See what reviewers are saying

Rated 4 out of 5 stars

Alltid bra bemötande och stort sortiment. Dock smakade Aroma king gem 700 Lemon Lime inte som den ska så den kommer jag att reklamera. Har hänt en gång tidigare med samma märke men i smaken Pineapple... See more

Rated 4 out of 5 stars

Ni har ett bra sortiment, bra pris och levererar snabbt. Mycket nöjd. Dock undrar jag varför inte valet att hämta i butik kommer upp när köpet ger mig fri leverans. Den möjligheten hade varit bra fö... See more

Company details

1. Electronic Cigarette Store

Written by the company

Specialisten på engångs e-ciggaretter det som kallas Vapes, Vitt Snus och E-Jucie. Stort utbud: Fruk Bar, Aroma King, One, Vont, Elfbar Vozol, REV pod, Panther Bar HYPER BAR, lost Mary, B-More Ringo, Fuyl, Lost Frunk och Aroma King Cosmic Max. TACJA, Velo, XQS, 77AN, SIBERIA, Hitt, Zyn, LOOP, Chaipop, Fox, FIX, ACE.X, Icebeg, R4VE, Helwit, Coco. VEJPGUBBEN, One liquid, Frunk Salt, Nasty, Pod Salt, Fizzy Juce, JUST JUICE, IVG, Dinner Lady.

Contact info

1-star

Replied to 100% of negative reviews

Typically takes over 1 month to reply

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Riktigt bra köpupplevelse!

Några salter jag beställt fanns inte i lager, men supporten ringde inom en timma efter beställning och föreslog spännande alternativ som jag gladeligen accepterade. Trevlig och kunnig kille som snabbt löste min beställning.

Det här är andra gången jag beställer från vapespecialisten och jag är mycket nöjd. Rekommenderas varmt!

3 March 2026
Rated 5 out of 5 stars

Kanon support (råkade bli ett felskick…

Kanon support (råkade bli ett felskick som de löste exemplariskt) och suverän leveranstid!

17 February 2026

Reply from Vape Specialisten

Stort tack för din fina recension!

Vad roligt att höra att du är nöjd trots att det blev ett felskick från början. Vi uppskattar verkligen din förståelse, och det känns extra bra att vi kunde lösa det snabbt och smidigt för dig.

Tack för att du tog dig tid att skriva, det betyder mycket för oss. Du är alltid varmt välkommen att höra av dig igen om det är något vi kan hjälpa dig med.

Otroligt snabb leverans

Otroligt snabb leverans, beställde på torsdag och på fredag hade jag paketet!
Supernöjd med allt!

28 November 2025

Reply from Vape Specialisten

Tack så mycket Annika för din fina recension. Vi är väldigt glada att höra att paketet kom fram snabbt och att du är nöjd med allt.

Det betyder mycket för oss. Vi ser fram emot att hjälpa dig igen när du behöver något.

Rated 1 out of 5 stars

Ett litet barn som står bakom disken

Ett litet barn som står bakom disken. Första gången jag går in i den butiken och sista gången. Han ville inte hjälpa till eller svara på några frågor för han hade massa annat att göra och han var ensam i butiken. Sämsta service någonsin.

8 September 2025

Reply from Vape Specialisten

Vi vill börja med att be om ursäkt och beklaga den upplevelse du hade hos oss. Vi strävar alltid efter att ge våra kunder ett vänligt bemötande och den hjälp de behöver, oavsett hur mycket vi har att göra. Tyvärr verkar det som att det vid ditt besök var en stressig dag med många beställningar, vilket aldrig ska påverka servicen du får.

Vi förstår att ditt intryck inte blev som det borde, och det är vi verkligen ledsna för. Personen du nämnde som "ett litet barn" är faktiskt 22 år gammal, men ser yngre ut. Han är en av våra mest kunniga medarbetare inom branschen och brukar normalt sett ge våra kunder mycket bra service.

Vi hoppas att du vill ge oss en ny chans att visa hur vi egentligen arbetar, så att du kan bilda dig en rättvis uppfattning vid ditt nästa besök.

Snabbt och lätt

18 July 2025

Hej Christiane,

Tack för din fina kommentar! Vi är glada att höra att allt gick snabbt och smidigt.

Rated 1 out of 5 stars

Oseriöst/Orutinerat företag

Handla ej här…Har beställt härifrån 2 ggr och båda gångerna har det blivit fel, första gången fick jag fel varor dock löste det sig men fick vänta mkt längre med att få nya!
Denna gång hade min beställning förväxlats med en annan så jag fick inget av min beställning. Sen tycker vapespecialisten att vi privatpersoner ska skicka felleveransen till varandra istället för att dem själva skickar ut en ny beställning. Detta gör då att leveranstiden blir ännu längre då man ska lita på att den andra personen går till posten med det förväxlade paketet. Olagligt enligt GDPR att göra så. Dem svarar inte på mejl och känns undvikande och ohjälpliga att lösa saken snabbt. Här kunde jag stått med ett paket för en vecka sedan men inte fått nånting och allt är redan betalat. Kommer kräva mina pengar tillbaka och aldrig beställa där mer igen.

