Sokken en een t-shirt besteld
Sokken en een t-shirt besteld. Materiaal van goed kwaliteit en zitten lekker. Levering snel en netjes verzonden. Ook een leuk schriftelijk boodschapje voor de aankoop.
Venture Lifestyle is dé webshop voor iedereen die van sporten houdt! Of je nu fanatiek bezig bent met hardlopen, CrossFit, Hyrox, fitness, krachtsport, teamsport of gewoon lekker een blokje om gaat met de hond, bij Venture Lifestyle vind je kleding die past bij elke sportieve activiteit. Ontworpen voor comfort en prestaties, zodat jij altijd op je best kunt presteren, ongeacht de uitdaging.
Super fijne sokken van mooie kwaliteit gekocht bij Venture Lifestyle. Aanrader!
2 shirtjes en 2 paar sokken besteld. Super blij mee. Mooie pasvorm en goede kwaliteit! Hopelijk komen er nog meer varianten van de shirtjes.
Toffe kleding met coole designs😎 Ook is de kleding van top kwaliteit en heeft het een goede pasvorm! Blij met de kleding!
Fijne sportshirtjes, blijven mooi na een paar keer wassen. Damessportbroekje sluit mooi hoog aan, geen last van afzakken! De sokken zijn fijn om mee te sporten, maar ook leuk voor het dagelijkse gebruik, goed ontwerp!
De Venture sokken zitten heerlijk en blijven goed zitten, ook tijdens het sporten. De warme muts is zacht en houdt je hoofd perfect warm. Comfort en stijl in één set!
Design van de shirts vind ik heel tof! Kwaliteit van de stof is goed. Fijn materiaal om te dragen. Onderscheidend om kleding van dit jonge en frisse merk te dragen. 😀
Top materiaal, heerlijk om in te sporten maar ook top als dagelijkse outfit.
Fijnste shirtjes en sokken om in te sporten! Zelfs na vaak wassen blijft de kwaliteit goed en met name in vergelijking met andere sportsokken is deze kwaliteit echt een hele verbetering! Super blij mee!
Daarnaast een hele goede en snelle service!
De kwaliteit en service is erg goed. Ik ben dol op de sokken van Venture Lifestyle. En de t-shirts zijn van een goede kwaliteit. Het is lastig om onderscheidend te zijn binnen het aanbod, maar dat doen ze goed met hele leuke prints. Communicatie verloopt vlot, ook wanneer er even iets niet goed verloopt.
TOP kwaliteit ! Ik heb verschillende kledingstukken van Venture en draag het graag met sporten. Een echte aanrader !
Learn more about other kinds of reviews.