jan 2020 hierover gebeld en de gevraagde foto en rekening opgestuurd... See more

Rated 1 out of 5 stars

Als je hier een vloer koopt.kan alles en ja met klachten. Word je geprobeerd af te wimpelen. Mijn ervaring echte prutsers eerste klas. Ga ook vedere stappen ondernemen tegen hun. Veder grappig... See more

Company replied

Rated 5 out of 5 stars

Van begin tot eind super goed! Begonnen met online prijsopgave vragen, dag erna offerte binnen en eea overlegd. Vervolgens komen inmeten, werd zelfs nog gebeld dat ze er met een half uur waren omdat w... See more

Company replied

Company details

1. Interior Designer

Information provided by various external sources

Vloerbedekkingvoordelig.nl -> Advies door experts. Daarnaast bieden wij u een enorm groot assortiment vloerbedekking in alle kwaliteiten en prijsklassen! Vanaf 15% en meer korting op normale winkelprijzen voor Desso, Bonaparte en Parade vloerbedekking. Daarnaast een groot assortiment vinyl. + marmoleum .Vloerbedekkingvoordelig is onderdeel van Hofmans At Home. Onder deze vlag exploiteren wij nog meer toonaangevende webwinkels zoals; zonweringvoordelig.nl, vloerenvoordelig.nl, vloerkledenvoordelig.nl, deurmattenvoordelig.nl en kunstgrasvoordelig.nl.

Contact info

Bad

TrustScore 1.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 1 out of 5 stars

Jarenlang problemen gehad met geleverde…

Jarenlang problemen gehad met geleverde Luxaflex, Uiteindelijk weigerden ze de wettelijke garantieverplichtingen na te komen. Ze communiceren ook niet meer. Ik ben naar de geschillencommissie gestapt. Daar grotendeels gelijk gekregen. Nu moeten ze betalen, maar dat weigeren ze. Terwijl het een bindende uitspraak is. Dit is een onbetrouwbaar bedrijf.

1 September 2023
Rated 1 out of 5 stars

Zodra je garantie nodig hebt bij deze…

Zodra je garantie nodig hebt bij deze winkel, kun je beter al je geduld bij elkaar gaan zoeken.

Mooie is dat zij zich totaal niet druk maken. Je krijgt 0 feedback en je product komt in ieder geval veel te laat terug. Wellicht helemaal niet meer. We gaan het zien. Een pro-actieve houding en of excuses heb ik nog niet kunnen ontdekken.

Internetprijs goed. Klantvriendelijkheid bestaat hier niet.

26 November 2021
Rated 5 out of 5 stars

Goede service, Veel mailcontact gehad met Miranda.

Veel mailcontact gehad met Miranda.. Prima geholpen.
Ik wilde vloerbedekking voor op de boot. De vloerbedekking die ik wilde is eruit..Miranda heeft contact opgenomen met de fabrikant of er nog wat restanten waren...Dat was er nog maar helaas, ik was te laat uiteindelijk.. Miranda ging op zoek naar een alternatief.. Goede service en prettig te woord gestaan.

