Written by the company
Hos Vitamii sætter vi din sundhed i centrum. Med et sundt sind og en stærk krop vinder du hver dag, og derfor er alle vores produkter videnskabeligt dokumenteret og indeholder ingredienser, der reelt gavner dit helbred.
Denmark
- hej@vitamii.dk
- vitamii.dk
People also looked at
Super produkter og god levering
Super produkter og god levering. Ikke en finger at sætte på hele oplevelsen.
God service!!
Tak for super service og lynhurtig levering! Kommer helt sikkert tilbage til Jeres webshop igen.
God, hurtig service - Super Magnesium Shots
God og hurtig service - dagen efter jeg havde købt magnesium shots og MultiOne vitaminer stod pakken uden foran min dør. Pænt indpakket i silkepapir.
Og de der Magnesium shots med appelsin smag er super gode og nogle shots jeg nemt kan tage i forbindelse med min morgenmaden
Kan klart anbefale til alle der går op i deres sundhed
Synes deres produkter er super fint, og i høj kvalitet, samt lynhurtig levering😃
Hurtige levering og god kundeservice
Hurtig levering og kvalitets produkt
Hurtig levering og kvalitets produkt. Anbefaler højt. Jeg kunne godt bruge flere smagsvarianter.
Super service!
Helt igennem fantastisk service.
Købte noget "Grow protein." Det var god service, samt hurtig levering.
Nu kan jeg træne, samt drikke protein shake, for at optimere min træning, så meget som muligt.
Varmeste anbefaling til alle mine nærmeste!