See what reviewers are saying
Zadel kiezen online is lastig maar deze webshop maakt het een stuk makkelijker. Heel veel support info op de website en ook voor aanvullende vraag per telefoon uitstekende hulp. Alle lof. Het produk... See more
Begin maart diverse Rotor producten besteld. Diezelfde dag verzonden. De GLS status verschuift iedere dag naar de volgende werkdag. Op mijn herhaaldelijk mailen maar één keer antwoord gehad: 'Volg... See more
Company details
Written by the company
VELOPRO biedt een groot assortiment aan fietsservices aan. Van eigen fietsen en wielen tot en met ROTOR en Shimano onderdelen en ISM zadels. Advies nodig? Bel of mail gerust voor persoonlijk contact.
Contact info
Nijverheidsweg 2, 3247 XX, Dirksland, Netherlands
- +31 (0)187 725 327
- support@velopro.nl
- velopro.nl
Hasn’t replied to negative reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
ik vind het vooral heel goed dat jullie…
ik vind het vooral heel goed dat jullie begaan zijn met wat de klanten echt nodig hebben bekijken voor welke last zij een zadel zoeken en dat jullie een oplossing zoeken voor elk specifiek probleem dat de klant heeft.
02026-1490 vooral het medische aspect dat jullie bekijken.
fijn zadel
Het is een zeer fijn zadel voor de Lichen Sclerose.
fiets erg fijn.
makkelijk te instaleren met de bijbehorende video
Ook voor loopfietszadels!
Ik zocht een zadel voor mijn loopfiets die ik gebruik i.v.m. een spierziekte. Dat is best een uitdaging voor een bedrijf dat zich specialiseert in aangepaste fietszadels. Emailoverleg met mijn vraag, hun snelle, vriendelijke en zinvolle suggesties en het uitgebreid thuis uitproberen van een aantal zadels, heeft geleid tot een zadel dat maakt dat ik weer met plezier mijn kilometers kan wandelen!
Fijne webshop en snelle levering
Fijne webshop en snelle levering
Goede instructie hoe het fiets zadel op de juiste manier te bevestigen
Uitskekende service, goed produkt
Het produkt dat ik kocht bevalt goed.
Ook de webshop (menu, proces van aankoop) verliep vlekkeloos.
Spaar je kont!
Ik heb, zij het met enige scepsis (zal dit zadel zijn prijs waard zijn?) een PRO 2.0 - 40 gekocht. Ik heb het mij nog geen seconde beklaagd! Dus: ik ben een tevreden klant.
dany
Uitstekend advies
Het ISM Berkley zadel wat Henk mij heeft geadviseerd bevalt mij prima. Ik wil u hartelijk danken voor uw advies en alle geduld en uitleg bij de verschillende telefoongesprekken die wij met u hebben gehad.
Fantastisch zadel
Fantastisch zadel. Eindelijk, na verschillende zadels geprobeerd te hebben, verlost van zadelpijn.
Het is een heerlijk zadel.
Het is een heerlijk zadel en ik heb nu geen last meer van een slapende voorkant.
Prettige klantenservice
Klantenservice heel behulpzaam en meedenkend.
Had veel last van zadelpijn en dat is nu helemaal opgelost door juiste advies en product.
Ontzettend vriendelijk contact gehad…
Ontzettend vriendelijk contact gehad met Henk, kon zadel ruilen Superservice 👍👍
Nieuw kopen en gebruikt krijgen
Metro Fietszadel is goed, geen prostaat problemen meer. Product zelf was gebruikt los van verpakking. Hierover ben ik zeer teleurgesteld in het bedrijf!
Geen zadelpijn meer :)
N.a.v. een tip van een rijwielzaak heb ik het ISM zadel besteld. (Model Metro) De eerste keren dat ik erop zat moest ik wel echt wennen aan de vorm en ik vind het best hard. (Daarom gebruik ik de schapenvacht van op mijn oude zadel voorlopig maar wel nog…) Ik voelde wel gelijk een positief verschil met mijn oude fietszadel ná het fietsen.
Vorige week heb ik na 3 dagen achter elkaar een fietstocht van 50 km (op de ebike) vrijwel geen zadelpijn gehad. Dat was voorheen beslist anders! Dus ik ben heel blij met de tip die ik kreeg om bij ISM op de website te kijken!
Er forretningen ægte?
Jeg har sendt 2 simple spørgsmål på emner jeg er interesseret i at købe. Nu er der gået en uge og har intet hørt. Det får en til at overveje om forretningen her er legit eller bare har dårlig kundeservice?
De uitleg en ter plekke afstellen van de fietszadel
De praktische uitleg over de zadelpijn en afstelling op maat van de zadel doet veel. Het geduld en luisterend oor. Ter plekke gekeken naar je fietshouding en daarna de persoonlijke afstelling van de zadel. Aanrader om langs te gaan. die €75 werkzaamheden waar je bij bent is het geld waard. Dank Henk en Cornelis. ik kan weer pijnvrij fietsen dankzij deze bijzondere ergonomische fietszadel. Het voelt gelijk heel comfortabel aan tijdens het proefrijden. Nu langzaam opbouwen van 5 km fietsen naar 20 km.
Goed advies
Erg behulpzaam nadat het een en ander fout ging bij mijn fietswinkel in de buurt
Weer fietsen zonder pijn
Ik heb dit fietszadel gekocht omdat ik al een tijd niet meer kon fietsen ten gevolge van lichen sclerosus klachten. Met dit zadel lukt dat weer zonder pijn! Het is even wennen maar zo ontzettend fijn om weer te kunnen fietsen! Beste aankoop ooit :)
VLOTTE TRANSAKTIE CORRECTE AFHANDELING
VLOTTE TRANSAKTIE CORRECTE AFHANDELING
Keurig bedrijf!
Het zadel voelde goed! Moest door medische reden toch retour. Maar wat een keurig bedrijf! Ze zeggen wat ze doen, en ze doen wat ze zeggen 👍🏻
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.