29 April 2021

Bedroevende ervaring

Mooie prijzen dat wel, ALS ze in stock hebben wat ze op hun website verkopen. Je bestelt, betaalt een levering wordt beloofd na enkele dagen. Duurt uiteindelijk 4 weken, op zich geen probleem mochten ze je op de hoogte houden van de vertraging. Als je er zelf niet achteraan gaat hoor je niks. Bij levering ontbreken essentiële onderdelen. Er is volgens hun geen leverancier die die onderdelen nog kan leveren, en dat laten ze pas met mail weten op de ochtend van de levering van de vloer, terwijl je de vloer niet kan gebruiken zonder de accessoires in dezelfde kleur. Dat wisten ze al in de eerste week van de bestelling zo blijkt nadat we zelf contact namen met de fabrikant. Doch deze tipte mij dat een groothandel in Nederland dit wel nog op stock zou hebben. Zelf naar deze groothandel gebeld die dit bevestigde. Ik heb zelf hofmans@home moeten melden dat mijn accessoires daar WEL nog te verkrijgen waren. Deden ze plots of ZIJ het warm water uitgevonden hadden en dit, notabene 10 minuten nadat ik met die groothandel had gebeld. Die groothandel had ZELF contact genomen met Hofmans om mij vooruit te helpen, anders kon ik met mijn laminaat alleen niks aanvangen. Maw heb ik door mijn tussenkomst en deze van de groothandel HUN probleem opgelost! Hebben ze 2x transport moeten regelen vanuit Nederland naar België, voor plinten en hoekjes, wat ze hadden kunnen vermijden hadden ze initieel hun werk goed gedaan. Met dank aan PPC Amsterdam voor hun ECHTE klantenservice. Hofmans hun prijzen zijn goed maar de afwikkeling is echt bedroevend. Heel jammer dit.

28 January 2021

Trieste service

Het is altijd iets met hun. Super lange levertijden terwijl ze anders beloven.
Je word nooit netjes op de hoogte bracht moet overal zelf achter aan.
Nu een reparatie klacht en toevallig van dat artikel zijn ze het ordernummer kwijt en van de rest niet. Dus jammer mevrouw we kunnen niks voor u doen. Voor mij geen hofmans meer. Oplichters

23 September 2020

Snelle service

Zeer snelle service, marmoleum vloer besteld en was binnen 2 dagen geleverd. Vriendelijk personeel en heldere communicatie omtrent de levering.

17 August 2020

Slechte aftersales

5 jaar geleden een vloer gekocht bij Hofmans voor in ons hele huis. 140 m2 kortom een leuke order. Nu hebben we nog extra vloerdelen nodig. Reactie van Hofmans is: die hebben we niet meer, sorry ik kan je niet helpen.
Gemiste kans er wordt niet meegedacht naar een alternatief of andere oplossing. Mij zien ze niet meer terug.

7 August 2020
Rated 1 out of 5 stars

Slechte ervaring met Hofmans at home

Slechte ervaring met Hofmans at home. Mijn klacht over een door hen geadviseerd en geleverd product ( Luxaflex inzethor) wordt niet serieus genomen. Geen oplossing en ik word niet teruggebeld zoals beloofd.

14 July 2020

Wachten op antwoord klacht

We hebben wollen tapijt bij Hofmans gekocht 199€ per meter.
Nu na 3jaar slijtage plek , vinden dit erg snel.
We hebben 6jan 2020 hierover gebeld en de gevraagde foto en rekening opgestuurd
Vervolgens zijn we nu 3 maanden en 6 telefonische contacten verder met antwoorden als, Ik ga de leverancier aanspreken , Ik was het vergeten ,Ik ga ermee aan de slag, Ik ben de spullen kwijt.
Nu 24 maart 2020 zitten wederom te wachten na telefonisch contact met de belofte terug gebeld te worden.
Wanneer komt Hofmanstapijt eindelijk met een oplossing.

Hans en Ingrid Veen
Olijfwilgstraat 2
6523KD Nijmegen
tel.024 3238043

24 March 2020
Rated 2 out of 5 stars

We hadden de vloerbedekking een week…

We hadden de vloerbedekking een week van te voren besteld.
Toen het op de dag van bezorging niet kwam belde wij en vernamen dat onze bestelling die dag niet zou komen
De volgende dag zouden er mensen komen om het te leggen.
Ze beloofde de volgende dag tussen 8 en 9 te bezorgen
Uiteindelijk werd het on 10.30 bezorgd

11 July 2019

Goed

Goed, snel, vriendelijk en tegen een scherpe prijs!

17 May 2019
Rated 2 out of 5 stars

Heb ik schade door derden aan mijn…

Heb ik schade door derden aan mijn recent door Hofmans gelegde vloerbedekking op de bovenverdieping. Laat ik Hofman komen voor advies. Vraag ik tevens keurig om een offerte voor het bekleden van de trap (die wilde ik ook nog opnieuw gestoffeerd hebben). Moet ik 35euro servicekosten betalen voor 5 minuten advies.
Lekkere service voor vaste klanten!!

