Vidcomhome Reviews 53

TrustScore 4.5 out of 5

4.6

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Købte 4 stk. Flip'N Drain Jar, 2 store og 2 små - smarte beholdere. Der var imidlertid en produktionsfejl på de store glas, men Vidcomhome kontaktede mig straks for at rette op på tingene. Det giver... See more

Company replied

Rated 3 out of 5 stars

Jeg vil gerne vide, hvordan det kan være, at firmaet Vidcom Danmark har samme adresse, som Vidcomhome? Førstnævnte får MEGET dårlige anmeldelser, men Vidcomhome får fine anmeldelser. Forklaring?

Company replied

Rated 5 out of 5 stars

Ekstraordinær fantastisk service - tusind tak! Bestilte for første gang diverse ting hos jer, bl.a. køkken gadgets og gaver til et barn. Udover hurtig levering og produkter af fin kvalitet, så var d... See more

1. Game Store
  2. Pet Store
  3. Toy Store

Information provided by various external sources

Vidcom Home - Vidcom Brugbare kvalitets produkter du kender fra dit lokale supermarked.

4.6

3-star
2-star
1-star

Fantastisk god service

Fantastisk god service. Hurtig levering og super gode produkter. Er der fejl / mangler ved et produkt, bliver det lynhurtigt rettet, med et smil. Et sted jeg fortsætter med at handle og varmt kan anbefale til andre.

21 October 2023
Rated 5 out of 5 stars

Hurtig levering og højt serviceniveau…

Hurtig levering og højt serviceniveau ved reklamation!

Jeg bestilte Quiktops på Vidcomehome og havde dem leveret fragtfrit dagen efter på min hjemmeadresse. Desværre viste det sig at de fleste af dem ikke virkede efter hensigten og jeg skrev derfor en mail til Vidcomhome. De responderede promte med en tak for at gøre opmærksom på problemet og inden for 24 timer havde jeg modtaget en pakke indeholdende nye Quiktops (fra anden leverandør) som virker helt som ønsket - og endda i et antal større end oprindeligt bestilt. Så til trods for problemer med først modtagne vare, så gjorde Vidcomhomes håndtering af det, at jeg sidder tilbage med en meget positiv handelsoplevelse, der fortjener 5 fine stjerner.

30 August 2023

👍🏻Vidcomhome

Jeg bestilte en vare hos Vidcomhome, to dage efter kunne jeg hente varen i pakkeshoppen. Der var så en fejl på varen, jeg kontaktede deres kundeservice som straks reagerede.
En ting er når et firma leverer hurtigt, det er godt, men når der er udfordringer og de reagerer, det er 5 stjerner.
Der er+5 stjerner herfra

31 March 2023

Jeg modtog min vare

Jeg modtog min vare, som desværre var gået i stykker i indpakningen. Den skulle bruges som julegave. Jeg skrev en mail til dem og fik hurtigt svar, og de ville sende en ny. Dagen efter modtog jeg den nye vare. Super service.

30 November 2022
Rated 1 out of 5 stars

Ingen svar + dårlig varer

Jeg har købt tre sæt “sensor” lamper som skal registrere bevægelse også skal de lyse!
De dur slet ikke og lyser nærmest aldrig.. har kontaktet kundeservice men har intet svar fået..

Spild af penge!

10 November 2022
Vidcomhome logo

Reply from Vidcomhome

Hej Helle,

Jeg beklager den lange svar tid der har været på vores kunderservice, vi har ligget vandret grundet Black Friday.

Din mail er blevet besvaret, og jeg beklager endnu engang at du har modtaget en defekt vare.

Pernille
Vidcomhome.dk

Rated 5 out of 5 stars

Har købt 2 selvabsorberende…

Har købt 2 selvabsorberende smudsmåtter, en stor og en lille.
Det er de bedste måtter jeg nogensinde har haft. Ud over børn og voksne, skal måtterne også klare 4 langhårede katte og 2 hunde, der flere gange går ind og ud til haven.
Måtterne ér faktisk smudsabsorberende, de camouflerer både snavs og dyrehår og så er de lette at støvsuge, også for dyrehår.
De er også rigtig rare at stå på - bløde.
Jeg har endnu ikke prøvet at vaske dem.
Måtterne blev leveret til tiden osv.
Alle pengene værd - kæmpe anbefaling herfra.

