Vetri Reviews 55

TrustScore 5 out of 5

4.8

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Peter var super god til at svare på alle vores spørgsmål da vi skulle vælge den rigtige lampe for os. Da vi ikke kunne besøge showroom lige foreløbigt sendte han billeder af den lampe vi var inter... See more

Rated 5 out of 5 stars

Har i julegave fundet en rigtig flot og meget velholdt Murano lampe fra 70'erne hos Vetri. En lille specialiseret butik med et meget hyggeligt og personligt præg. Hjemmesiden er overskuelig, m... See more

Rated 5 out of 5 stars

Fantastisk Kundeservice- langt ud over det sædvanlige, samt lynhurtig afsendelse!!! Jeg oplevede en virkelig personlig service i form af mailkorrespondance, opsætning af lampe m.m . En gennemført SMU... See more

Company replied

Company details

1. Lighting Store

Written by the company

Smukke Murano lamper, som er importeret direkte fra Italien. Vores lamper er kendt for deres flotte farver og høje kvalitet til gode priser. Nyd de fantastiske swirls eller candy lamperne. Gå på inspiration i vores Webshop og find den perfekte Murano lampe til dit hjem!

4.8

3-star
2-star
1-star

Asks customers to review

This company invites their customers to review, whether positive or negative

Hasn’t replied to negative reviews

Super købsoplevelse

Super købsoplevelse, meget hurtig levering og sød service! Meget tilfreds :-)

28 January 2025

Hej Anna,
Tusinde tak for den fine anmeldelse, så dejligt at se, hvor flot lampen hænger hjemme hos dig. :-)

Rated 5 out of 5 stars

Helt perfekt lampe og kundeservice!

Vi har længe overvejet at købe en lampe Murano-lampe, men har været meget i tvivl om hvilken vi skulle vælge. Vetri var super gode til at vejlede os og den lampe vi endte med er bare fuldstændig perfekt. Sindssyg flot og standen er helt i top. Derudover fik vi god vejledning til ophæng af lampen og mulighed for tilbagelevering, hvis lampen ikke levede op til forventningerne. De får mine varmeste anbefalinger!

19 January 2025

Hej Christoffer,
Tusinde tak for den flotte anmeldelse, det betyder meget. Håber I bliver rigtig glade for lampen. :-)
Bh. Julie & Peter

Rated 5 out of 5 stars

Fantastisk god service og hurtig levering

Jeg har længe kigget på en Murano lampe og var lidt i tvivl om hvilken størrelse jeg skulle vælge. Julie og Peter har ydet super god service og givet gode råd under hele forløbet. De har svaret hurtigt - også selvom de lige er blevet forældre. Det havde jeg på ingen måde forventet.

Der følger i øvrigt en rigtig god vejledning med til hvordan lampen skal hænges op.

Alt i alt har jeg haft en rigtig god oplevelse med at handle hos Vetri. Tusinde tak for en virkelig god service!!

12 December 2024

Hej Anne,
Hvor er det dejligt at høre om din oplevelse, det er vi så glade for. Håber du er glad for lampen og du er meget velkommen tilbage en anden gang.
Bh. Peter & Julie

Rated 5 out of 5 stars

Super god service og flot udvalg!

Super god service og fantastiske lamper 🥰 Vi har nu en stor og flot murano lampe fra Vetri hængende på vores væg. Vi kommer helt sikkert igen, næste gang vi skal finde en lampe til vores hjem!

8 January 2025

Hej Sarah,
Tusinde tak for de fine ord, det betyder meget for os, I er meget velkomne tilbage igen.

Rated 5 out of 5 stars

Fantastisk lampe og service!

Jeg havde kigget på en hvid Murano loftslampe hos Vetri.dk. Lampen var midlertidigt udsolgt, da jeg besluttede mig for at købe den. Jeg kontaktede dem, og fik svar med det samme. Og de fik meget hurtigt skaffet en ny hjem, som vi fik lov til at besigtige før køb. Lampen er af høj kvalitet, giver et flot lys, og designet passer perfekt ind i vores hjem.
Jeg kan varmt anbefale at købe flotte lamper hos Vetri.dk.

4 December 2024

Reply from Vetri

De ord varmer så meget, tusinde tak. Håber I bliver SÅ glade for lampen.

Rated 5 out of 5 stars

Super god kommunikation og…

Super god kommunikation og fleksibilitet for at kunne komme og se på et udvalg af deres lamper. Vi gik derfra med en lampe vi er super glade for og til en god pris. Vi overvejer allerede om vi skal købe en mere hos Vetri.

29 September 2024

Reply from Vetri

Tak for den flotte anmeldelse, det er virkelig værdsat. :-) I er meget velkomne tilbage en anden gang.

Fantastisk service

Fantastisk service. Så søde mennesker og smukke lamper!

11 August 2024

Reply from Vetri

Tak, Line :-) Håber I er glade for den skønne plafond.

Rated 5 out of 5 stars

Flotte lamper og god service

Jeg købte en meget fin lampe for et par måneder siden, som jeg er utrolig glad for. Det var nemt at hænge lampen op, da jeg fik gode instrukser med på vejen. Jeg kan klart anbefale Vetri - virkelig god oplevelse og meget flotte lamper!

10 May 2024

Super kundeservice!

Super god service af Vetri! Jeg havde længe ønsket mig en murano loftslampe til vores mellemgang, og hver gang jeg skrev til Vetri via Instagram, fik jeg hurtigt svar tilbage. Jeg endte med at ville kigge nærmere på en loftslampe, hvor Peter var meget fleksibel i forhold til tidspunkt. Jeg skrev senere samme dag, hvor jeg havde set lampen fysisk, at den ville jeg gerne købe, hvortil jeg hurtigt fik kvittering på mail efter betaling. Derudover var Peter utrolig sød til at levere lampen uden beregning, og gav udtryk for, at jeg endelig måtte skrive, hvis jeg havde nogle spørgsmål. Alt i alt en rigtig god oplevelse - og den smukkeste lampe!

17 March 2024

Fremragende kundeservice!

Fremragende kundeservice!
Jeg havde købt en lampe som gave, og da jeg ville hænge den op, passede en enkelt del ikke til lampen. Indehaveren kom selv til min adresse med en ny del og var meget hjælpsom.
Jeg kan virkelig anbefale at handle her :)

16 March 2024
Rated 5 out of 5 stars

Virkelig god service og rigtig flotte…

Virkelig god service og rigtig flotte lamper, den vi valgte passer perfekt til vores hjem 🥳

21 February 2024

Hej Mathilde,
Tusinde tak for den skønne anmeldelse. Så dejligt I er glade for lampen.

Super

God personlig betjening og skønne lamper!

18 February 2024

Reply from Vetri

Tusinde tak for de flotte ord og de 5-stjerner. :-)

Take a closer look