Advies is afwachten. Dus er komt geen vervolg. 35 euro valt dus niet terug te verhalen. Belachelijk!
En ik ben daar straks zo brutaal telefonisch te woord gestaan dat ik het wel uit mijn hoofd laat om opnieuw contact op te nemen.

14 February 2019

Beste Beate,

Het klopt inderdaad dat wij een bedrag van € 35 rekenen voor een servicebezoek en het opstellen van een herstelofferte. Indien u de order bij ons plaatst voor het herstellen van de vloerbedekking dan wordt dit bedrag op de order gecrediteerd. Mocht u hier nog aanvullende vragen over hebben dan kunt u altijd met ons contact opnemen.

Team Hofmans at Home

Rated 5 out of 5 stars

Kopen op Internet met daarna een fantastische persoonlijke service.

40 strekkende meter vloerbedekking gekocht. Bij opmeten bleek er minder meters nodig, keurig gecorrigeerd,top!
Alles is super verlopen, vanaf het eerste contact tot en met het werk van de vloerenleggers. Echt heel goed, plezierig en professioneel!!
Je koopt op het Internet, maar daarna krijg je ongekend goede hulp, advies en ondersteuning. Daar kunnen nog veel winkels een voorbeeld aan nemen.

6 February 2019
Rated 1 out of 5 stars

Als je hier een vloer koopt.kan alles…

Als je hier een vloer koopt.kan alles en ja met klachten.
Word je geprobeerd af te wimpelen.
Mijn ervaring echte prutsers eerste klas.
Ga ook vedere stappen ondernemen tegen hun.
Veder grappig wel tijd om te reageren op positief nieuws.
Maar gezien jullie werkwijze mischien wel ingevuld door eigen mensen.
Mensen pas op!
Voor je aan dit drama begint.

17 January 2019

Beste Paco,

Bedankt voor uw bovenstaande feedback.

Wat vervelend te moeten vernemen dat 'alles' fout is gegaan.
Vloerbedekkingvoordelig.nl, onderdeel van Hofmans at Home bestaat momenteel 54 jaar.

Waar mensen werken, worden zeer zeker fouten gemaakt maar wij doen ten alle tijden ons uiterste best om alles op te lossen.

Op basis van de naam 'Paco' kunnen wij niet achterhalen welke klant wij voor ogen hebben.
Graag adviseren wij u om even per mail (support@vloerbedekkingvoordelig.nl) of telefonisch (085-8888075) contact op te nemen.

Team Hofmans at Home

Rated 5 out of 5 stars

Zeker voor herhaling vatbaar!

Het contact met Hofmans at Home (Twan Arnts) is zeer goed verlopen; snelle reactie, goed advies en altijd bereid om te helpen. Ook het team dat het tapijt heeft geleverd is goed; professioneel, vriendelijk en snel. Ondanks dat ik woonachtg ben ik de Randstad was niets teveel voor Hofmans at Home. Indien ik mijn vloeren opnieuw zou uitkiezen en laten leggen, zou ik zeker Hofmans at Home vragen om ons hierbij te helpen.

10 December 2018

Beste Katja,

Allereerst dank ik je voor je geschreven recensie. Altijd fijn om te horen dat het allemaal geheel na wens is geweest.

We hebben veel contact gehad over de soorten tapijt en uit eindelijk hebben jullie de juiste beslissing gemaakt.

Wij wensen je dan ook veel plezier van het tapijt in de slaapkamers en op de trap.

Mocht er wat in de toekomst zijn dan horen wij het graag.

Team Hofmans at Home.

Rated 4 out of 5 stars

Mooi werk, dagje uitloop, verder prima

Begin oktober 2018 heeft vloerbedekkingvoordelig bij ons op 4 vloeren gelegd. Twee vloeren van marmoleum, twee van vinyl. Ook hebben ze plinten geplaatst.