5 November 2022

Service i topklasse

Jeg købte to ark genanvendeligt bagepapir, der ifølge beskrivelsen skulle kunne genbruges op til 1000 gange. Desværre begyndte det ene at gå op i midterfolden efter kun at have været i brug to gange. Jeg kontaktede derfor Vidcomhome via mail og forklarede problemet. Der var ingen slinger i valsen, og allerede næste dag havde jeg modtaget ikke bare ét nyt bageark men hele 3 som erstatning. Jeg er meget tilfreds!
Defekten viste sig at være et engangsproblem, og det nye bagepapir holder endnu.

4 October 2022
Rated 1 out of 5 stars

Har købt såkaldte cleaning stics hos…

Har købt såkaldte cleaning stics hos firmaet. Stics som skal i afløbet og dermed rense dem. Problemet er bare, at sticsene er for tykke til at gå gennem hullerne i ristene. Ved henvendelse til firmaet foreslår de, at jeg klipper sticsene til, så de passer! Helt ærligt, prøv lige at forsøge jer med det! Firmaet mener også, at jeg kan levere produktet tilbage til Føtex, hvor det er købt eller skrue de forskellige riste af i køkken/bad. Penge smidt ud af vinduet, hvis du spørger mig.

21 July 2022
Vidcomhome logo

Reply from Vidcomhome

Hej Susanne,

Ja, der kan desværre godt være riste hvor hullerne er for små. Vores Cleaning Sticks kan dog godt komme ned i de fleste afløb, faktisk har vi ikke selv oplevet én hvor de var for store endnu.

Vores forslag med at klippe dem til eller løfte selve risten var blot et forsøg på at hjælpe dig. Alternativt, som du selv skriver, kan du jo få pengene tilbage der hvor du har købt dem, så det ikke behøver være penge ud af vinduet i dit tilfælde.

Jeg er ked af du har modtaget vores forsøg på at hjælpe som en negativ ting.

Vidcom Danmark A/S
Pernille

Rated 5 out of 5 stars

Hurtig levering og god kundeservice

Hurtig levering og god kundeservice, jeg har bestilt 2 gange fra dem og den ene manglede der par ting og jeg ringede og så gik der ikke mere end 2 minutter og så var de manglede ting sendt
4,8 stjerner😄

2 March 2022
Rated 4 out of 5 stars

Hurtigt og billigt

Super hurtig levering. Dejligt. Og varen var bare et billigt køkkeninstrument jeg skulle bruge, så det er svært at forholde sig til kvaliteten af deres varer generelt. Men den var som forventet, og meget billigere end andre steder jeg kunne have handlet præcis samme vare.

29 January 2022

Med kunden i fokus

Første køb i webshoppen. Havde tjekket trustpilot ud inden kreditkortet blev taget i brug. Bestilte lidt simpelt julepynt til billige penge. Hjemmesiden var god at orientere sig i. Ventede på ordrebekræftelsen. Den var røget i spamfilter, men læste med interesse at pakken hurtigt ville være fremme. 2 dage efter kom sms' en fra GLS "Du kan nu hente din pakke fra Vidcomhome.

Nå jeg pakkede pakken op. Det var jo kun lidt julepynt..... Men så kom den glædelige overraskelse. Den ene vare var desværre udsolgt. Så de havde puttet lidt ekstra i som kompensation. Lidt ekstra må jeg sige. Der var over dobbelt så meget julepynt af slagsen, jeg havde bestilt.

Tak for det vidcomhome. I forstår virkelig hvordan kunden bliver tilfreds, når leveringen af varene ikke lige kan gå helt efter planen.

19 November 2021

STOR SUCCES!

Fremragende! Når man finder VARERNE, (har søgt vidt og bredt) i de ønskede farver og tilmed til en kundevenlig pris hos VIDCOMHOME, så kan det næsten ikke blive bedre, vel..? Og dog, VIDCOMHOME leverede varerne indenfor et par dage! Fremragende!

26 January 2021

5 stjerner 🤩

Super god service og gode produkter.
Havde bestilt et produkt i en sort farve, men modtog den desværre i en lilla. Jeg kontaktede kundeservice og modtog den rigtige varer dagen efter.

Vil klart anbefale at handle her 🤩🤩

15 January 2021

Take a closer look