zij regelden alles met de verzekering en hebben mijn auto heel mooi schoon gemaakt. De schade is heel goed gemaakt en het personeel was heel vriendelijk

See what reviewers are saying
Company replied
Goede service! Mijn auto ziet er weer goed uit, alsof er nooit een aanhanger langs is geschuurd. Daarnaast ben ik bij ieder contact vriendelijk en behulpzaam te woord gestaan. Bovendien kreeg ik ee... See more
Company details
Written by the company
Contact info
Rietgraaf 5, 6678, Nijmegen, Gelderland, Netherlands
- 088 799 09 02

Schade, wat nu?
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
zij regelden alles met de verzekering…
Keurige reparatie en brandschone auto opgehaald.
Keurige reparatie en sneller dan verwacht. Tevens de auto brandschoon terug ontvangen.

Reply from Van Mossel Autoschade Groep - Nijmegen
Zo netjes en professioneel allemaal
Zo netjes en professioneel allemaal. En mijn auto is weer als nieuw.

Reply from Van Mossel Autoschade Groep - Nijmegen
Service waar je blij van wordt
Ik ben zeer tevreden over de professionele en vriendelijke afhandeling van mijn schade door Van Mossel Autoschade. Mijn auto was weer als nieuw, top kwaliteit. Ook was ik blij verrast dat de auto van binnen en buiten helemaal gereinigd was. Heel fijn was ook dat ik een vervangende auto mee kreeg, geheel kosteloos. Service waar je blij van wordt.

Reply from Van Mossel Autoschade Groep - Nijmegen
Met name de behandeling en afhandeling…
Met name de behandeling en afhandeling door Jeroen is glad verlopen. De aanmelding
van de schade ging rommelig. De app om de schade op te nemen werkte slecht en het gesprek met de centrale was niet goed doorgegeven. Dankzij Jeroen is het goed opgelost.

Reply from Van Mossel Autoschade Groep - Nijmegen
Deuk van andere autodeur goed opgelost

Reply from Van Mossel Autoschade Groep - Nijmegen
De auto ziet er weer als nieuw uit
De auto ziet er weer als nieuw uit! Prettige ervaring met Van Mossel Nijmegen-Noord

Alles is prima verlopen
Alles is, qua intake enz., soepel verlopen en de schade is professioneel gerepareerd.

Weer als nieuw
Schade aan onze auto terwijl we op vakantie waren. Vanuit Frankrijk alles kunnen regelen. Op de dag van onze terugreis werden we al gebeld dat de auto een paar dagen later al terecht kon. Jeroen heeft alles keurig uitgelegd en gaf ons ook het volledige vertrouwen dat onze auto er weer als vanouds zou komen uit te zien.
Op maandag gebracht en op woensdag was de auto al weer klaar. Deukjes eruit en lak weer als nieuw. Echt vakwerk.
Ontzettend tevreden.

Zeer netjes geholpen
Zeer netjes geholpen! Het personeel bij van Mossel is vriendelijk en communiceert goed. Geen lange wachttijden. Schade netjes hersteld.

Reply from Van Mossel Autoschade Groep - Nijmegen
Goed meegedacht en nette aflevering
Goed meegedacht en alles supernetjes opgeleverd

Snelle en vakkundige hulp
Snelle en vakkundige hulp. Direct vervangend vervoer en werd snel geholpen met de reparatie. Resultaat is perfect

Top ervaring!
Top geholpen door de werknemers van deze locatie, Fijne en heldere communicatie en goede service.

Reply from Van Mossel Autoschade Groep - Nijmegen
Goede service, tijdens reparatieperiode goed op de hoogte gehouden van proces en planning. Bij afhalen duidelijk, aan de hand van foto’s, laten zien wat er gerepareerd is. Auto is schoon en gewassen opgeleverd.

Goede service!
Goede service!
Mijn auto ziet er weer goed uit, alsof er nooit een aanhanger langs is geschuurd. Daarnaast ben ik bij ieder contact vriendelijk en behulpzaam te woord gestaan. Bovendien kreeg ik een fijne leenauto tijdens de reparatie waardoor ik mijn auto niet eens heb gemist.

Reply from Van Mossel Autoschade Groep - Nijmegen
Er werd super meegedacht met de klant
Er werd super meegedacht met de klant. Briljante service! 👍👌

The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.