De stoffeerders kwamen steeds in de ochtend en werkte tot ongeveer 15.30u door. Een dag werden de stoffeerders van de klus afgehaald om een vloer in te meten in Amsterdam. Dat kostte ze een paar uur waardoor onze vloer niet afwas op vrijdag, maar pas op de maandag erna. Dat was geen handige actie van de afdeling planning. De stoffeerders waren hier ook niet blij mee.

De sfeer was goed en de stoffeerders dachten goed mee. Ik kan het aanraden om via vloerbedekkingvoordelig een vloer aan te schaffen.

12 November 2018

Beste Kees,

Dank voor je geschreven review en fijn dat je hiervoor de tijd hebt genomen.

Helaas waren er wat kleine planningsfoutjes waardoor we even op en neer richting Amsterdam hebben gemoeten, we werken dagelijks met meer dan 25 stoffeerders en dan kan er natuurlijk altijd wat gebeuren qua planning.

Fijn dat je verder helemaal tevreden bent met het leggen van de vloer!

Wij wensen je ook als team van Hofmans at home veel plezier van je nieuwe vloer.

Hofmans at Home.

Prima

Prima, goede kwaliteit en snelle levering.

1 August 2018

Beste Kees,

Dank voor je geschreven recensie, fijn dat het tapijt geheel na wens is geleverd.

Veel plezier ervan.

Team vloerbedekkingvoordelig.nl

Rated 5 out of 5 stars

Ik schrijf bijna nooit een review.

Ik schrijf bijna nooit een review. Ik maak nu een uitzondering. We gingen onverwacht snel verhuizen en moesten (ook) de vloer op korte termijn regelen. We verhuisden +100km van onze oude woning. De nieuwe woonplaats en omgeving waren (zijn) geheel onbekend bij ons. We wilden beneden een Forbo vloer hebben. We hadden 5 weken om een bedrijf te vinden die dat kon leggen, en advies kon geven voor de bovenverdieping en die flexibel was i.v.m. de opleveringsdatum van onze nieuwe woning. De bedrijven uit de regio die we benaderd hadden konden op die korte termijn niet helpen.
Daarna gezocht op internet. Vloerbedekking voordelig? Het klinkt lekker goedkoop, maar is het ook wat? De gok gewaagd met een eerste contact. Dat contact verliep met Twan. Vanaf de eerste e-mail en tel. contact kregen we het vertrouwen dat het goed zat. Ik voelde een klik.
Forbo was toevallig in de aanbieding, de bovenverdieping hebben we blind Twans advies opgevolgd. De prijs zijn we goed overeengekomen. De schatting van Twan was zelfs nog aan de hoge kant, dus dat viel ook mee. Ook de data voor het leggen waren geen probleem. Ze hebben voldoende personeel in hun bestand staan. Het egaliseren en leggen is precies volgens schema gebeurd. We hebben nu een prachtige vloer. Hoewel we deels nog kamperen krijgen we nu al mooie reacties van mensen uit de bouw die nog regelmatig langskomen en ook van de paar familieleden die met de verhuizing geholpen hebben. Op basis van onze ervaringen: Een aanrader!

4 July 2018

Beste meneer Jacob.

Allereerst is dit natuurlijk fantastisch om te lezen dat je zo lovend bent en dat alles geheel na wens gelegd is. Hier doen we natuurlijk met ons team dagelijks ons best voor en proberen dit elke dag nog een beetje beter te doen en daarom vragen we om klanten recensies te plaatsen.

We hebben natuurlijk veel contact gehad met betrekking tot de vloeren en kleur van de vloer en gelukkig is het allemaal goed gekomen en dat onze eigen stoffeerders het allemaal geheel na wens gelegd hebben.

Wij wensen jullie dan ook als team van vloerbedekkingvoordelig onderdeel van hofmans at home veel plezier van jullie nieuwe vloeren.

Team Hofmans At Home.

The Trustpilot Experience