3 July 2025

Reply from Vape Specialisten

Vi vill börja med att be om ursäkt för det som hänt och för det besvär du upplevt. Det är självklart inte acceptabelt att en beställning hanteras på det sätt du beskriver. Vid hög belastning kan misstag tyvärr ske, men vi tar fullt ansvar och beklagar att din upplevelse blivit negativ.

Det stämmer att det skett en förväxling mellan två beställningar, och vårt mål var att lösa det så snabbt som möjligt för båda parter. Vi förstår dock att det inte ska vara kundens ansvar att rätta till felet, och vi har nu sett över våra rutiner för att detta inte ska kunna hända igen.

Vi ber verkligen om ursäkt för situationen och hoppas att du, trots detta, vill ge oss en chans att visa att vi kan bättre.

Rated 3 out of 5 stars

Jag fick helt fel och saknade varor

Jag fick helt fel och saknade varor. Första kontakten var bra genom mail och jag skulle få ersättningsvaror. Efter det har jag inte hört ett ord trots att jag skickat fler mail.

Uppdatering: Fick efter detta inlägg och ytterligare ett mail svar och en ursäkt så ärendet löste sig till slut.

30 May 2025

Hej Jessica,

Tack för att du uppdaterade ditt inlägg och för att du gav oss möjlighet att lösa situationen. Vi beklagar verkligen att det blev fel från början och att det dröjde innan du fick återkoppling. Det gläder oss att allt till slut löste sig och vi hoppas att ditt nästa köp hos oss ska gå smidigt från start till slut.

Jättebra

Får alltid mitt paket dagen efter lagd beställning. Svarar snabbt på mail och är jättetrevliga! Pålitligt företag!

8 March 2025

Hej Emma,

Stort tack för din fina recension! Det gläder oss att du är nöjd med både leveranstiden och vår kundservice. Vi strävar alltid efter att ge våra kunder den bästa upplevelsen, så det betyder mycket att du uppskattar det.

Hoppas vi får hjälpa dig igen snart!

Rated 5 out of 5 stars

Jättebra kundservice och Super snabb…

Jättebra kundservice och Super snabb leverans 🙏

19 December 2024

Reply from Vape Specialisten

Tack så mycket för ditt fina omdöme! Det betyder mycket för oss att höra att du är nöjd med både vår service och leverans. Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen framöver! 🙏

Reply from Vape Specialisten

Tack Jane för din feedback! Det är alltid vårt mål att erbjuda både konkurrenskraftiga priser och snabb leverans. Har du några specifika önskemål eller produkter du letar efter? Vi hjälper gärna till!

Rated 5 out of 5 stars

Fick fel beställnings med deras…

Fick fel beställnings med deras kundtjänst hanterade ärendet och jag fick hjälp NJÖD

26 November 2024

Hej Farahnaz,

Tack för din recension och för att du delade din upplevelse! Vi beklagar att du först fick fel beställning, men vi är glada att höra att vår kundtjänst kunde lösa det på ett sätt som gjorde dig nöjd.

Om det finns något annat vi kan hjälpa dig med, tveka inte att kontakta oss igen. Vi uppskattar ditt tålamod och ditt förtroende för oss!

Reply from Vape Specialisten

Tack så mycket för ditt fina omdöme! Det betyder mycket för oss att du är nöjd med vår butik. ⭐ Vi ser fram emot att hjälpa dig igen snart!

Reply from Vape Specialisten

Stort tack för din fina recension! Vi är glada att höra att du är nöjd med vår service och våra snabba leveranser. Vårt mål är att alltid ge bästa möjliga upplevelse för våra kunder, och din feedback betyder mycket för oss.

Tveka inte att höra av dig om det är något vi kan hjälpa dig med i framtiden. Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen snart!

Blandat omdöme

Jag köpte ett Vaporesso ECO nano pod kit och en Moreish puff - soda original cola. Pod kitet va perfekt och priset var bra. Däremot var e-juicen så hemsk att jag faktiskt slängde den. Kändes som att dricka ljummen cola light ur en burk som ngn fimpat i. Som att andas in aska med ngn diffus smak i bakgrunden. Så den får en 1:a och Pod kitet en 5:a.

1 October 2024

Reply from Vape Specialisten

Tack för din feedback! Vi är glada att höra att du är nöjd med Vaporesso ECO Nano Pod Kit och att priset motsvarade dina förväntningar. Det är tråkigt att höra att e-juicen inte levde upp till dina förväntningar. Din beskrivning hjälper oss att förbättra vårt utbud, och vi tar detta vidare med tillverkaren.

Om du vill, kan vi hjälpa dig att hitta en annan smak som bättre matchar dina preferenser. Tack igen för att du tog dig tid att lämna en recension!

Vape Specialisten Kundtjänst

Bra service!

4 July 2024

Reply from Vape Specialisten

Tack för din positiva feedback!
Vi är glada att du är nöjd med vår service och ser fram emot att hjälpa dig igen snart.

15 July 2024

Tack för din recension!
Vi är glada att höra att du uppskattar vår snabba leverans. Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen snart!

Bra utbud

Bra utbud, den vapen jag har finns nästan inte att få tag på längre. (VapeSoul pineapple ice) Snabb leverans 👌🏼

9 July 2024

Hej Maria

Tack så mycket för ditt positiva omdöme! Vi är glada att höra att du är nöjd med vårt utbud och vår snabba leverans. Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen i framtiden!

Kundservice Vape Specialisten

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look