Vanaf het eerste contact na de schade goed verder geholpen, snel ingepland en heel netjes alles hersteld volgens afspraak. Top geïnformeerd en gebeld over de status. zeer tevreden.

goede service
Company replied
Na een zeer vriendelijke ontvangst werd alles geregeld volgens afspraak. Geen vervelende verassingen! Ook wat extra kleine werkzaamheden werden niet apart in rekening gebracht. Wel keurig een leenfi... See more
Company replied
na schade mijn auto bij van Mossel neergezet. Wachttijd in Middelburg was korter dan in de randstad en het is netjes en vakkundig opgelost. Tussentijds enkele malen telefonisch contact gehad over de... See more
Company replied
Als Van Mossel Autoschadegroep hebben wij alle benodigde kennis en kunde voor het herstellen van uw auto in huis. Ongeacht het merk of type.
Klarinetweg 4, 4337 RA, Middelburg, Zeeland, Netherlands

How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Vriendelijk personeel, duidelijke uitleg, goede leenauto en de reparatie prima uitgevoerd.

Reply from Van Mossel Autoschade Groep - Middelburg
Snelle service , keurig gerepareerd..voorbumper over laten spuiten ivm krassen.
Auto dezelfde dag terug.

Reply from Van Mossel Autoschade Groep - Middelburg
Vriendelijke ontvangst en heldere afspraken bij de intake. Vlotte afhandeling en goed herstel van de schade.

Reply from Van Mossel Autoschade Groep - Middelburg
Reparatie keurig uitgevoerd volgens afspraak. Goed vervangend vervoer en auto ook nog gewassen.
Kan dit bedrijf aanbevelen.

Reply from Van Mossel Autoschade Groep - Middelburg
Mijn auto daar gebracht met een ingewikkelde schade ook technisch maar wat een geweldig bedrijf !
de auto is vakkundig gemaakt en ik werd zeer goed op de hoogte gehouden van de vorderingen , vriendelijk personeel top zaak !

Reply from Van Mossel Autoschade Groep - Middelburg
Auto mooi hersteld, ga ik hem ophalen, als verrassing ook nog gewassen en de stofzuiger er door gehaald.
Zeer fijn geholpen

Reply from Van Mossel Autoschade Groep - Middelburg
Professionele behandeling en afhandeling van de schade. Duidelijke communicatie over het het proces.

Goed en snel geholpen.
Binnen 24 uur was de reparatie gebeurt.
Vriendelijk personeel

Reply from Van Mossel Autoschade Groep - Middelburg
Super service. Werd een leenauto aangeboden zonder erom te vragen. Ze dachten erg mee met een oplossing. Klantvriendelijk personeel, kortom zeer tevreden

Reply from Van Mossel Autoschade Groep - Middelburg
Tussentijds enkele malen telefonisch contact gehad over de verzekeringsinspectie en de voortgang. Steeds netjes en goed op de hoogte gesteld van de voortgang.

Reply from Van Mossel Autoschade Groep - Middelburg
Wel keurig een leenfiets van goede kwaliteit om te gebruiken.
TOP!

Reply from Van Mossel Autoschade Groep - Middelburg
Nette behandeling, keurige afspraken, nette leen auto. Mooi werk afgeleverd,
Fijne service.

Reply from Van Mossel Autoschade Groep - Middelburg
De service vond ik uitstekend. Het personeel was vriendelijk en behulpzaam bij het invullen van het schadeformulier.

Reply from Van Mossel Autoschade Groep - Middelburg
Learn more about other kinds of reviews.